Bos en Tuin

Puurs - Sint-Amands
Meer informatie
Bosman Projects
Oud Arenberg 55
Kieldrecht
Meer informatie
Bouwonderneming Polfliet
Kloosterstraat 8 a
Vlissegem
Meer informatie
Buitengewoon Tuinarchitectuur
Knesselarestraat 186
Beernem
Meer informatie
Colbo
Sint-Annastraat 225
Hamme
Meer informatie
Daniels Tuinwerken
Lentestraat 15
Diepenbeek
Meer informatie
Voor een prachtige tuin, schakelt u de diensten in van professionele tuinman DB Works in Aalten Droomt u ook van een tuin die er het hele jaar door verzorgd uitziet? Maak dan eens een afspraak met DB Works uit Aalten. Als professionele tuinman kunt u ons inhuren voor alle werkzaamheden in en rondom uw tuin. Zo kunt u denken aan hekken aanleggen tuin, een complete professionele tuinaanleg door ons laten verzorgen, maar ook een schutting laten zetten behoort tot de mogelijkheden. Bovendien verzorgen wij alle grondwerken tuin; zoals graafwerken voor zwembad en tuin graven. Heeft u nog klusjes die gelijk aangepakt moeten worden? Als ervaren klusjesman, helpen wij u hier graag mee. Voor de beste tuinman in de buurt, gaat u naar DB Works. Complete tuinaanleg in Aalten Beschikt u over een tuin, maar niet over groene vingers? Dan kunt u vast wel wat hulp van een professionele tuinman gebruiken. Welk soort tuin u ook wilt, wij maken het mogelijk. Bij DB Works maken we eerst uitgebreid een inventarisatie van uw wensen. In welke stijl wilt u uw tuin inrichten, wenst u een aparte loungehoek of een speelhoekje voor de kinderen, of heeft u ook graag een zwembad in de tuin? Hierbij houden we uiteraard ook rekening met de hoeveelheid onderhoud. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden van een tuin op maat, in een persoonlijk adviesgesprek. Nieuwe schutting in Oost-Vlaanderen Een schutting biedt niet alleen bescherming tegen ongenode gasten, maar geeft u ook extra privacy wanneer u lekker van uw tuin geniet. Bovendien zijn er zoveel verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar; waardoor u met een nieuwe schutting ook een persoonlijke touch aan uw tuin kunt geven. Van warm en landelijk tot strak en modern. Zo maakt u met een nieuwe schutting een mooi verlengstuk van uw woning.  Een aanspreekpunt voor uw tuin Omdat DB Works ook uw benodigde graafwerkzaamheden voor zijn rekening neemt, heeft u tijdens uw tuinrenovatie slecht te maken met een aanspreekpunt. Dat houdt het aanleggen van uw droomtuin wel zo overzichtelijk. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Professionele tuinaanleg Professionele tuinman Beste tuinman in de buurt Hekken aanleggen tuin Schutting laten zetten Alle grondwerken tuin Tuin graven Graafwerken voor zwembad Klusjesman Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
DB Works
Nieuwe Dreef 13
Aalter
Meer informatie
Deuninck's Gardens
Westeindestraat 159
Maldegem
Meer informatie
Frans Michel
Molenstraat 59
Hoeselt
Meer informatie
Grazie Landscaping
Toekomststraat 17 bus 2
Heusden-Zolder
Meer informatie
Groendesign BVBA
Hospitaalstraat 15
Steendorp (Temse)
Meer informatie
JB Tuinen - Jardins
Baan naar Vlaanderen 68A
Komen-Waasten
Meer informatie
JW Klusjesman
Steenweg op Elingen 11
Pepingen
Meer informatie
KC Bouw
Torenhofstraat 2 D010
De Haan
Meer informatie
Klinkers & Kasseien Geysels
Lummense Kiezel 40
Kermt (Hasselt)
Meer informatie
KLS-Projects
Boterhoek 3
Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Meer informatie
Landschap En Tuinarchitekt
Kasteelhoevestraat 1
Kanegem (Tielt)
Meer informatie
Melis Group
Wiekstraat 10
Genk
Meer informatie
Mivady Tuinen
Brakenberg 41
Zoersel
Meer informatie
