Anahata Treatments
Moortelhoekstraat 139
Belsele
Meer informatie
Anja's Beautysalon
Nieuwstraat 9
Wespelaar
Meer informatie
At eeze
Hof ter Melle 22/4
Heule (Kortrijk)
Meer informatie
Beautylicious
Konijnenberg 24
Ekeren
Meer informatie
Blancheneige On the Road
Goezeputstraat 11
Brugge
Meer informatie
Body & Mind-Center Sofie
Kapelstraat 129
Sint-Niklaas
Meer informatie
C-KUUR Pedicure
Grand Chemin de Messines 104/A
Comines
Meer informatie
De Heide-Relax Beauty Pedicure in Izegem, professionele massagesalon voor een ontspannen lichaam en geest Bent u op zoek naar een deskundige masseur? Wees welkom bij De Heide-Relax Beauty Pedicure in Izegem. In onze massagesalon, bieden wij zowel professionele massages heren als dames. Zo kunt u bij ons terecht voor sportmassages, HydroMed massages, zwangerschapsmassages en therapeutische massages. Voor een wellness moment, boekt u een speciale anti stress massage, relax massage, hotstone massage of maak gebruik van onze heerlijke aromatische massages. Komt u met elkaar? Dan verzorgen we graag een duo massage voor u.  In onze pedicure salon, kunt u bovendien terecht voor gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure) en een voetreflex massage. Kortom, voor ultieme ontspanning van lichaam en geest, gaat u naar De Heide-Relax Beauty Pedicure. Professionele massagesalon in Izegem Bij De Heide-Relax Beauty Pedicure, nemen we uitgebreid de tijd voor onze cliënten. Bij ons komt u tot rust en verlaat u ontspannen de salon. Of u nu een afspraak boekt voor een gezellig wellness uitje met zijn twee, hulp nodig heeft bij een sportblessures of een rustmoment zoekt als toekomstige mama; met ons brede dienstenpakket kan het allemaal. Dit alles in een gezellige en huiselijke sfeer. Dankzij regelmatige bijscholingen, blijven wij voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van massages. Dat we ons vak met veel passie en plezier uitoefenen, blijkt wel uit het feit dat de salon inmiddels al meer dan dertien jaar bestaat. U bent bij ons dan ook zeker in deskundige handen. HydroMed massage in West-Vlaanderen Heeft u al eens gehoord van een HydroMed massage ? Ideaal voor mensen die niet graag op hun buik liggen, want tijdens deze massage ligt u op een speciaal warm waterkussen. Met een temperatuur van 35 tot 42 °C, ontspant het zenuwsysteem en wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Er is minder druk op uw gewrichten en door de warmte kan er gemasseerd worden tot in de diepere spierlagen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Ook voor een deskundige pedicure Met een pedicure behandeling werken we aan meer dan mooie en verzorgd uitziende voeten. Zo kunnen voetklachten worden voorkomen en verlicht en bij een medische pedicure zelfs worden voorkomen. Boekt u gerust uw afspraak online. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Massages heren als dames Gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure) Pedicure salon Therapeutische massages Anti stress massages Zwangerschap massages Aromatische massages HydroMed massages Wellness Massagesalon Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
De Heide - Relax Beauty Pedicure
Hondekensmolenstraat 36/0001
Izegem
Meer informatie
De Lotuspoort
Kloosterstraat 73
Bornem
Meer informatie
Divino Nails & Beauty
Lintsesteenweg 381
Hove
Meer informatie
Equilibra
Ververijstraat 16
Deerlijk
Meer informatie
Fembé Babywellness & more
Oordegemsesteenweg 153
Wetteren
Meer informatie
Flower of life
Merksemheidelaan 16
Merksem
Meer informatie
Forever beauty & Nails
Vierschaarstraat 47
Lokeren
Meer informatie
Innertrust
Van Haeftenlaan 36
Kapellen
Meer informatie
LimaModo
Rene Lambrechtstraat 9
Heist-op-den berg
Meer informatie
Massage-Relaxatie, Turnhout Last van uw nek? Schouderklachten? Dan bent u bij Massage-Relaxatie in Turnhout aan het juiste adres! Van aromatherapie, holistische massage, cranio sacrale massage, stoelmassage, sportmassage tot fibromyalgie. Maar waarom kiezen voor Massage-Relaxatie ? Hier zijn een aantal pluspunten waarom u voor ons kiest: U krijgt zorg op maat, er wordt discreet gewerkt, in een rustige omgeving, geen schoonheidsnormen iedereen is welkom bij ons. Wij zijn zeer laagdrempelig en geven kwaliteitsvolle massages. Ook hebben wij een verwarmde massagetafel en zelfs parkeren is bij ons gratis! Werkzaamheden Massage-Relaxatie De massage wordt steeds uitgevoerd met hypo-allergene massagelotion, zonder bewaringsmiddel en een crème zonder parfum. Zo kunnen ook klanten met een uiterst gevoelige huid bij ons terecht In een vertrouwde beschermde omgeving kunt een een mix van zweedse -, sport en cranio sacrale massage- technieken krijgen. Afhankelijk van de behoefte van uw lichaam worden de massages uitgevoerd met uiterste precisie en met hypo-allergene massagelotion zodat er ook geen irritatie kan ontstaan. Bij de Holistische massage wordt u behandelt als een geheel, de gebruikte grepen zijn over het algemeen langzaam, meditatief en ritmisch. Personen met oneerbare verwachtingen of voorstellen zijn niet welkom! Openingstijden U kunt bij ons terecht op de volgende dagen en tijden: Op Maandag: 14:00 - 18:00 - 20:00 Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 - 12:00 - 14:00 - 18:00 - 20:00 Wenst u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Massage-Relaxatie in Turnhout! Hopelijk kunnen en/of mogen wij u snel van dienst zijn.
