Ad Gyproc & Schilderwerken, Koersel Ad Gyproc & Schilderwerken in Koersel ook voor schrijnwerken Alfred en Blerta Doda uit Beringen hebben in 2015 de bvba AD Gyproc & Schilderwerken opgericht met zetel aan de Hospitaalstraat in Koersel in Vlaanderen. Maatwerk leveren is hun motto voor binnenschrijnwerk, maatkasten, scheidingswand maken, schrijnwerkerij binnen en buiten, tuinhuis maken, renoveren. Heeft u schrijn- of timmerwerk in de regio Koersel? Contacteer Ad Gyproc & Schilderwerken voor een offerte. U krijgt duidelijkheid over kwaliteit, werktijden en oplevering. U kunt terecht voor uiteenlopende werkzaamheden als binnendeuren, gyproc werken, wanden en plafonds, keukens maar ook gevelbekleding. Gyprocwerk voor strakke wanden en plafonds Vooral met gyprocwerk kan een interieur wat sfeer betreft ingrijpend worden verbeterd. Door bijvoorbeeld het plaatsen van valse plafonds of wanden kan de woning een volledig nieuwe stijl of structuur krijgen. Het gaat niet alleen om bestaande bouw maar ook om ingrijpender werk zoals verbouwing. Ook voor de combinatie daarvan kunt u bij Ad Gyproc & Schilderwerken terecht. Voor plafonds zijn er veel verschillende systemen Denkt u aan vervanging van uw plafonds, dan kan Ad Gyprocs & Schilderwerken u goed adviseren. Wellicht is een andere keuze voor het materiaal mogelijk. Aandacht voor uw plafond verbetert de sfeer in de ruimte. Niet alleen keuze van het materiaal, maar ook kleur, verlichting en uitstraling zijn van belang. De architectonische waarden verschillen, evenals de prijzen. Laat u hier ook over adviseren. Contacteer Ad Gyproc & Schilderwerken voor uw schrijn- of timmerwerk. Planning, prijs en kwaliteit staan altijd voorop.  
AD Gyproc & Schilderwerken
Hospitaalstraat 57
Koersel
Meer informatie
Aleko
Sint-Lambertusstraat 4/A
Hoeselt
Meer informatie
Biccen's Schilderwerken
Rozendalestraat 54
Wingene
Meer informatie
Boel Tony BVBA
Bredestraat 289
Aalst
Meer informatie
Erkend en geregistreerd bedrijf
Coddens G
Uitvangstraat 105
Gent
Meer informatie
DC Interieurwerken
Riedekens 187
Oudenaarde
Meer informatie
Decoratie Demaere
Dennenlaan 41
Zandhoven
Meer informatie
Decoworkx
Rodestraat 1 A
Veurne
Meer informatie
Binnenschilder en Buitenschilder Gevers Paul in Turnhout voor het schilderen van ramen en deuren Op zoek naar een goede schilder voor binnen- en buitenschilderwerken in de omgeving Turnhout, Antwerpen? Dan moet u bij Gevers Paul zijn. De ervaren schilder regelt al uw behangwerken, plamuurwerk, schilderen van ramen, schilderen van deuren en binnenschilder klussen of buitenschilder klussen. Geef uw buitengevel een frisse nieuwe look: laat uw buitengevel kaleien door Gevers Paul. Ook voor spuitwerken, zoals latex spuiten of lak spuiten bent u bij Gevers Paul aan het juiste adres. De ervaren schilder gaat altijd netjes te werk en gebruikt kwalitatieve schilder producten. Zo bent u verzekerd van een mooi eindresultaat. Plamuurwerk Antwerpen Voor het periodiek opfrissen en glad maken van uw muren kunnen plamuurwerken en stucwerken worden toegepast. Na het reparatiewerk kan Gevers Paul uiteraard ook gelijk uw muur schilderen, zo heeft u een mooi afgewerkt eindresultaat. U kunt ook kiezen voor spuitplamuur als alternatief op stucwerken. Dit is een snellere methode die op vrijwel alle ondergronden toe te passen is. De schilder zal bij u langskomen om te inventariseren welke methode passend is voor uw muur. Geheel naar wens van de klant zal de muur opgeknapt en geschilderd worden. U kunt binnen de kortste keren weer heerlijk genieten van uw woning met opgefriste, gerepareerde en geschilderde muren. Kaleien voor uw buitenmuren Kaleien is een techniek die toegepast kan worden op de buitenmuren van uw woning: met een kwast wordt er een dun laagje kalkpleister op de bakstenen muren of betonmuren aangebracht. Het kaleien van uw buitenmuur creëert een stijlvolle en landelijke uitstraling. Daarnaast heeft kaleien ook een beschermde functie: de afgewerkte muren zijn beschermd tegen weersomstandigheden, maar behouden alsnog een goede vochtregulatie. Licht beschadigde muren zijn ook prima geschikt te kaleien, zo zult u van de beschadiging niets meer zien. Kalkpleister is ook nog eens een milieuvriendelijk en natuurlijk product. Heeft u interesse? Neem gerust contact op met Gevers Paul. Binnenschilder voor het schilderen van ramen Turnhout Naast buitenschilderwerken is Gevers Paul ook een uiterst nauwkeurige binnen schilder. Verander uw binnenhuisinterieur door het schilderen van ramen of deuren in een nieuwe kleur. Extra finesse geven aan uw geschilderde muren? Met lak spuiten krijgt elke kamer een luxe en afgewerkte uitstraling. Wat voor stijl u ook wenst, Gevers Paul voert het voor u uit. U kunt ook voor uitgebreid kleuradvies terecht bij Gevers Paul. Door de jarenlange ervaring weet hij u goed te adviseren in welke kleuren passen bij de hedendaagse trends. Voor al uw schilderwerk in omgeving Turnhout kunt u rekenen op de expertise van Gevers Paul. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Ook kunt u ons via het contactformulier een bericht sturen.