Voor tuinonderhoud kiest u voor de groene en verzorgende service van Muzikaal Hoefje in Kalmthout  Een mooie tuin zorgt ervoor dat u altijd het gevoel heeft een beetje op vakantie te zijn. Voor voorjaarsonderhoud gazon, snoeiwerk, renoveren van tuinen en gazonaanleg staat Muzikaal Hoefje voor u klaar om u dit gevoel dagelijks te laten ervaren. Wat u ook wenst, deze experts komen graag langs om uw project door te nemen. Heeft u daarnaast behoefte aan verzorging voor uw viervoeter of stallen? Zij staan voor u klaar als dieren oppas, voor stallen uitmesten, huisdieren borstelen en huisdieren voeden. Voor uw tuin en uw viervoeter de beste keuze in de regio Kalmthout.  Tuinonderhoud en renoveren Het begon allemaal met de groene vingers van de oprichter. Met een passie voor tuinen en het onderhoud van tuinen startte Muzikaal Hoefje de werkzaamheden. Inmiddels kunt u hen benaderen voor alles omtrent tuinen, van aanleg tot complete renovatie. Het team komt graag langs om uw wensen te bespreken en adviseert u over de aanleg, plaatsing, eventuele afwatering en meer. Bent u op zoek naar een professioneel die gepassioneerd voor u aan de slag gaat? Het werk wordt accuraat, netjes en volgens schema voor u uitgevoerd. Uw wens wordt realiteit met het team van Muzikaal Hoefje.  Met passie voor dieren Bij het Muzikaal Hoefje is er een grote passie voor tuinen, maar ook voor dieren. U kunt hen inschakelen als oppas, uitmester, borstelaars en voor het verzorgen en voederen van uw huisdieren. Uw trouwe viervoeter is in uitstekende handen bij deze zorgzame verzorgers. Gaat u een paar dagen weg? Vraag naar de mogelijkheden voor langdurige oppas. Uiteraard komt het team graag langs om kennis te maken met u en uw dieren, en te zien of er een goede klik is. Bij deze professionals is uw dier in goede handen, maar het is ook belangrijk dat u een goede band heeft met de verzorgers.  Tuin & Dier - de services voor u Met een passie voor tuinen en dieren staat dit team voor u klaar. Wij nodigen u uit contact op te nemen met hen voor: Voorjaarsonderhoud gazon Snoeiwerk Renoveren van tuinen Gazonaanleg Dieren oppas Stallen uitmesten Huisdieren borstelen Huisdieren voeden Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Muzikaal Hoefje
Driehoeven 2
Kalmthout
Meer informatie
Outdoor JD
Lichterstraat 16 A
Puurs-Sint-Amands
Meer informatie
Renosousa
Roskamstraat 5
Oud-turnhout
Meer informatie
Robin de Jong BV
Rauwelkoven 87 Bus R
Geel
Meer informatie
Roggen Eddy
Oorsprongstraat 114
Borgloon
Meer informatie
Het aanleggen van tuinen, of het plaatsen van tuinhuizen laat u over aan RVDV Tuinen in Pepingen Wilt u een mooi onderhouden tuin? Zoekt u iemand die verstand heeft van groenwerk in Pepingen of omgeving? Dan is RVDV Tuinen uw aangewezen partner. De professionals staan klaar voor het onderhouden van tuinen, plaatsen van afsluitingen, aanleggen van opritten, en nog veel meer. Kortom, u kunt met één tuinaannemer direct uw droom tuin realiseren. Vanaf de aanleg van vijvers tot het snoeien en vellen van bomen. Ook grote of kleien graafwerken laat u aan RVDV Tuinen over. Het bedrijf beschikt niet alleen over de kennis en knowhow, maar heeft ook de juiste apparatuur ter beschikking om uw tuin geheel te renoveren en op te knappen. Droomt u van het hebben van een zwembad in uw tuin? Voor het aanleggen van zwembaden neemt u contact op met ons. Ook voor een prachtige plaatsing van klinkerwerken of voor het aanleggen van terrassen kunt u bij ons terecht. Onderhouden tuin Wij houden ons voornamelijk bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen . Denkt u dan aan het plaatsen van een boompje tot een volledig totaalproject. Wij doen zowaar alle tuinwerken. Zo ook het snoeien en vellen