Artilignum
Bedrijvenpark Noordlaan 92/2
Kuurne
Meer informatie
Bos en Tuin

Puurs - Sint-Amands
Meer informatie
BVBA Horti-Art
Veldstraat 18
Lille
Meer informatie
Daniels Tuinwerken
Lentestraat 15
Diepenbeek
Meer informatie
Voor een prachtige tuin, schakelt u de diensten in van professionele tuinman DB Works in Aalten Droomt u ook van een tuin die er het hele jaar door verzorgd uitziet? Maak dan eens een afspraak met DB Works uit Aalten. Als professionele tuinman kunt u ons inhuren voor alle werkzaamheden in en rondom uw tuin. Zo kunt u denken aan hekken aanleggen tuin, een complete professionele tuinaanleg door ons laten verzorgen, maar ook een schutting laten zetten behoort tot de mogelijkheden. Bovendien verzorgen wij alle grondwerken tuin; zoals graafwerken voor zwembad en tuin graven. Heeft u nog klusjes die gelijk aangepakt moeten worden? Als ervaren klusjesman, helpen wij u hier graag mee. Voor de beste tuinman in de buurt, gaat u naar DB Works. Complete tuinaanleg in Aalten Beschikt u over een tuin, maar niet over groene vingers? Dan kunt u vast wel wat hulp van een professionele tuinman gebruiken. Welk soort tuin u ook wilt, wij maken het mogelijk. Bij DB Works maken we eerst uitgebreid een inventarisatie van uw wensen. In welke stijl wilt u uw tuin inrichten, wenst u een aparte loungehoek of een speelhoekje voor de kinderen, of heeft u ook graag een zwembad in de tuin? Hierbij houden we uiteraard ook rekening met de hoeveelheid onderhoud. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden van een tuin op maat, in een persoonlijk adviesgesprek. Nieuwe schutting in Oost-Vlaanderen Een schutting biedt niet alleen bescherming tegen ongenode gasten, maar geeft u ook extra privacy wanneer u lekker van uw tuin geniet. Bovendien zijn er zoveel verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar; waardoor u met een nieuwe schutting ook een persoonlijke touch aan uw tuin kunt geven. Van warm en landelijk tot strak en modern. Zo maakt u met een nieuwe schutting een mooi verlengstuk van uw woning.  Een aanspreekpunt voor uw tuin Omdat DB Works ook uw benodigde graafwerkzaamheden voor zijn rekening neemt, heeft u tijdens uw tuinrenovatie slecht te maken met een aanspreekpunt. Dat houdt het aanleggen van uw droomtuin wel zo overzichtelijk. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Professionele tuinaanleg Professionele tuinman Beste tuinman in de buurt Hekken aanleggen tuin Schutting laten zetten Alle grondwerken tuin Tuin graven Graafwerken voor zwembad Klusjesman Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
DB Works
Nieuwe Dreef 13
Aalter
Meer informatie
De Maere Antoni
Proosdijstraat 104
Hertsberge
Meer informatie
DMD Tuinen
Kuipersstraat 28
Aalst
Meer informatie
Flora Worx BV
Kleinheide 43
Pulderbos
Meer informatie
Garden Design & Partners BVBA
Wommelgemsesteenweg 91
Vremde
Meer informatie
Grazie Landscaping
Toekomststraat 17 bus 2
Heusden-Zolder
Meer informatie
Groendesign BVBA
Hospitaalstraat 15
Steendorp (Temse)
Meer informatie
Javi Interieur
Begijnhofstraat 7
Lummen
Meer informatie
Josse van Buggenhout BVBA
Neromstraat 68
Wolvertem (Meise)
Meer informatie
Tuin Onderhoud Vaeremans
Schipstraat 51 201
Nieuwpoort
Meer informatie
Tuin- en Grondwerken Garrez in Deinze, voor tuinaanleg, tuinonderhoud en grondwerken van kwaliteit en naar wens Bent u op zoek naar een specialist in tuin- en grondwerken? Dan bent u bij Tuin- en Grondwerken Garrez aan het juiste adres. Deze vakman is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van tuinen. U kunt onder andere op het team reken voor grondwerken, terras aanleg, bestrating en automatisatie van poorten. Wilt u uw tuin afsluiten?  Het professionele team plaatst feilloos en met gemak omheiningen, hekwerk en een sierpoort. Daarnaast is Tuin- en Grondwerken Garrez expert in riolering, polybeton en uitgewassen beton. Neem gerust contact op. Tuinaanleg naar wens Tuin- en Grondwerken Garrez is gespecialiseerd in tuinaanleg en neemt deze klus graag voor u uit handen. Het gehele project heeft u een duidelijk aanspreekpunt, zodat u al uw vragen kwijt kunt en precies weet waar u aan toe bent. Deze vakman beschikt over jarenlange ervaring en de juiste vakkennis om samen met u het tuinontwerp van uw dromen te maken. Tijdens een eerste gesprek, waar u al uw wensen en ideeën kwijt kunt, maakt deze expert een eerste schets. Zo weet u meteen of uw wensen en ideeën goed worden begrepen. Na het eerste gesprek wordt een voorontwerp gemaakt waaruit, na uw eventuele bijstellingen, vervolgens het