Gevers Paul
Steenweg op Gierle 259
Turnhout
Meer informatie
Global Painting BVBA
Bosdorp 142/2
Stekene
Meer informatie
Het Schildertje
Antoon Van Dijckstraat 10
Schoten
Meer informatie
Hi-Tech-Protection
Stekelhoek 3
Knesselare
Meer informatie
J&M De Coene
Strandlaan 119
Koksijde
Meer informatie
Jore Design
Tongersesteenweg 122
Kortessem
Meer informatie
Kinnart BVBA
Schoorstraat 42
Hombeek
Meer informatie
LVH schilderwerken
Blankenbergse Steenweg 72
Brugge
Meer informatie
Maes Schilderwerken
Molenstraat 128
Kaprijke
Meer informatie
Laat uw huis stralen dankzij de binnen- en buitenschilderwerken en meer door Medarts J-M in Tongeren Gedreven en enthousiaste vakmensen vindt u bij Medarts J-M uit Tongeren . Hun team heeft verstand van schilderwerken, behangen, vloerbekleding en nog veel meer. Dankzij hun kennis van speciale verftechnieken worden al hun binnen- en buitenschilderwerken als het schilderen van dakgoten of het schilderen van els altijd op de beste manier uitgevoerd. Ook wanneer u op verf bent uitgekeken kunt u bij ze terecht. Neem contact met ze op voor behangwerken laten doen of vliesbehang laten plaatsen. Ook aan de vloeren in huis wordt gedacht, zo kunnen ze diverse soorten vloerbekleding aanleggen, of tapijt laten aanleggen. Tenslotte staan ze ook altijd klaar om sierlijsten op maat te maken of voor het kaleien van muren of gevels. Eén bedrijf met een zeer divers aanbod aan werkzaamheden Vroeg in de ochtend, of laat in de middag, de medewerkers van Medarts J-M uit Tongeren zullen altijd hun uiterste best doen om elke klus tot een goed einde te brengen. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat klanttevredenheid, precisie en vakwerk hoog in het vaandel heeft staan, dan bent u bij ze aan het juiste adres. Een greep uit hun aanbod Binnen- en buitenschilderwerken Speciale verftechnieken Schilderen van dakgoten Schilderen van gevels Behangwerken laten doen Vliesbehang laten plaatsen Tapijt laten aanleggen Vloerbekleding aanleggen Sierlijsten op maat Kaleien van muren of gevels De beste in Tongeren voor alle binnen- en buitenschilderwerken Iedereen wil graag dat de binnenkant en de buitenkant van hun woning er altijd strak en fris uit ziet. Helaas heeft niet iedereen zin of tijd om elk jaar weer met verf en kwast aan de slag te gaan. Gelukkig kunt u dan contact opnemen met Medarts J-M uit Tongeren. Zij nemen graag al uw binnen- en buitenschilderwerken van u over. Ga met ze in gesprek om aan te geven of u eenmalig of periodiek van hun diensten gebruik wil maken, bijna alles is mogelijk. De kwast om uw meubels en huis een upgrade te geven Bij Medarts J-M uit Tongeren grijpen ze elke klus die u voor ze heeft met beide handen aan. Hun medewerkers zijn allemaal gecertificeerd, en daarom beschikken ze over de juiste kennis als het gaat om diverse klussen in en om het huis. Zo kunnen ze uw oude houten meubels en trappen nieuw leven in blazen met een nauwkeurig aangebrachte laag vernis , een nieuwe laag verf op muren of plafonds aanbrengen, of de buitenkant van uw woning een opfrisbeurt geven. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan snel contact op met Medarts J-M uit Tongeren. U kunt ook het contactformulier invullen.