Massage-Relaxatie
Mastheidestraat 22
Turnhout
Meer informatie
Nakee Beauty
Oudstrijdersplein 9
Halle
Meer informatie
Petit Grain
Rode Kruisstraat 4
Bornem (Wintam)
Meer informatie
Pure Feeling
Schooldreef 46
Beernem
Meer informatie
Rebecca's Beauty Treasures
Orchideestraat 34 bus 203
Oostakker
Meer informatie
Schoonheidsinstituut Carine
Meensesteenweg 395
Roeselare
Meer informatie
Sereen in Lier, uw schoonheidssalon voor huidverbetering, ontharing, wimpers, wenkbrauwen en meer Bent u op zoek naar een schoonheidssalon waar u heerlijk wordt ontvangen in een ontspannen omgeving? Neem dan eens een kijkje bij Sereen in Lier. Wij bieden een breed pakket aan professionele diensten op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Hierbij werken wij met exclusieve merken als Mesoestetic, SPA Salon Pro en Cerepharma, vrij van agressieve chemicaliën en niet getest op dieren. Naast gelaatsverzorging, kunt u ook bij ons terecht voor definitieve laserontharing of ontharen met wax. Bovendien kunt u door ons ook gelnagels en gellak laten plaatsen. Ook op het gebied van make-up, heeft u de keuze uit permanente make-up, henna brows, wimperlifting en wimper kleuringen. Wij verwelkomen u graag binnenkort bij Sereen. Professionele schoonheidssalon in Lier Bij Sereen geloven we dat de beste verzorging voor uw huid, toegespitst is op uw huidtype, staat van de huid en levensstijl. Daarom starten we bij elke nieuwe klant met een grondige huidanalyse en een persoonlijk behandelplan met producten vrij van parabenen, siliconen, sulfaten en andere onnatuurlijke ingrediënten. Zo werken we samen aan de mooiste huid van uw leven . Of u nu bij ons komt voor specifieke huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken of littekens, of gericht de veroudering van de huid wilt aanpakken; elke behandeling is mogelijk en bespreekbaar. Deskundige huidverbetering in de regio Antwerpen Heeft u al jaren last van een zogenaamde probleemhuid of worden fijne lijntjes steeds sterker zichtbaar? Dan gaan wij graag de uitdaging met u aan om uw huid weer te doen stralen. Met onze effectieve behandelingen geniet u weer van een gezond ogende huid. Zo krijgt u met de hydraglow behandeling weer een stralend gelaat, draaien we de tijd een beetje terug met onze microneedling behandelingen, versterken we de aanmaak van collageen met bio pulse en zorgen we voor een supergladde huid met dermaplaning sessies. Kijkt u gerust alvast naar ons uitgebreide aanbod behandelingen. Ook voor mooie verwencadeaus en cadeaubonnen Wilt u iemand verrassen met een heerlijk huidverzorgend product, of een moment van ontspanning? Shop in onze online winkel of kies een cadeaubon uit voor een door uzelf bepaald bedrag, vanaf € 25,- euro. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten: Huidverzorging Huidverbetering Gelnagels Ontharen met wax Definitieve laserontharing Gellak Permanente make-up Henna brows Wimperlifting en wimper kleuringen Gelaatsverzorging Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u vast een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Sereen
Kruisveldweg 8
Lier
Meer informatie
Shine by Shauny
Omloopstraat 12
Vlamertinge
Meer informatie