Georgiev Group
Mimosastraat 82
Gent


Trefwoorden: Renovaties aan woningen, Gevelwerken, Binnen en buiten renovaties, Schoonmaak bij nieuwbouw, Koerierdienst, Roofing van platte daken, Plamuurwerk, Binnen schilderen, Buiten schilderen, Gyprocwerken

Rubrieken: Bouwbedrijven, Tegels en tegelwerken, Gyprocwerken, Bepleistering, Schilder


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Georgiev Group in Gent voor al uw renovaties, schilderwerken, schoonmaakdiensten en meer

Bent u toe aan binnen en buiten renovaties van uw woning? Wees welkom bij Georgiev Group in Gent, voor alle renovaties aan woningen, gevel werken, plamuurwerk en gyprocwerken. Daarnaast komen wij in opdracht binnen schilderen en buiten schilderen. Ook verzorgen wij uw roofing van platte daken. Wilt u uw woning verhuren? Wij realiseren voor u de volledige schoonmaak bij nieuwbouw. Tenslotte beschikken wij ook over een accurate koeriersdienst.

Renoveren met één aanspreekpunt 

Bij een renovatie komt heel wat kijken. Tijdens het voortraject denkt u na over de nieuwe vormgeving en materialen en bespreekt u uw wensen met verschillende partijen. Dit kan veel tijd in beslag nemen, waardoor het renovatietraject langzamer verloopt dan gepland. Bij de Georgiev Group verzorgen wij uw volledige renovatieproject van a tot z, met slechts één aanspreekpunt. Een tijdige oplevering en kwalitatief hoogwaardige afwerking staat hierbij voorop.

Schoonmaakdienst na een verbouwing

Heeft u uw badkamer of keuken gerenoveerd? Dan kan er cementsluier achterblijven. Voor een particulier is dit meestal een grote klus om te verwijderen. Onze professionele schoonmaakdienst verwijdert de cementsluier binnen een dag. Bovendien is onze schoonmaakdienst een welkome aanvulling op het verhuur klaar maken van een woning. Wij voeren elke schoonmaakopdracht snel en efficiënt uit en na afloop hoeft u enkel nog de inrichting te verzorgen.

Koeriersdienst voor bedrijven

Heeft u als bedrijf een pakket, brief of confidentieel document dat bezorgd moet worden? Maak dan gebruik van onze koeriersdienst. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, actief in heel Oost- en West- Vlaanderen. U kunt kiezen voor een spoedlevering of een standaard bezorging op het door u gewenste adres. Uiteraard vinden wij de privacy van onze klanten zeer belangrijk. Wij gaan daarom zorgvuldig om met uw gegevens, evenals de gegevens van de ontvanger.

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over onze uiteenlopende diensten. Daarom nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen en uw vragen met ons door te spreken. Voor meer informatie, kunt u ons telefonisch bereiken, maar ook via het contactformulier op onze website.

16.jpg - Georgiev Group, Gent