Schilderwerken Vanbriel Erik
Hooiweg 10
Helchteren (Houthalen-Helchteren)Trefwoorden: Schilder met ervaring, Uitplamuren van gyproc, Bijwerken van gyproc, Renovatie van badkamers, Renovatie van keukens, Binnenschilder, Buitenschilder, Behangwerken plaatsen, Vliesbehang plaatsen, Vinyl vloeren leggen

Rubrieken: Schilders, Schildersbedrijven en Schilderwerken, Schilderwerken, Laminaat, Schildersbedrijven, Schilder


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Schilderwerken Vanbriel Erik in Helchteren is uw ervaren buitenschilder en binnenschilder

Op zoek naar een schilder met ervaring in de regio Helchteren? Zoek niet verder! Schilderwerken Vanbriel Erik is uw specialist, zowel als binnenschilder als buitenschilder. Daarnaast rekent u ook op de firma voor het uitplamuren van gyproc of het bijwerken van gyproc. Wilt u behangwerken plaatsen? Dat is ook een zeer goede keuze! Naast het opknappen van uw muren en wanden, kunnen wij ook laminaat en vinyl vloeren leggen. Zo heeft u met één onderaannemer gelijk uw hele woning op orde! Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in de renovatie van keukens en renovatie van badkamers. Van het verwijderen van uw oude keuken of badkamer tot het plaatsen van uw nieuwe installaties. En dat natuurlijk perfect afgewerkt. Kom gerust in contact voor meer informatie, wij van Schilderwerken Vanbriel Erik staan vriendelijk voor u klaar.

Naam.jpg - Schilderwerken Vanbriel Erik, Helchteren (Houthalen-Helchteren)

Schilder met ervaring

Of het nu gaat om propere buitenschilderwerken of dat u bijvoorbeeld de kinderkamer een nieuw kleurtje wilt geven… Schilderwerken Vanbriel Erik staat voor u klaar in de regio Helchteren. Wij zijn ook expert in het uitvoeren van decoratieve verftechnieken, leuk voor als u een kamer in een bepaald thema uitgevoerd wilt hebben. Liever behangwerken plaatsen op uw muur? Wij kunnen ook vliesbehang plaatsen. En daar stopt onze expertise niet… ook voor het bijwerken en uitplamuren van gyproc neemt u contact op.

Renovatie van keukens

Is het is de hoogste tijd voor een nieuwe keuken? Geniet in volle teugen van uw nieuwe keuken die geheel in uw stijl geplaatst is. Wij installeren alles zeer nauwkeurig en kunnen ook altijd nog muren, deuren of plafond schilderen. Ook voor de renovatie van badkamers schakelt u Schilderwerken Vanbriel Erik in. Kom gerust in contact, wij komen graag langs om uw project door te nemen en om opmetingen te doen.

Vloerwerken

Uw renovatieproject is pas helemaal af als u een fijne en bijpassende vloer in uw woning heeft geplaatst. Wilt u laminaat vloeren leggen? Of wat dacht u van tapijt tegels? Wij staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op met Schilderwerken Vanbriel Erik uit Helchteren voor uw verbouwing of renovatie. Onder andere de volgende projecten laat u aan ons over:

 • Tapijt tegel binnenshuis laten leggen
 • Vinyl vloeren leggen
 • Laminaat vloeren leggen
 • Plaatsen van MDF
 • Uitplamuren van gyproc
 • Bijwerken van gyproc
 • Renovatie van badkamers
 • Renovatie van keukens
 • Binnenschilder
 • Buitenschilder
 • Behangwerken plaatsen
 • Vliesbehang plaatsen

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op! U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier op deze pagina.

116346525_663670177554739_4642835043082991942_n.jpg - Schilderwerken Vanbriel Erik, Helchteren (Houthalen-Helchteren)