DMD Tuinen
Kuipersstraat 28
Aalst


Trefwoorden: Aanleg van terrassen, Opritten, Tuin afsluitingen, Tuin onderhoud, Tuin renovatie, Grondwerken, Opkuis van percelen, Kleine afbraakwerken

Rubrieken: Tuin- en Landschapsarchitectuur, Tuinaanleg en tuinonderhoud, Tuinaanleg & -onderhoud, Tuin en Terras


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

DMD Tuinen uit Aalst voor prachtige groenwerken en verhardingen 

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor al uw tuinwerken? Neem dan contact op met DMD Tuinen uit Aalst. De zaakvoeder heeft passie voor het vak en dat ziet u terug in de prachtige werken. Trakteer uzelf op een tuin renovatie en geniet ‘s zomers van een heerlijke plek waar u goed tot rust kunt komen. U kunt DMD Tuinen Aalst inschakelen voor onder andere de aanleg van terrassen, opritten, tuin afsluitingen, grondwerken, kleine afbraakwerken en de opkuis van percelen. Ook voor tuin onderhoud, periodiek of eenmalig, kunt u terecht bij DMD Tuinen Aalst.

Dienstverlening DMD Tuinen Aalst

Welke klus ook op de planning staat: u kunt rekenen op de expertise van DMD Tuinen uit Aalst. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken. U kunt onder andere terecht voor de volgende diensten:

  • Aanleg van terrassen en opritten: Wanneer u een bedrijf zoekt voor verhardingen in uw tuin, kunt u een beroep doen op DMD Tuinen. Het bedrijf bouwt verder op jaren aan ervaring en de juiste scholing om u van een fraai resultaat te kunnen voorzien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er wordt enkel gebruik gemaakt van kwalitatieve, fraaie materialen zoals keramiek, natuursteen, beton, dolomiet en betonklinkers. Neem gerust contact op om uw wensen door te spreken – er wordt graag met u meegedacht!
  • Tuin afsluitingen en scheidingswanden: Een tuinafsluiting of scheidingswand biedt u meer privacy en kan daarnaast ook praktische doeleinden hebben. Bij DMD Tuinen kunt u onder andere terecht voor een draadafsluiting, een betonplaten afsluiting of een houten afsluiten. U kunt rekenen op duurzame constructies die u lange tijd veiligheid en privacy zullen bieden.

Professioneel tuinaannemer 

Is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Van tuin onderhoud tot de aanleg van terrassen of de opkuis van percelen: DMD Tuinen uit Aalst zorgt voor een stralend resultaat, tot in de puntjes verzorgd. De zaakvoerder heeft groene vingers en dat ziet u terug in de afwerking. U kunt het bedrijf inschakelen voor zowel groenwerken als verhardingswerken. DMD Tuinen is werkzaam in de regio’s Hofstade, Gijzegem, Oudegem, Dendermonde, Aalst, Affligem, Essene, Liedekerke, Teralfene en Ninove. Ook wanneer u niet precies weet wat u aan uw tuin wilt aanpakken, kunt u de hulp in schakelen van DMD Tuinen. Zij zorgen voor een ontwerp dat aansluit bij uw behoeften en komen graag langs om een offerte op te stellen. Bekijk alvast de realisaties om een indruk te krijgen.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

60624748_s(2).jpg - DMD Tuinen, Aalst