Bouwwerken van Bockstael
Kolpaartstraat 7
Schorisse


Trefwoorden: Algemene bouwwerken, Aannemers bouwbedrijf, Terraswerken, Isolatiewerken, Verbouwingen, Voegwerken, Karweiwerken, Aanleggen van opritten en terrassen, Tegelwerken

Rubrieken: Bouwbedrijven, Renovatiewerken, Renovatie


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Bouwwerken van Bockstael, Schorisse

Steen voor steen bouwen wij mee aan uw toekomst

Zoekt u een vakkundig bedrijf voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Dan moet u bij Bouwwerken Van Bockstael zijn. De zaakvoerder van onze bouwfirma is de heer Van Bockstael zelf. Als zelfwerkend patroon hanteert hij korte communicatielijnen met u en met zijn jarenlange ervaring heeft hij oog voor detail en staat u als klant centraal. Bovendien bent u bij ons verzekerd van een hoge service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Algemene bouwwerken van Bouwwerken van Bockstael

Algemene bouwwerken

Renovatiewerken van Bouwwerken van BockstaelVoor welke bouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht?

  • Voegwerken: Bij onze voegwerken kunt u ervan op aan dat de voegkleur in lijn is met de kleur van uw bakstenen.
  • Terraswerken: In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op uw gezellige terras. Dat terras legt Bouwwerken van Bockstael strak en met oog voor detail voor u aan.
  • Tegelwerken: Voor het plaatsen van wand- of vloertegels is Bouwwerken van Bockstael uw aangewezen partner. Kies voor faiences, vloertegels of keramische tegels voor uw terras.
  • Renovatiewerken: Is het tijd om uw zomer te verbouwen of wilt u meer ruimte in uw woning en kiest u voor een uitbouw. Voor verschillende renovatiewerken, waaronder gyproc- of metselwerken, staan wij graag tot uw dienst.
  • Isolatiewerken: Door te kiezen voor muur- of dakisolatie beperkt u uw warmteverlies en bespaart u op uw energiekosten.
Meer weten over onze algemene bouwwerken? Bezoek de website of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bouwwerken van Bockstael kunt u onder andere inzetten voor uw metselwerken