van bomen, of het inzaaien van gazons. Wat uw wensen ook zijn: een prachtig groen grasveld met hier en daar een struik of wat bloemen, of een wildere tuin met veel bomen en planten samen met prachtig aangelegde klinkerwerken. U bepaalt, wij realiseren het! Grote of kleine graafwerken Bij een tuinrenovatie zijn graafwerken nodig. Gelukkig hoeft u daar geen aparte aannemer voor in te schakelen. Wij zijn uw partner voor al uw tuinwerken, van de graafwerken tot het inzaaien, van A tot Z! Ook als het gaat om het aanleggen van carports of het aanleggen van opritten rekent u op onze vakkundigheid. Zoekt u een ervaren tuinman? Dan contacteert u RVDV Tuinen uit Pepingen. Vijvers of zwembaden Een vijver kan een zekere esthetische waarde geven aan uw tuin. Wij graven de vijver uit en zorgen vervolgens voor een gezond ecosysteem. Ook voor het plaatsen van zwembaden rekent u op ons. Neem gerust contact op voor onder andere de volgende diensten: Aanleggen van tuinen Onderhouden van tuinen Grote of kleine graafwerken Aanleg van vijvers Aanleggen van zwembaden Snoeien en vellen van bomen Klinkerwerken Aanleggen van opritten Aanleggen van terrassen Plaatsen van afsluitingen Plaatsen van tuinhuizen Plaatsen van carports Inzaaien van gazons Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
RVDV Tuinen
Ninoofsesteenweg 106A
Pepingen
Meer informatie
Tuin Onderhoud Vaeremans
Schipstraat 51 201
Nieuwpoort
Meer informatie
Tuinaanleg Bettens
Kruisweg 13 bus 105
Anzegem
Meer informatie
Tuinen Bohez
Drieslaan 8
Moorsele
Meer informatie
Tuinen Isenborghs BV
Pijpenveldstraat 17
Lubbeek
Meer informatie
Tuinen Meert
St.-Katharinastraat 44
Ruisbroek
Meer informatie
Tuinen Smets
Speyestraat 7/A
Maldegem
Meer informatie
Tuinen Vital Vanderhaeghe
Roeselaarsestraat 252
Moorslede
Meer informatie
Tuinwerken Helven
Mortelstraat 28
Diepenbeek
Meer informatie
Tuinwerken Vets Milan in Herentals, van het onderhoud van tuinen tot een complete tuinrenovatie op maat Bent u op zoek naar een veelzijdige hovenier? Maak dan snel een afspraak met Tuinwerken Vets Milan in Herentals. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het onderhoud van tuinen, maar ook voor het aanleggen van tuinen naar wens. Zo kunt u, naast beplantingswerken, denken aan siervijvers aanleggen, het snoeien en vellen van bomen en het aanleggen van gazon. Ook kunt u ons inschakelen voor complete tuinrenovaties met bijbehorende klinkerwerken, omheiningen en afsluitingen plaatsen. Voor een prachtige tuin, het hele jaar door, gaat u naar Tuinwerken Vets Milan. Vakkundig onderhoud van tuinen in Herentals Bij Tuinwerken Vets Milan hebben we een passie voor groenaanleg. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende vakkennis, kunnen we voor u de tuin van uw dromen realiseren. Of u nu de voorkeur geeft aan een strakke en moderne, onderhoudsvrije tuin, of een weelderige bloementuin; alles is mogelijk. Wij zijn uw partner voor al uw tuinwerkzaamheden groot en klein. Van eenmalig onderhoud tot een periodiek onderhoudsplan, wij voeren elke opdracht geheel naar de wens van onze klanten uit. Belt u ons gerust voor een persoonlijk adviesgesprek. Complete tuinrenovaties in de regio Antwerpen Bij een bestaande tuin, denken we graag met u mee over het vernieuwen van de inrichting. We maken eerst een inventarisatie van uw wensen en bespreken de beplanting en indeling. Wilt u een fijn zonneterras met tuinpad, een speelhoek voor de kinderen en een strak gazon? Dan zorgen wij voor de aanleg van a tot z. Uiteraard denken we ook na over een bijpassende omheining en tuinafsluiting, in de stijl van uw nieuwe tuin. Wij voorzien u met plezier van een vrijblijvende offerte. Ook voor het snoeien en vellen van bomen Heeft u een boom die met haar takken uw dak dreigt te beschadigen? Wilt u ruimte maken voor andere aanplanting of een bijgebouw? Wij zorgen voor vakkundig snoeiwerk, of vellen uw boom voor u, zodat u snel weer verder kunt met de verdere inrichting. