Reno Lauwers
Larendries 48
Sint-Amands


Trefwoorden: Verbouwingen, Nieuwbouwwerken, Dakwerken, Aanbouw, Gevelrenovatie, Totaalrenovatie, Terrassen en opritten, Terrasaanleg, Totaalprojecten, Bouwwerkzaamheden

Rubrieken: Bouwbedrijven, Bouwwerken, Bouwonderneming, Bouw


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Reno Lauwers, Sint-Amands

Een nieuwbouwhuis of verbouwing is een groot project. U kunt voor alle bijbehorende werkzaamheden rekenen op de expertise van Reno Lauwers BVBA, een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring. Wij staan 7 dagen per week klaar voor particulieren en bedrijven.

Reno Lauwers, Sint-Amands

Projecten

Dakwerken: U kunt ons het volledige dakwerk toevertrouwen. Wij zorgen voor een goede basis en werken af met koper of zink. Wij voelen ons zowel op platte als hellende daken op ons gemak. Wij werken met EPDM roofing voor platte daken. Ook voor groendaken kunt u ons gerust benaderen. Naast het leggen zorgen we ook voor de isolatie en afwerking

Nieuwbouw en aanbouw:
Wij laten uw nieuwbouwproject goed verlopen. We maken nauwkeurige schema's zodat u altijd weet in welke fase van het proces wij zijn. Onze werkzaamheden zijn grondverzet, graafwerk, rioleringswerk, fundering, storten van metselwerk, funderingen leggen, uitvoeren graafwerken en plaatsen van houtconstructies. Ook wanneer u zelf gaat verbouwen kunnen wij u helpen, onder andere door het plaatsen van containers, stellingen of ladderlift.

Gevelrenovatie:
De look van uw huis kan volledig aangepast worden. Wij kunnen uw gevel cementeren, bepleisteren of voorzien van crepi. Ook houtbekleding, Padoek en siliconepleister behoren tot de mogelijkheden. Het voordeel van siliconepleister is dat de kleur aangepast kan worden. Wij kunnen ook uw dakwerken verbreden en primer en isolatie plaatsen. Zo zorgen wij altijd voor een duurzaam resultaat.

Totaalrenovatie: Een huis gekocht? Bij een renovatie komt heel wat kijken. Wij werken samen met een architect aan uw totaalrenovatie. Wij nemen het ruwwerk uit handen, zoals afbraakwerken, storten van beton, vloerisolatie, bouwen van muren, chapewerken en plaatsen van ramen en deuren. Daarna is uw huis klaar voor de afwerking zoals gyprocwerk, bezettingswerk, vloeren leggen, schilderwerken en installeren van kasten.

Terrassen en opritten:
Wanneer u binnen klaar bent is de tuin aan de beurt. Wij kunnen terrassen voor u aanleggen van onder andere composiet en hout. Natuurlijk kunnen we ook voor een oprit zorgen en kunnen we uw zwembad of vijver aanleggen. Heeft u nog geen garage of wilt u een aanbouw? Ook dat kunt u gerust aan ons overlaten. Een tuin bestaat natuurlijk niet alleen uit terras, ook de beplanting is een belangrijk onderdeel dat wij voor u kunnen verzorgen. Net zoals de omheining en tuinpoort.

U kunt ons benaderen voor klussen in Antwerpen, Kruibeke, Hamme, Dendermonde, Sint-Niklaas, Lebbeke, Puurs en Bornem.

Reno Lauwers, Sint-Amands