Thuisverpleging Verbeke Carine
Wolvenstraat 16
HarelbekeTrefwoorden: Palliatieve zorg, Wondzorg, Hygiënische zorg, Medicatie klaarleggen, Inspuitingen, Spoelen portacath, Sondevoeding, Afkoppelen chemotherapie, Compressietherapie, Plaatsen van en toezicht op intraveneuze/subcutane perfusie

Rubrieken: ThuisverplegingContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Thuisverpleging Carine Verbeke voor 24/7 thuisverzorging in Harelbeke en wijde omgeving

Zoekt u een veelzijdige groep professionals in de thuisverpleging? Dan bent u aan het juiste adres bij Thuisverpleging Groep Verbeke Carine, gevestigd aan De Wolvenstraat 16 in Harelbeke. De groep bestaat al enkele decennia en de leden van het team vullen elkaar op het gebied van thuiszorg perfect aan. Zij zijn actief in de regio Harelbeke, Kuurne Kortrijk, Deerlijk, Zwevegem, Hulste en Bavikhove. Belangrijk zijn historiek, behoefte van de klant en zijn of haar familieleden. Ook wordt gesproken met de behandelende arts. De groep zorgt dat u nooit in de kou staat.

Rekening houden met psychosociale factor

Ook het menselijk aspect telt. Dit betekent dat er nagegaan wordt of de pijn draaglijk is en of er bepaalde zaken zijn die kunnen gedaan worden om het comfort te verhogen. Bij Thuisverpleging Groep Verbeke Carine bent u geen nummer maar een patiënt die een persoonlijke band verdient. Een dienst voor thuisverpleging is namelijk veel meer dan het dagelijks of wekelijks langskomen voor een wasbeurt of een prik. De medewerkers van Thuisverpleging Groep Verbeke Carine uit Harelbeke houden, naast de puur medische handelingen, ook rekening met de psychosociale factor.

Breed aanbod van verzorgingsdiensten

De diensten zijn onder meer: wondverzorging, sonderen van de blaas, aspiratie van secreties, plaatsen van een maagsonde, pijnbestrijding, inspuitingen, dagelijks toilet, lavement, blaasspoeling, palliatieve ondersteuning, aanbrengen oogdruppels of oogzalf, plaatsen van en toezicht op intraveneuze of onderhuidse injectie en regelmatig spoelen via poortkatheder, verzorging steunkousen en steunverband, aanbrengen van zalven of geneeskrachtige producten, sondevoeding. Wondzorg heeft onder meer betrekking op postoperatieve wonden, brandwonden, oncologische wonden, stoma’s en doorligwonden.

Betalingen worden geregeld via mutualiteit

Dit betekent dat u zelf geen kosten dient voor te schieten maar alles rechtstreeks met het ziekenfonds geregeld wordt. Alle betalingen worden geregeld via de mutualiteit. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het administratieve gedeelte, want dat wordt voor u gedaan. Heel wat zaken worden meteen via de derdebetalersregeling afgerekend. Hebt u vragen over de vergoeding of wenst u meer algemene info? Neem dan contact op en uw vragen worden zo snel mogelijk beantwoord.

Contacteer Thuisverpleging Groep Verbeke Carine aan de Wolvenstraat 16 in Harelbeke voor nadere informatie of een afspraak.