eindontwerp wordt gemaakt. Tuinonderhoud van kwaliteit Wanneer uw tuin er ligt, wilt u natuurlijk heel het jaar door genieten van uw tuin. Vertrouw daarom op Tuin- en Grondwerken Garrez. Deze expert neemt met plezier al het werk rondom tuinonderhoud voor u uit handen. Wanneer u deze vakman inschakelt, ligt uw tuin er het gehele jaar verzorgd bij. Het team steekt graag de handen uit de mouwen en gaat zorgvuldig te werk, zodat u bent verzekerd van een tuin naar wens. Ook kunt u reken op de beste kwaliteit. Het team beschikt over en een ruime expertise en weet precies hoe uw tuin het beste verzorgd kan worden. Deze vakman heeft oog voor detail en werkt alles tot in de puntjes of Diensten Tuin- en Grondwerken Garrez Bij Tuin- en Grondwerken Garrez kunt u rekenen op kwaliteit en professionaliteit. Deze vakman is gespecialiseerd in tuin- en grondwerken en heeft veel tevreden klanten blij mogen maken met een mooi eindresultaat . U kunt onder andere terecht voor: tuinaanleg tuinonderhoud tuinontwerp Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Tuin- en Grondwerken Garrez
Heirbaan 14
Deinze
Meer informatie
Tuinen De Koninck & Co
Grootveldstraat 116
Berg (Kampenhout)
Meer informatie
Tuinen Meert
St.-Katharinastraat 44
Ruisbroek
Meer informatie
Tuinen Vital Vanderhaeghe
Roeselaarsestraat 252
Moorslede
Meer informatie
Tuinen Wyckhuyse in Wortegem-Petegem, vakman in de aanleg van tuin, terras en omheining Heeft u ook de wens uw tuin er stralend uit te laten zien? Maak dan een afspraak met Tuinen Wyckhuyse in Wortegem-Petegem voor een nieuwe aanleg van tuin. Wij verzorgen het complete traject van A tot Z. vanaf het ontwerpen van tuinen tot beplanting, de aanleg van gazon en het plaatsen van terrassen. Ook kunt u onze service inschakelen voor uw algemene grondwerken, het plaatsen van hekken. Het plaatsen van omheiningen en verzorgen van grasvelden. Kortom, voor een allround hovenier; gaat u naar Tuinen Wyckhuyse. Perfecte aanleg van tuin in Wortegem-Petegem Of u nu de voorkeur heeft voor een bloemrijke en weelderige tuin, of kun u juist genieten van een moderne, strakke en onderhoudsvrije tuin? Bij Tuinen Wyckhuyse bekijken we eerst samen de mogelijkheden bij u thuis. Wilt u ook ruimte overhouden voor een gazon, terras en speelhoek voor de kinderen? Dan nemen we dit allemaal mee in uw ideale ontwerp. Nadat het plan compleet is, ontvangt u van ons een passende offerte. Geeft u vervolgens akkoord? Dan voeren we voor u de volledig aanleg voor u uit. Zo geniet u snel van de tuin van uw dromen. Gazonaanleg en onderhoud in Oost-Vlaanderen Een stralend gazon, is een mooie aanvulling op elke tuin. Maar om uw gazon mooi te houden, moet u er wel tijd en aandacht in steken. Beschikt u zelf niet over groene vingers? Dan helpen we u graag een handje met het onderhoud. Zo komen we kale plekken bijwerken, verwijderen we onkruid, maaien het gras en zaaien het gazon bij, daar waar nodig. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor gazononderhoud op maat? Belt u ons gerust voor onze marktconforme prijzen. Ook voor een prachtig terras en omheining Geniet u ook graag zomers van een lekker plekje om te ontspannen? Dan leggen wij graag een mooi terras voor u aan op de plek waar u dit wenst. Met een bijpassende omheining, geniet u ook van voldoende privacy. Wij zijn werkzaam in de ruime omgeving rondom Wortegem-Petegem. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Aanleg van tuin Algemene grondwerken Aanleg van gazon Plaatsen van terrassen Beplanting Ontwerpen van tuinen Plaatsen van hekken Verzorgen van grasvelden Plaatsen van omheiningen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Tuinen Wyckhuyse
Blaarhoek 6
Wortegem-Petegem
Meer informatie
Tuinvreugde Chaletland
Pierstraat 277
Reet (Rumst)
Meer informatie
Tuinwerken Helven
Mortelstraat 28
Diepenbeek
Meer informatie
Zit u met een vochtprobleem, dan hebben wij voor u de oplossing ! W-V Construct is een een betrouwbare firma die gespecialiseerd is in allerlei vochtproblemen. Als u met ons contact opneemt, sturen wij u een vakman dat gratis een diagnose komt opstellen en u een professionele advies geeft over uw vochtprobleem. Omdat we er zeker van zijn dat onze werken goed uitgevoerd worden, krijgt u na het opleveren van de werken een kosteloze garantie. Hierbij maken wij uiteraard geen gebruik van ‘’kleine lettertjes’’. Zo bent u er zeker van dat u met volle teugen kunt genieten van een droge woning.
W-V Construct
Brusselsesteenweg 24-2
Leuven
Meer informatie
Wiboco BVBA
Oelegembaan 50
Zandhoven
Meer informatie