Casa D'Arte
Oudenaardsesteenweg 4
Avelgem
Meer informatie
Bij Dakwerken de Lange in Berchem kunt u terecht als u op zoek bent naar de beste dakdekker van Antwerpen Wanneer u op zoek bent naar de beste dakdekker van Antwerpen, dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij hebben hem namelijk al gevonden, het is onze dakwerker van Dakwerken de Lange in Berchem. Samen met zijn team kan hij ingeschakeld worden voor allerhande klussen. Zo kunt u bij ons terecht voor het afwerken van gevels, het onderhoud van dakwerken, het afwerken van plafond en de renovatie van dakwerken. Ook hebben wij een erkend schilder in dienst, die u kan helpen met binnenschilderwerken, plamuurwerken en het herstellen van schilderwerken. Aangezien wij alleen maar met gecertificeerde professionals werken, weten wij elke klus tot een goed einde te brengen. Wat kunt u verwachten van de beste dakdekker van Berchem? Vakmanschap, klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel bij het team van Dakwerken de Lange in Berchem. Het is dan ook geen wonder dat vele tevreden klanten u reeds voor gingen in een samenwerking met ons. Een greep uit ons veelzijdige aanbod vindt u hier Beste dakdekker Binnenschilderwerken Erkend schilder Plamuurwerken Afwerken van plafond Herstellen van schilderwerken Renovatie van dakwerken Onderhoud van dakwerken Afwerken van gevels Ook voor binnenschilderwerken door onze schilder in Antwerpen Geef de binnenkant van uw woning de aandacht die deze verdient met de binnenschilderwerken van Dakwerken de Lange in Berchem. De sfeer in uw woning wordt voor een groot deel bepaald door de kleur van uw muren. Omdat wij al veel ervaring hebben met schilderwerken, weten we exact welke kleuren en technieken we moeten gebruiken om een bepaalde sfeer te creëren. Dit kan bijvoorbeeld een rustige sfeer zijn, een warme sfeer of een meer energieke sfeer. Onze medewerkers hebben verstand van zowel traditionele als meer moderne schildertechnieken, wij informeren u graag over ons aanbod. Geniet langer van uw dakwerken door regelmatig onderhoud Uw dak zorgt voor de veiligheid van uw woning, het is dan ook belangrijk dat deze altijd in topconditie is. Omdat uw dak op grote hoogte zit, kan het onderhouden van uw dak soms een ingewikkelde klus lijken. Gelukkig is daar het team van Dakwerken de Lange in Berchem, wij nemen deze klus graag voor u uit handen. Wij kunnen zowel voor periodiek als eenmalig onderhoud worden ingeschakeld. Wij beschikken steeds over de nieuwste machines waardoor het onderhoud aan uw dak een fluitje van een cent voor ons is. Zo zorgen wij er voor dat u veilig in uw woning kunt verblijven. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Dakwerken de Lange in Berchem. U kunt ook het contactformulier invullen.
Dakwerken de Lange
Daenenstraat 52/101
Berchem
Meer informatie
Debo Belettering
Polderstraat 93
Oostduinkerke
Meer informatie
Decoratie en Service
Mechelsesteenweg 50
Edegem
Meer informatie
Floral Madnesses
Mechelsesteenweg 189
Bonheiden
Meer informatie
Kom langs bij Gezellig Landelijk in Ninove, Oost-Vlaanderen, een unieke en zeer gezellige woonwinkel Bent u op zoek naar inspiratie of unieke decoratie voor een landelijk interieur? Dan bent u bij Gezellig Landelijk in Ninove aan het juiste adres. In deze gezellige woonwinkel verkopen we zowel landelijke decoratie voor binnen als landelijke decoratie voor buiten. Naast ons steeds wisselende assortiment aan binnendecoratie en buitendecoratie hebben wij ook altijd een ruim aanbod aan diverse seizoensgebonden artikelen voor u. Voor woning decoratie als keuken en keukendeco, ornamenten en kandelaren of buitendecoratie is Gezellig Landelijk úw winkel.  