Taverne De Klokke
Christinastraat 35
Oostende


Vandaag 08:00 - 03:00
overige dagen


Trefwoorden: Live coverband muziek, Poolen, Biljarten, Darten, Pintje drinken, Sportcafe, Cafe in het centrum, Kleine menukaart, Sterke drank, Groot terras

Rubrieken: Café, Poolcentra's, Bars, Tavernes


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Taverne De Klokke in Oostende, ouderwets gezellig sportcafé voor biljart, darts, poolen en live muziek

Vind jij het ook zo gezellig om lekker een potje te darten, poolen of biljarten met vrienden in het café? Kom dan snel eens een pintje drinken in sportcafé Taverne De Klokke in Oostende. In ons café, in het centrum van Oostende, beschikken we over een groot terras waar het zomers goed toeven is. Maak een keuze uit onze kleine menukaart voor een lekker gerecht bij de borrel of een snack bij de sterke drank en geniet maandelijks van de live coverband muziek. We zien je vast binnenkort in onze bruine kroeg, het team van Taverne de Klokke staat klaar om je te begroeten.

Sportcafe Oostende, West-Vlaanderen

Sportcafé De Klokke in Oostende

Ben je een weekendje uit in Oostende, of een dag op stap? Dan mag een bezoekje aan sportcafé De Klokke zeker niet ontbreken. Ons gezellige café is al bijna 50 jaar een begrip in Oostende en omstreken. Als een van de oudste bruine cafés van het centrum van Oostende, staat de familie Seldenslach altijd klaar om haar gasten, samen met het team, hartelijk te verwelkomen. Wij zijn een stamcafé waar iedereen welkom is. Schuif aan voor een goed glas bier, speel een potje biljart of laat de dag van je afglijden op ons heerlijke terras. Je zult je hier zeker vermaken.

Muziek, poolen, darts & voetbal

Bij De Klokke houden we wel van een feestje. Gooi je voetjes van de vloer tijdens een van onze maandelijkse live optredens met rock, pop, blues en jazz muziek. Zeker weten dat je bijna alle liedjes kent en uit volle borst meezingt met welbekende kaskrakers! Geef je op voor ons jaarlijks, professionele, toptoernooi “9-pool” en maak kans op mooie geldprijzen of kom een spannende voetbalwedstrijd, of andere sport, bekijken op één van onze 4 schermen. Kun je goed darten? Sluit je dan aan bij ons dartteam!

Zeven dagen per week geopend

Ons café in centrum Oostende is zeven dagen per week geopend om u samen met uw gasten te verwelkomen. Al vanaf 08:00 uur in de ochtend staat de verse koffie voor je klaar en tot 03:00 uur ‘s nachts ben je hartelijk welkom voor een borrel. Je kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

 • Live coverband muziek
 • Poolen
 • Biljarten
 • Darten
 • Pintje drinken
 • Sportcafé
 • Bruine kroeg
 • Cafe in het centrum
 • Kleine menukaart
 • Sterke drank
 • Café in Oostende met groot terras

Heb je nog vragen of wil je meer weten wanneer er weer een live optreden is? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. 

Sportcafe Oostende, West-Vlaanderen