Landschaps- en Tuinarchitect Stephen Baelde
Martinegatstraat 27
Passendale


Trefwoorden: Eiken bijgebouwen laten plaatsen, Aanleggen van tuinen, Onderhoud van tuinen, Tuinarchitectuur op het landbouw, Uitvoeren van klinkerwerken, Een landelijke tuin laten aanleggen, Zwembad laten aanleggen, Terrassen en opritten laten plaatsen, Landelijke tuin laten uitvoeren, Landschapsarchitectuur

Rubrieken: Tuinaanleg & -onderhoud, tuinarchitect, Tuinaanleg, Tuin en Terras, Tuin architectuur


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Landschapsarchitectuur door Landschaps- en Tuinarchitect Stephen Baelde in Passendale West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een specialist in het ontwerpen, aanleggen en renoveren van tuinen? Dan bent u bij Landschaps- en Tuinarchitect Stephen Baelde in Passendale aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor uw droomtuin. We zijn specialist in het aanleggen van tuinen, onderhoud van tuinen, tuinarchitectuur op het landbouw, uitvoeren van klinkerwerken, een landelijke tuin laten aanleggen, zwembad laten aanleggen en terrassen en opritten laten plaatsen. Maar ook voor eiken bijgebouwen laten plaatsen en een landelijke tuin laten uitvoeren bent u voor landschapsarchitectuur bij ons team van Landschaps- en Tuinarchitect Stephen Baelde juist!

Landschapsarchitectuur Passendale, West-Vlaanderen

Landschapsarchitectuur door de specialist uit West-Vlaanderen

Met een passie voor landschappen en architectuur is Landschaps- en Tuinarchitect Stephen Baelde uitgegroeid tot een gespecialiseerd en gepassioneerd team. We zijn een gewaardeerde partner van velen. Ons doel is altijd om u exact die tuin en het landschap te geven waar u van droomt. Het begint met een bezichtiging van uw buitenruimte en een uitvoerige kennismaking waarin we al uw wensen en dromen met u doornemen. Op basis van uw grond, uw visie en uw budget starten we het ontwerp en maken we een plan van aanpak. Na uw akkoord gaan we aan de slag met de voorbereidingen en de tuinaanleg. Mogen we binnenkort ook met u kennismaken en uw droomvisie met u doornemen en uittekenen?  

Onze diensten en services vanuit Passendale

Bij Landschaps- en Tuinarchitect Stephen Baelde staan we klaar om u van de beste service, het beste resultaat en de meest professionele aanpak te voorzien. Neem contact met ons op voor informatie, advies en het maken van een afspraak voor onze diensten en services:

  • Aanleggen van tuinen
  • Onderhoud van tuinen
  • Tuinarchitectuur op het landbouw
  • Uitvoeren van klinkerwerken
  • Eiken bijgebouwen laten plaatsen
  • Een landelijke tuin laten aanleggen
  • Zwembad laten aanleggen
  • Terrassen en opritten laten plaatsen
  • Landelijke tuin laten uitvoeren
  • Landschapsarchitectuur

Duurzaamheid: laat uw tuin stralen in ieder seizoen

Naast het ontwerpen en creëren van de mooiste tuinen en landschappen, is het onderhoud eens zo belangrijk. Uw droomtuin en buitenomgeving kan slechts duurzaam zijn als u deze ook goed onderhoud. Daarom bieden we u hulp in de vorm van eenmalig en structureel onderhoud aan. Wellicht wenst u zelf uw tuin bij te houden, maar weet u niet goed wat uw tuin nodig heeft in de verschillende seizoenen. Laat ons u dan adviseren, zodat u zeker bent dat uw tuin ook uw droomtuin blijft! Het volledige team van Landschaps- en Tuinarchitect Stephen Baelde vertelt u hier graag meer over. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Aanleggen van tuinen Passendale, West-Vlaanderen