Bouwwerken RM in Maldegem, professioneel lasbedrijf en metaalconstructies op maat en overige karweien voor renovaties Bent u op zoek naar een veelzijdig lasbedrijf en metaalconstructies op maat? Maak dan snel een afspraak met Bouwwerken RM uit Maldegem. Bedrijven kunnen bij ons een gecertificeerde lasser inhuren als extra aanvulling op uw team. Particulieren zijn welkom voor alle soorten smeedwerken zoals bijvoorbeeld een metalen sierhekwerk voor uw tuin. Als professionele metselaar kunt u ons ook inschakelen voor al uw metselwerken, het plaatsen van keramische tegels voor binnen en buiten of vloertegels leggen in badkamer. Bovendien zijn wij uw partner voor het onderhoud van fabriek. Hierbij kunt u denken aan de herstelling en onderhoud van hydraulische machines en graafmachine bulldozer reparatie door onze bulldozer specialist. Voor een veelzijdig lasbedrijf, belt u eerst met Bouwwerken RM Lasbedrijf en metaalconstructies in Maldegem Droomt u al jaren van een romantisch sierhekwerk rondom uw tuin? Schakel dan de vakmannen in van Bouwwerken RM. Wij komen snel ter plaatse om uw wensen voor uw smeedwerk met u te bespreken. Hierna gaan we aan de slag in ons eigen atelier, om voor u een hekwerk volledig op maat te maken en te plaatsen. Omdat wij tevens metaalconstructies op maat verzorgen, kunnen wij ook meteen uw balustrade of metalen trap vervaardigen. Elk ontwerp en elke stijl is mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek om de uitgebreide toepassingen van smeedwerk eens met u door te nemen. Vakkundige tegellegger in Oost-Vlaanderen Wilt u graag uw badkamer van een nieuwe look voorzien, maar weet u niet waar u moet beginnen? Door het laten plaatsen van nieuwe vloertegels, ziet uw badkamer er al direct weer uit als nieuw. Maak een keuze uit het ruime aanbod keramische tegels en laat onze experts op nauwkeurige wijze uw nieuwe vloer verzorgen. Wist u overigens dat keramische tegels ook uitstekend geschikt zijn voor uw terras? Omdat keramiek niet vatbaar is voor groene aanslag, houdt u de boel voortaan gemakkelijk schoon. Bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte en een deskundig advies. Ook voor herstellingen aan hydraulische machines Fabriekseigenaren kunnen een beroep doen op onze specialisten voor periodiek onderhoud aan de hydraulische machines. Zo worden eventuele mankementen tijdig opgespoord en voorkomt u stagnatie tijdens het productieproces. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten: Professionele metselaar Lasbedrijf en metaalconstructies Graafmachine bulldozer reparatie Bulldozer specialist Herstelling en onderhoud van hydraulische machines Gecertificeerde lasser inhuren Smeedwerken Vloertegels leggen in badkamer Metalen sierhekwerk Keramische tegels voor binnen en buiten Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Bouwwerken RM
Kruipuit 42
Maldegem
Meer informatie
Al uw metaalwerken strak gelast en al uw metaal afwerkingen glimmend bewerkt door Isalas uit Nazareth Met oog voor detail en een luisterend oor voor uw wensen, staat metaalbedrijf Isalas graag voor u klaar. In Nazareth en omgeving staan hun metaalbewerkers klaar om onder andere prachtige metalen trappen met metalen leuningen voor u te maken. Zij lassen alles op een professionele manier aan elkaar. Bent u op zoek naar professionals die een balustrade voor bijvoorbeeld uw balkon kunnen maken, zoek dan niet verder. Door het gebruik van het juiste plaatwerk zorgen zij voor metaal afwerkingen om door een ringetje te halen. Met het gebruik van plooien, parelstralen en poederlakken maken zij uw project helemaal af. Isalas uit Nazareth smeedt het ijzer als het heet is Voor de beste service op het gebied van alles wat met metaal te maken heeft, moet u contact opnemen met de metaalbewerkers van Nazareth. Zij helpen u onder andere met Lassen Metaal afwerkingen Parelstralen Plooien Poederlakken Bescherm uw metaal tegen invloeden van buitenaf Om roest op metaal tegen te gaan maken de metaalbewerkers van Isalas uit Nazareth gebruik van poederlakken, ook wel poedercoaten genoemd. Met een spuitpistool wordt er poeder bestaande uit een bindmiddel, pigment, vulstof, verharder en additieven aangebracht op het metaal. Een goede poedercoating zorgt er voor dat water, zuurstof en weersinvloeden niet in contact komen met het metaal. Door het aanbrengen van poederlak wordt de levensduur van uw object aanzienlijk verlengd en zo kunt u dus langer van onder andere uw meubels, trappen of balustrades genieten. Lassen voor de meest strakke metaal afwerkingen Zonder dat u het door heeft, heeft u vast een meubelstuk of ander object in huis dat in elkaar is gelast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetstuk van een draaistoel, metalen tafelpoten of een metalen trap. Het voordeel van producten uit metaal is dat deze meestal gerepareerd kunnen worden als deze stuk gaan, u hoeft ze dus niet gelijk te vervangen. In Nazareth en omgeving kunnen de lassers van Isalas uw metalen producten zowel elektrisch lassen als gaslassen. De lassers staan u graag te woord om uit te leggen hoe beide methoden werken. Heeft u vragen over de diensten van Isalas uit Nazareth, neem dan contact met ze op. U kunt ook het contactformulier invullen.
