Tuinaanleg en onderhoud Ward Deprez
Klijtstraat 215
DeerlijkTrefwoorden: Snoeien van bomen, Vellen van bomen, Aanleg van opritten en terrassen, Beplanting, Plaatsen van afsluitingen, Uitfrezen van boomwortels, Ontmossen van gazon, Plaatsen van afsluitingen, Snoeien van struiken, Containerdienst voor groen en snoeiafval

Rubrieken: Tuinaanleg en tuinonderhoud, Terrassen, Afsluitingen, Boomverzorging, Tuinaanleg


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Tuinaanleg en onderhoud Ward Deprez in Deerlijk, voor al uw tuinonderhoud en aanleg op maat

Beschikt u over een tuin en kunt u bij het onderhoud hiervan wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met Tuinaanleg en onderhoud  Ward Deprez in Deerlijk. Wij verzorgen al uw tuinonderhoud op maat, zoals het snoeien van bomen, het vellen van bomen, volledige aanleg van beplanting en het snoeien van struiken. Wij beschikken over een containerdienst voor groen en snoeiafval en verzorgen ook het uitfrezen van boomwortels. Daarnaast kunt u ook terecht voor het plaatsen van afsluitingen, de aanleg van opritten en terrassen en het ontmossen van gazon.

Tuinaanleg en onderhoud Ward Deprez, Deerlijk

Regelmatig snoeien is belangrijk

Bij snoeiwerk denkt u al snel aan dode takken van bomen die voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen. Maar door zowel uw bomen als struiken regelmatig netjes te laten snoeien houdt u uw beplanting ook in goede conditie. Bovendien helpt u de natuur een handje door de boom of struik in de gewenste vorm te laten groeien. Zo krijgt uw boom of struik weer een mooie, volle, kroon en krijgen eventuele vruchten de kans rijkelijk te groeien. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat al het tuinafval wordt afgevoerd.

Maak het compleet met een terras

Bij de aanleg van een tuin is het eerste waar aan gewerkt wordt de beplanting. Zo denken wij met u mee over de invulling en vormgeving van borders, de locaties van hagen en een mooi gazon. Wilt u bloemrijk, strak of klassiek? Alles is mogelijk. Door het aanleggen van een terras, maakt u uw tuin compleet. Juist het aanleggen van een nieuwe tuin biedt de ideale gelegenheid ook goed na te denken over de vormgeving van een bijpassend terras. Zo geniet u optimaal van alles wat bloeit en groeit.

Voor grote en kleine opdrachten

Of u nu beschikt over een groot stuk grond of een kleine stadstuin; wij komen graag bij u langs voor elke opdracht. Zo kunt u ons ook inhuren voor bijvoorbeeld het maaien van uw gras, scheren van hagen of het verwijderen van onkruid. Bij Tuinaanleg en onderhoud Ward Deprez realiseren wij o.a. de volgende diensten:

  • Snoeien & vellen van bomen en struiken
  • Complete tuinaanleg
  • Containerdienst voor groen- en snoeiafval
  • Aanleg van opritten & terrassen
  • Ontmossen van gazon
  • Plaatsen van afsluitingen

Heeft u nog vragen of staat uw opdracht er niet bij? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons een email bericht sturen, gebruik maken van het contactformulier op deze website en ons telefonisch bereiken. 

11205171_467797_8328031385049069734_n.jpg - Tuinaanleg en onderhoud Ward Deprez, Deerlijk