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Aanleggen van tuinen Onderhoud van tuinen Klinkerwerken Omheiningen Afsluitingen plaatsen Snoeien en vellen van bomen Aanleggen van gazon Beplantingswerken Tuinrenovaties Siervijvers aanleggen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Tuinwerken Vets Milan
Morkhovenseweg 20
Herentals
Meer informatie
Bestratingswerken door de specialisten van V.W.B. BV in Loenhout Antwerpen Bent u op zoek naar een specialist voor uw buitenomgeving en uw bestratingswerken? Dan bent u bij V.W.B. BV in Loenhout aan het juiste adres. Dit team professionals staat klaar om voor u aan de slag te gaan met bestratingswerken, afsluitingen plaatsen, betonvloeren plaatsen, beton polieren, aanleggen van terrassen, aanleggen van opritten en uw volledige tuin aanleggen. Neem voor meer informatie, advies of het doornemen van uw project vandaag nog contact op.V.W.B. BV is een jong bedrijf dat 6 jaar actief is in Antwerpen en ruime regio om  beton- en klinkerwerken  te voorzien bij particulieren, bedrijven en industrie.  Bestratingswerken door de specialist uit Loenhout Heeft u uitbreiding van uw terras nodig? Of nieuwe parkeerplekken nodig? Met de juiste aanpak in bestratingen uit Loenhout komt uw gedroomde project meteen tot leven in alle materiaalsoorten. Voor de service in bestratingen kunt u alle vormen en soorten van stenen of tegels uitzoeken. Deze vakmannen weten met alle materialen wat de juiste aanpak is. U bent met V.W.B. BV verzekerd een mooi en duurzaam resultaat. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een oppervlakte in beton. Dat is niet alleen tijdbesparend, het is vaak ook een praktische en de meeste optimale oplossing voor grote oppervlaktes. Denk maar aan een parkeerterrein, oprit of groot terras. Afwerking kan dan zo voorzien worden met beton polieren zodat u een gladde, fijne of geborstelde afwerking krijgt voor een perfecte uitstraling. De kennis, kunde en ervaring van V.W.B. BV V.W.B. BV heeft enorm veel knowhow in huis en gaat steeds aan de slag met de meest geavanceerde technieken uit de sector. Een optimaal resultaat is dan ook prioriteit nummer één. Het bedrijf is gespecialiseerd in klassieke betonvloeren, industrievloeren, renovatievloeren, beton polieren en bestratingen. Daarnaast kunt u rekenen op dit vakbedrijf voor een aansluitende dienstverlening voor aanleg opritten en terrassen . Dat kan in beton, maar evengoed in klassieke tegels of met klinkerwerken. En tot slot kunt u ook voor tuinaanleg rekenen op de vakkundige aanpak van V.W.B. BV. Daarbij wordt voorzien in aanleg, onderhoud én afwerking van uw volledige tuinproject. Volledig op uw maat, volgens uw wensen en aan de hand van uw budget. Alle diensten en services op een rij in Antwerpen Wij nodigen u van harte uit de fotogalerij met een greep uit de realisaties te bekijken en contact op te nemen met deze vakspecialisten als u een project heeft in: Bestratingswerken Afsluitingen plaatsen Betonvloeren plaatsen Beton polieren Aanleggen van terrassen Aanleggen van opritten Tuin aanleggen Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
V.W.B. BV
Oude-Dorpstraat 78
Loenhout
Meer informatie
Van Doninck Tuinen
Grensstraat 11
Grobbendonk
Meer informatie
Wiboco BVBA
Oelegembaan 50
Zandhoven
Meer informatie
Wimpie's Tuinen
Eeksken 37
Sleidinge
Meer informatie