AR Renovaties
Houtemsesteenweg 191
Vilvoorde


Trefwoorden: Afwerken van uw muren, Gyprocwerken, Ruwbouw, Dakconstructies, Hellende daken aanleggen, Platte daken aanleggen, Elektrische installaties nieuwbouw, Elektrische installaties renovaties, Crepi werken

Rubrieken: Dakwerken, Elektriciens - Installateurs, Nieuwbouw, Renovatiewerken, Ruwbouw


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

AR Renovatie in Vilvoorde, voor de complete afwerking van uw huis, van dakconstructies tot elektra

Beschikt u over een nieuwbouwwoning die ruwbouw is overgedragen? Dan kunt u vast een professionele partner gebruiken voor de afbouw van uw huis. AR Renovatie in Vilvoorde is uw expert voor het afwerken van uw muren, Gyprocwerken, crepiwerken en het aanleggen van elektrische installaties nieuwbouw evenals elektrische installaties renovaties. Bovendien zijn wij inzetbaar voor het bouwen van dakconstructies op maat en komen wij zowel hellende daken aanleggen als platte daken aanleggen. Ook voor al uw renovatiewerken bij bestaande bouw komt ons deskundige team graag bij u langs.

Waarom kiest u AR Renovatie?

Bij AR Renovatie staat een team van ervaren vaklieden voor u klaar om u te helpen met de verbouwingen van uw woning. Wij werken secuur en met oog voor detail aan elke opdracht en zijn pas tevreden wanneer u dit ook bent. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kiezen wij ervoor te werken met materialen van de hoogste kwaliteit. U kunt ons inschakelen voor de complete afwerking van uw ruwbouw, maar ook voor losse renovatie opdrachten. Bel ons gerust om uw project te overleggen.  

Maatwerk dakconstructies uit Vilvoorde

Een goed onderhouden dak kan wel tot dertig jaar meegaan. Door bijvoorbeeld storm, kan er toch onverhoopt schade ontstaan, met lekkage tot gevolg. Twijfelt u of uw dak nog in uitstekende staat verkeert? Wij komen met alle plezier bij u langs voor een opname van uw dakbedekking. Als specialist in het bouwen van dakconstructies voor zowel hellende, als platte daken, zorgen wij voor een veilig en uitstekend afgewerkt dak, waar u weer jaren plezier aan beleeft. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een adviesgesprek op locatie.

Voor grote en kleine opdrachten

Dankzij ons brede dienstenpakket, kunt u ons voor elke opdracht inhuren. Of het nu de afwerking van een binnenmuur betreft, het plaatsen van een scheidingswand, uitbreiden van uw meterkast of bepleisteren van uw gevel; elke opdracht is bespreekbaar. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Dakconstructies Vilvoorde, Vlaams-Brabant