Palma Metal Design
Leuvenselaan 467
Tienen


Vandaag 08:00 - 18:00
overige dagen


Trefwoorden: Metaalindustrie, Metalen trappen op maat, Stalen deuren laten maken, Metalen gevelbekleding gebouwen, Balustrade maken met staalkabel, Metaaldesign, Metal architecture, Metal building products, Metaal ontwerp voor de bouw

Rubrieken: Metaalbedrijven, Metaalbouw, Metaalconstructies, Staalconstructies en -bedrijven, Metaaldraaiwerk


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Bij Palma Metal Design in Tienen, Vlaams-Brabant, kunt u terecht voor metaaldesign van trappen tot deuren en van gevelbekleding tot balustrades

Iedereen die op zoek is naar een bedrijf met veel ervaring op het gebied van metaaldesign moet bij Palma Metal Design in Tienen zijn. In de metaalindustrie, bijvoorbeeld op het gebied van metal architecture, staan wij bekend als het bedrijf waar u vindt wat u zoekt. Wij maken onder andere metalen trappen op maat, en kunnen ook stalen deuren laten maken. Tevens zijn wij gespecialiseerd in metalen gevelbekleding gebouwen en kunnen wij uw balustrade maken met staalkabel. Onze metal building products, metaal ontwerp voor de bouw, worden zowel door bedrijven als privépersonen afgenomen.

Ons team biedt een sterk staaltje vakwerk in Vlaams-Brabant

Al vele jaren bieden de vakmensen van Palma Metal Design uit Tienen oplossingen in metaal voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Omdat wij altijd onze waarden als klanttevredenheid en een oog voor detail als eindpunt houden, kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Een greep uit ons dienstenaanbod

  • Metaaldesign 
  • Metaalindustrie
  • Metalen trappen op maat
  • Stalen deuren laten maken
  • Metalen gevelbekleding gebouwen
  • Balustrade maken met staalkabel
  • Metal architecture
  • Metal building products
  • Metaal ontwerp voor de bouw

Kies nu onze veelzijdige, duurzame en glimmende geleider

Bij Palma Metal Design uit Tienen werken we graag met metaal. We doen dit voornamelijk omdat het een zeer sterk en duurzaam materiaal is, u kunt hier dus voor een lange tijd gebruik van maken. Daarnaast is het bestand tegen alle soorten weersomstandigheden. Ook is metaal, wanneer de juiste kennis en materialen beschikbaar zijn, goed te bewerken. Metaal kan bijvoorbeeld gelast, gebogen, gevormd en gesmeed worden. Tenslotte kan metaal ook op diverse manieren worden afgewerkt. Metaal is dus goed te gebruiken voor verschillende doeleinden en doelgroepen.

In Tienen maken wij fantastische creaties met metaaldesign

Laat uw geest de vrije loop en creëer, samen met de medewerkers van Palma Metal Design uit Tienen, de mooiste producten van metaal. Wij maken uw trappen, deuren en balustrades van metaal, maar ook voor metalen meubels bent u bij ons aan het juiste adres. Onze metalen meubels worden op zo’n manier bevestigd dat ze niet kapot kunnen gaan en ook veel gewicht kunnen dragen. Daarnaast roest het niet, en kunt u het perfect met andere materialen combineren. Zo kunt u precies de look creëren die u in uw hoofd heeft.

Heeft u vragen of wilt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Palma Metal Design in Tienen. U kunt ook het contactformulier invullen.

Metaaldesign Tienen, Vlaams-Brabant