Medarts J-M
Wijkstraat 4/2
Tongeren
Meer informatie
My Finishing Touch
Veerstraat 51
Wellen
Meer informatie
Peter Truyen Schilderwerken voor renovatie zowel binnen als buiten Zoekt u een bedrijf met een breed aanbod van diensten voor het renoveren van uw woning? Dan kunt u goed terecht bij Peter Truyen Schilderwerken uit Diest voor een hoge kwaliteit voor zowel binnen- als buitenschilderwerken, behangwerken, plaatsen van laminaat, parket en vasttapijt. Ook kleine gyprocwerken worden aangenomen. Voor het interieur zijn er alle werkzaamheden, ook raamdecoratie. De gevels van uw woning of bedrijfspand worden vakkundig geschilderd. U krijgt een vakman met veel inzicht die u adviseert over de beste oplossing in combinatie met een redelijke prijs. Er wordt gewerkt met kwaliteitsverf Na een verhuizing is een interieur toe aan een opfrisbeurt. Het bedrijf schildert uw muren, kasten , trappen zodat uw interieur weer een frisse en stijlvolle uitstraling krijgt. Zaakvoerder Peter Truyen is gespecialiseerd in alle soorten binnenschilderwerken, met de mogelijkheid van decoratieve technieken voor uw ramen. Er wordt gewerkt met kwaliteitsverven met een grote keuze aan kleuren en effecten. U krijgt kleuradvies over opschilderen van een nieuwbouw, schilderen van interieur zoals woonkamer, badkamer, slaapkamers, lakken en schilderen van houten trappen. Mooie plinten zorgen voor de afwerking De vloer van een woning brengt karakter en ruimte in huis. Of u nu een vloer nodig heeft voor de badkamer, de keuken of de living, bij Peter Truyen bent u steeds aan het juiste adres. U kunt rekenen op het in vele jaren opgebouwde vakmanschap om vloeren tot hun recht te laten komen bij u thuis. Het bedrijf weet wat een ruimte nodig heeft en waar rekening mee gehouden moet worden. Ze laten mooi werk zien, zonder rommel achter te laten. Met ook aandacht voor plinten brengen zij uw project tot een goed einde. Behang is weer terug in interieur Behang is weer helemaal terug van weg geweest. Het is bovendien geschikt voor herstel van oude muren. Het dekt oneffenheden af, waardoor bespaard kan worden op stucwerk. Glasvlies is een geperste soort glasvezelbehang en is strak van structuur. Het wordt ook gebruikt om scheuren en slechte muren te camoufleren. Zo ziet uw muur er weer uit als nieuw. De meewerkend zaakvoerder Peter Truyen staat voor kwalitatieve en stijlvolle schilderwerken en interieurafwerking. Contacteer Peter Truyen Schilderwerken in Diest voor een afspraak of een offerte.
Peter Truyen Schilderwerken B.V.
Schoonaerde 59
Diest
Meer informatie
Ppainting
Molsekiezel 127
Lommel
Meer informatie
Pro Paint BVBA
Bergebeekstraat 5
Heist-op-den-Berg
Meer informatie
Reddy Painting CVOA, Lier Bent u op zoek naar een vakkundig schildersbedrijf? Dan bent u bij ons van Reddy Painting CVOA uit Lier aan het juiste adres! Steeds weer zijn wij uw ideale partner voor al uw schilderwerken. Of het nu om binnen- en/of buitenschilderwerken gaat, wij doen het allemaal! Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor gevelbekleding. Kijkt u gerust eens op uw gemak rond op onze website ! Werkzaamheden Reddy Painting CVOA Schilderwerken : Een likje verf kan een groot verschil in uw woning maken! Reddy painting realiseert alle binnen- en buitenschilderwerken. Daarnaast kunnen we de ruimte afmaken door het plaatsen van een vloer. De finishing touch bij de buitenwerkzaamheden is de gevelbekleding, ook hiervoor kunt u gerust bellen. Kleuradvies : Twijfelt u over de mooiste kleurcombinatie voor uw huis? Door onze jarenlange ervaring hebben we hier een goed oog voor ontwikkeld. Wij adviseren u dan ook graag! KLPHA Verona : We zijn gespecialiseerd in de schildertechniek KLPHA Verona. Een toepassing die is overgekomen uit Italië. Door het combineren van verschillende tinten verf ontstaat er een warm effect. We vertellen u er graag meer over! Bent u geinteresseerd in onze zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding? Neem dan gerust contact op!