Isalas
Venecoweg 4
Nazareth
Meer informatie
Bij Palma Metal Design in Tienen, Vlaams-Brabant, kunt u terecht voor metaaldesign van trappen tot deuren en van gevelbekleding tot balustrades Iedereen die op zoek is naar een bedrijf met veel ervaring op het gebied van metaaldesign moet bij Palma Metal Design in Tienen zijn. In de metaalindustrie, bijvoorbeeld op het gebied van metal architecture, staan wij bekend als het bedrijf waar u vindt wat u zoekt. Wij maken onder andere metalen trappen op maat, en kunnen ook stalen deuren laten maken. Tevens zijn wij gespecialiseerd in metalen gevelbekleding gebouwen en kunnen wij uw balustrade maken met staalkabel. Onze metal building products, metaal ontwerp voor de bouw, worden zowel door bedrijven als privépersonen afgenomen. Ons team biedt een sterk staaltje vakwerk in Vlaams-Brabant Al vele jaren bieden de vakmensen van Palma Metal Design uit Tienen oplossingen in metaal voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Omdat wij altijd onze waarden als klanttevredenheid en een oog voor detail als eindpunt houden, kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Een greep uit ons dienstenaanbod Metaaldesign  Metaalindustrie Metalen trappen op maat Stalen deuren laten maken Metalen gevelbekleding gebouwen Balustrade maken met staalkabel Metal architecture Metal building products Metaal ontwerp voor de bouw Kies nu onze veelzijdige, duurzame en glimmende geleider Bij Palma Metal Design uit Tienen werken we graag met metaal. We doen dit voornamelijk omdat het een zeer sterk en duurzaam materiaal is, u kunt hier dus voor een lange tijd gebruik van maken. Daarnaast is het bestand tegen alle soorten weersomstandigheden. Ook is metaal, wanneer de juiste kennis en materialen beschikbaar zijn, goed te bewerken. Metaal kan bijvoorbeeld gelast, gebogen, gevormd en gesmeed worden. Tenslotte kan metaal ook op diverse manieren worden afgewerkt. Metaal is dus goed te gebruiken voor verschillende doeleinden en doelgroepen. In Tienen maken wij fantastische creaties met metaaldesign Laat uw geest de vrije loop en creëer, samen met de medewerkers van Palma Metal Design uit Tienen, de mooiste producten van metaal. Wij maken uw trappen, deuren en balustrades van metaal, maar ook voor metalen meubels bent u bij ons aan het juiste adres. Onze metalen meubels worden op zo’n manier bevestigd dat ze niet kapot kunnen gaan en ook veel gewicht kunnen dragen. Daarnaast roest het niet, en kunt u het perfect met andere materialen combineren. Zo kunt u precies de look creëren die u in uw hoofd heeft. Heeft u vragen of wilt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Palma Metal Design in Tienen. U kunt ook het contactformulier invullen.
Palma Metal Design
Leuvenselaan 467
Tienen
Meer informatie
TiQo Coating BV
Klinkaardstraat 210 unit B002/2
Kapellen
Meer informatie