Isalas
Venecoweg 4
Nazareth


Vandaag 07:00 - 12:00 12:30 - 16:00
overige dagen


Trefwoorden: Parelstralen, Plooien, Lassen, Plaatwerk, Balustrade, Metalen trappen, Metalen leuning, Poederlakken, Metaal afwerkingen

Rubrieken: Metaalbedrijven, Metaalbewerking en -verwerking, Metaalbouw


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Al uw metaalwerken strak gelast en al uw metaal afwerkingen glimmend bewerkt door Isalas uit Nazareth

Met oog voor detail en een luisterend oor voor uw wensen, staat metaalbedrijf Isalas graag voor u klaar. In Nazareth en omgeving staan hun metaalbewerkers klaar om onder andere prachtige metalen trappen met metalen leuningen voor u te maken. Zij lassen alles op een professionele manier aan elkaar. Bent u op zoek naar professionals die een balustrade voor bijvoorbeeld uw balkon kunnen maken, zoek dan niet verder. Door het gebruik van het juiste plaatwerk zorgen zij voor metaal afwerkingen om door een ringetje te halen. Met het gebruik van plooien, parelstralen en poederlakken maken zij uw project helemaal af.

Isalas uit Nazareth smeedt het ijzer als het heet is

Voor de beste service op het gebied van alles wat met metaal te maken heeft, moet u contact opnemen met de metaalbewerkers van Nazareth. Zij helpen u onder andere met

  • Lassen
  • Metaal afwerkingen
  • Parelstralen
  • Plooien
  • Poederlakken

Bescherm uw metaal tegen invloeden van buitenaf

Om roest op metaal tegen te gaan maken de metaalbewerkers van Isalas uit Nazareth gebruik van poederlakken, ook wel poedercoaten genoemd. Met een spuitpistool wordt er poeder bestaande uit een bindmiddel, pigment, vulstof, verharder en additieven aangebracht op het metaal. Een goede poedercoating zorgt er voor dat water, zuurstof en weersinvloeden niet in contact komen met het metaal. Door het aanbrengen van poederlak wordt de levensduur van uw object aanzienlijk verlengd en zo kunt u dus langer van onder andere uw meubels, trappen of balustrades genieten.

Lassen voor de meest strakke metaal afwerkingen

Zonder dat u het door heeft, heeft u vast een meubelstuk of ander object in huis dat in elkaar is gelast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetstuk van een draaistoel, metalen tafelpoten of een metalen trap. Het voordeel van producten uit metaal is dat deze meestal gerepareerd kunnen worden als deze stuk gaan, u hoeft ze dus niet gelijk te vervangen. In Nazareth en omgeving kunnen de lassers van Isalas uw metalen producten zowel elektrisch lassen als gaslassen. De lassers staan u graag te woord om uit te leggen hoe beide methoden werken.

Heeft u vragen over de diensten van Isalas uit Nazareth, neem dan contact met ze op. U kunt ook het contactformulier invullen.

Metaal afwerkingen - Isalas, Nazareth