Reddy Painting CVOA
Hagenbroeksesteenweg 275
Lier
Meer informatie
Rodaro BVBA
Kapelstraat 209
Boom
Meer informatie
S D S bvba
Winterstraat 64
Bilzen
Meer informatie
Schilder- & Decoratiewerken Nic Douchy
Jules Missinnelaan 42
Lichtervelde
Meer informatie
Binnenschilder en buitenschilder Nils Beerten in Genk Limburg, de beste keuze voor uw schilderprojecten Al 10 jaar actief als zelfstandig schilder staat Nils Beerten klaar voor al uw binnen- en buitenschilder werkzaamheden. Voor spuitwerken en schilderwerken de beste kueze. Alle projecten als binnenschilder van deuren en trappen schilderen tot aan de afwerking met plinten worden vakkundig en tot in detail voor u uitgevoerd. Ook alle buitenschilder activiteiten zijn in goede handen en worden van wens omgezet in resultaat. Waar bent u naar op zoek? Neem contact op en Beerten komt bij u langs voor advies op maat en maakt voor u een schema van de werkzaamheden volledig gericht op uw wensen en uw situatie.  Binnenschilder en buitenschilder in omgeving Genk Met jarenlange ervaring en een hoge klanttevredenheid staat deze schilderexpert voor u klaar. Hij heeft zich gespecialiseerd en blijft zich ontwikkelen op het gebied van nieuwe technieken en het zoeken naar de kwalitatief allerbeste producten voor u. Of het een kleine of grote klus betreft, Beerten realiseert altijd het beste resultaat en volledig naar uw wensen en behoeften. Zoals de spuitwerken, waarbij deze schilder niet alleen het beste spuitwerk aflevert, maar zorgt dat er netjes gewerkt wordt en u nagenoeg geen ongemak heeft terwijl hij de werkzaamheden uitvoert. U bent in goede handen bij deze kunstenaar.  Onderhoud betekent duurzaamheid in regio Limburg Goed schilderwerk zorgt voor jaren van plezier, maar zonder onderhoud is het niet duurzaam. Is er een kleine schade? Vraag Beerten het meteen te repareren en bespreek de mogelijkheden een onderhoudscontract af te sluiten voor structureel onderhoud. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Vraag deze professional om advies voor het onderhoud en zorg dat u niet voor verassingen komt te staan. Beerten staat klaar voor particulieren en ondernemingen, nieuwbouw en bestaande bouw, of u de eerste verf nodig heeft of uw woning of pand wil renoveren of een metamorfose wil geven, deze expert voert het met passie, kennis en kunde voor u uit.  Waar heeft u behoefte aan? Voor al uw binnen- en buitenschilderwerken staat Beerten voor u klaar. Neem contact op als u behoefte heeft aan: Spuitwerken Binnenschilder Plinten Afwerking Buitenschilder Deuren schilderen Trappen schilderen Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Schilderwerken Beerten
Kievitstraat 3
Genk
Meer informatie
Schilderwerken Caractère
Steenstraat 37
Koolskamp (Ardooie)
Meer informatie
Schilderwerken Piot-Sel
Trolieberg 49B
Kessel-Lo (Leuven)
Meer informatie
Schilderwerken Van Neyghem Geert
Droeskouterstraat 12
Haaltert
Meer informatie
Schilderwerken Vanbriel Erik
Hooiweg 10
Helchteren (Houthalen-Helchteren)
Meer informatie
SDR
Guldensporenwijk 29
Waarschoot
Meer informatie
Serpieters Laurens
Van Arteveldestraat 15
Hooglede
Meer informatie
Solo Decor
Bredestraat 67B
Lovendegem
Meer informatie
Soul Deco BVBA
Heivelden 17
Heist-op-den-berg
Meer informatie
Timmers Gwen, Heusden-Zolder Uw huis mijn passie Voor al uw binnen en buiten-verfwerken moet u bij Timmers Gwen gevestigd in Heusden-Zolder zijn. Ook voor behangwerken en verfadvies sta ik graag tot uw dienst.
Timmers Gwen
Singelstraat 9
Heusden-zolder
Meer informatie
UK-Paint
Vaartstraat 96 A
Lembeke
Meer informatie
Van Dyck Interieur
Stokerijstraat 152
Wijnegem
Meer informatie
Willemsdecor
Astridlaan 133
Assebroek
Meer informatie