Altijd wat leuks te sneupen bij de gezellige woonwinkel in Ninove Onze passie voor landelijk wonen en decoratie heeft ons er jaren geleden toe gezet om onze eigen winkel, Gezellig Landelijk, in Ninove te openen. Wij willen u van harte welkom heten in onze gezellige woonwinkel en u laten verwonderen over al het moois dat wij te bieden hebben. Een greep uit ons aanbod vindt u hier Gezellige woonwinkel Woning decoratie Binnendecoratie Buitendecoratie Unieke decoratie Seizoensgebonden artikelen Landelijk interieur Landelijke decoratie voor binnen Landelijke decoratie voor buiten De mooiste kandelaren shopt u hier in Oost-Vlaanderen Niet alleen in de donkere wintermaanden, maar ook tijdens lente- en herfstavonden buiten, bieden ornamenten en kandelaren extra sfeer in en om uw woning. Bij Gezellig Landelijk in Ninove hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan ornamenten en kandelaren. We hebben een wisselend aanbod aan houten, roeste en stenen kandelaren en ornamenten. U kunt er voor kiezen om alleen de kandelaar of het ornament te kopen, of ook een bijpassende kaars aan te schaffen. Aangezien al onze producten een landelijke stijl hebben is combineren altijd mogelijk. Van mooi serviesgoed tot prachtige keukens in landelijke stijl Laat u betoveren door al het moois wat we bij Gezellig Landelijk in Ninove te bieden hebben. De keuken wordt ook wel het kloppende hart van het huis genoemd, en om deze nog gezelliger te maken hebben wij allerlei soorten en maten keukendecoratie ingekocht. Kommetjes, bordjes, schalen en meer. En daar hebben we het niet bij gelaten, u kunt zelfs voor keukeneilanden en complete keukens bij ons terecht. Zo maakt u, samen met ons, de mooiste keukencombinaties. Al onze producten zijn leuk voor uzelf, maar ook leuk om cadeau te geven! Kom langs bij Gezellig Landelijk in Ninove of neem contact met ons op voor het plaatsen van een bestelling of het stellen van een vraag. U kunt ook het contactformulier invullen.
Gezellig Landelijk
Keienberg 1
Ninove
Meer informatie
Het Schildertje
Antoon Van Dijckstraat 10
Schoten
Meer informatie
Intertec
Invalidenstraat 103
Brugge
Meer informatie
Maxim Baert Schilderwerken
Zandstraat 55
Lichtervelde
Meer informatie
Totaalrenovaties, erkende schilders en de dakwerken van MDV.bouw in Gent Oost-Vlaanderen Bent u op zoek naar een aannemer voor uw renovatie en dakwerken in Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij MDV.bouw in Gent aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor de bouw bij het uitbesteden van uw project. We zijn gespecialiseerd in totaalrenovaties en dit betekent alle werken van A tot Z. Uw platte daken, hellende daken, crepiwerken, volledige plamuurwerk, algemene herstellingswerken, interieurafwerking en alles daar tussen in zijn bij ons in de beste handen. Bij MDV.bouw vindt u uw betrouwbare aannemer, dakspecialist, erkende schilder en partner voor al uw (ver)bouw projecten.  Uw totaalrenovatie in Oost-Vlaanderen Uw totaalrenovatie uitgevoerd door één partij met één aanspreekpunt en een gegarandeerd resultaat. Dit is wat u kunt verwachten door MDV.bouw als partner aan te stellen. We leveren de hoogste kwaliteit en gebruiken hiervoor de beste technieken. Met jarenlange ervaring en een diepe passie voor bouwen, verbouwen en interieurafwerking bieden we u een totaalrenovatie exact op maat van uw dromen! Van A tot Z tot in detail perfect afgewerkt en met oog op duurzaamheid. Mogen we u eens meer vertellen over onze totaalrenovaties of wilt u eens een kijkje nemen naar onze referenties? Onze diensten en services vanuit Gent Reken op MDV.bouw voor al uw renovatiewerken. We zijn specialist in bouwen, verbouwen, detailwerk en maatwerk vergezeld van een superieure service. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en services, waaronder: Totaalrenovatie Platte daken Hellende daken Crepiwerken Erkende schilder Volledige plamuurwerk Algemene herstellingswerken Interieurafwerking Algemene dakwerken & crepiwerken Ook voor uw algemen dakwerken & crepiwerken bent u bij MDV.bouw juist! Ons team specialisten staat klaar voor al uw algemene dakwerken, dakrenovaties, nieuwbouwdaken, dakisolatie en diverse timmerwerken. Niet alleen pakken wij het dak graag aan, ook de gevel kunnen we meteen van isolatie, crepi of plaatmateriaal voorzien. En ook voor uw buitenafwerking rekent u op ons detailwerk, zoals onze zink- en koperwerken. Mogen we ook u verder helpen met uw algemene dakwerken & crepiwerken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
MDV.bouw
Louis Schuermanstraat 10
Gent
Meer informatie
Riza Paint bvba
Diestersteenweg 30
Leopoldsburg
Meer informatie
STB Decoratie
Veldstraat 54
Sint-Michiels
Meer informatie
The Tin Soldier
Rodestraat 39/711
Antwerpen
Meer informatie
Vicenzo Innovations
Staatsbaan 120/b
Zulte
Meer informatie