Shaun Decor Algemene Schilder- en Timmerwerken
Bosdreef 4
Houthulst


Vandaag 07:30 - 18:30
overige dagen


Trefwoorden: Binnenschilder, Buitenschilder, Vliesbehang plaatsen, Sierlijsten, Trappen en deuren, Kaleien van buitenmuren, Schildertechnieken, Kasten op maat, Parketvloer laten leggen, Inbouwkasten op maat

Rubrieken: Schilders, Schildersbedrijven en Schilderwerken, Timmerwerken, Interieurinrichting, Laminaat, Decoratiewerken


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Shaun Decor Algemene Schilder- en Timmerwerken in Houthulst, van kasten op maat tot professioneel kleuradvies

Bent u van plan uw woning een nieuwe look te geven? Schakel dan de hulp in van Shaun Decor Algemene Schilder- en Timmerwerken in Houthulst. Voor al uw binnen en buitenschilderwerken, speciale schildertechnieken en verftechnieken, als het kaleien van buitenmuren en vliesbehang. Wilt u iemand die met u meedenkt over uw interieurinrichting? Shaun adviseert en realiseert al uw  kasten op maat, inbouwkasten, sierlijsten, trappen en deuren, evenals laminaat en parket. 

IMG_6483.jpg - Shaun Decor Algemene Schilder- en Timmerwerken, Houthulst

Maak indruk met stucdeco

Gewoon een andere kleur op de muren doet vaak al wonderen, maar wanneer u een professional inhuurt die gebruik maakt van stucdeco, gaat er een wereld voor u open. Stucdeco lijkt op natuursteen en kan in diverse kleuren worden aangebracht. U kunt er verschillende effecten mee bereiken als een strakke betonlook of originele tadelakt. Het is vrijwel overal toepasbaar en waterdicht. Naast wanden en vloeren kunt u stucdeco ook laten aanbrengen op bijvoorbeeld uw aanrechtblad. Shaun Decor Algemene Schilder- en Timmerwerken adviseert u graag over de veelzijdigheid en toepassingen.

Een interieur op maat

Een interieur is heel persoonlijk. Misschien weet u al precies hoe uw nieuwe interieur er uit moet komen te zien, of kunt u wel wat hulp gebruiken? Wij helpen u graag met het geven van een passend kleuradvies en een interieur op maat. Van trappen tot (inbouw)kasten of een vals plafond. Als gediplomeerd schrijnwerker verzorgen wij de gehele inrichting van a tot z. Het mooie van maatwerk is dat u zelf de materialen kunt uitkiezen die u wenst. Alles wordt compleet passend gemaakt bij uw woning.

Onze diensten op een rij

Niet alleen voor de binnenzijde van de woning, ook de buitenkant kunnen wij voor u renoveren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw gevel laten kaleien en bouwen wij het raamwerk voor uw nieuwe bijgebouw. Kijk eens rond op onze website voor realisaties. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Binnen- & buitenschilderwerk
  • Vliesbehang
  • Maatwerk interieur (kasten, trappen, deuren)
  • Professioneel kleuradvies
  • Parket en laminaat

Wenst u meer informatie of heeft u nog vragen? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons een email bericht sturen, gebruik maken van ons contactformulier en ons telefonisch bereiken. 

IMG_6602.jpg - Shaun Decor Algemene Schilder- en Timmerwerken, Houthulst