A & A Decor
Teirlinckstraat 47
Eeklo
Meer informatie
A.B.I. Concept BVBA
Pastoor Van de Wouwerstraat 39
Berchem (Antwerpen)
Meer informatie
A.R.T.-bvba
Grevensmolenweg 26
Sint-Truiden
Meer informatie
Aleko
Sint-Lambertusstraat 4/A
Hoeselt
Meer informatie
Laminaat vloeren leggen
All Decor
Griekenlandlaan 12
Zwevegem
Meer informatie
Antho Deco
Bollestraat 40
Torhout
Meer informatie
Artic Group
Houthalenseweg 118/B
Zonhoven
Meer informatie
Axis Decoratie
Nijverheidstraat 30
Oostende
Meer informatie
Clean Peintres Services
Dorpsstraat 81D
Knokke-Heist
Meer informatie
Color 4 Home
Witherenstraat 12
Balen
Meer informatie
Colora Aalst
Gentsesteenweg 444
Aalst
Meer informatie
Crabeels A & Zoon
Wayenborgstraat 20
Mechelen
Meer informatie
D'Haese d paints
Grotesteenweg 411
Berchem
Meer informatie
DC Interieurwerken
Riedekens 187
Oudenaarde
Meer informatie
Déco Pepé
Jan Frans Willemslaan 11
Veurne
Meer informatie
Decoratie Claerbout Dieter
Pontstraat 87
Beveren-Leie
Meer informatie
Decoroo New
Westlaan 482
Roeselare
Meer informatie
Decoworkx
Rodestraat 1 A
Veurne
Meer informatie
Deladecor
Molenstraat 15
Egem (Pittem)
Meer informatie
Digi Group
Winkelsestraat 41 C bus 13
Lendelede
Meer informatie
Dimitri Moenaert Schilderwerken
Lisdoddeweg 4
Zaffelare (Lochristi)
Meer informatie
Dims Paints
Luikersteenweg 422
Sint-Truiden
Meer informatie
Dvgg. Schilderwerken, Genk Schilderwerken, Binnen schilderwerken, Buiten schilderwerken, Algemene schilderwerken, Behangwerken, Decoratiewerken, Raamdecoratie, Gordijnen, Tapijten leggen en Vinyl vloeren in Genk, Limburg.
Dvgg. Schilderwerken
Duivenstraat 3
Genk
Meer informatie
Exetasis
Generaal Wahislaan 238
Schaarbeek
Meer informatie
Gaurus Alexandru
Lange Leemenstraat 56
Antwerpen
Meer informatie
Binnenschilder en Buitenschilder Gevers Paul in Turnhout voor het schilderen van ramen en deuren Op zoek naar een goede schilder voor binnen- en buitenschilderwerken in de omgeving Turnhout, Antwerpen? Dan moet u bij Gevers Paul zijn. De ervaren schilder regelt al uw behangwerken, plamuurwerk, schilderen van ramen, schilderen van deuren en binnenschilder klussen of buitenschilder klussen. Geef uw buitengevel een frisse nieuwe look: laat uw buitengevel kaleien door Gevers Paul. Ook voor spuitwerken, zoals latex spuiten of lak spuiten bent u bij Gevers Paul aan het juiste adres. De ervaren schilder gaat altijd netjes te werk en gebruikt kwalitatieve schilder producten. Zo bent u verzekerd van een mooi eindresultaat. Plamuurwerk Antwerpen Voor het periodiek opfrissen en glad maken van uw muren kunnen plamuurwerken en stucwerken worden toegepast. Na het reparatiewerk kan Gevers Paul uiteraard ook gelijk uw muur schilderen, zo heeft u een mooi afgewerkt eindresultaat. U kunt ook kiezen voor spuitplamuur als alternatief op stucwerken. Dit is een snellere methode die op vrijwel alle ondergronden toe te passen is. De schilder zal bij u langskomen om te inventariseren welke methode passend is voor uw muur. Geheel naar wens van de klant zal de muur opgeknapt en geschilderd worden. U kunt binnen de kortste keren weer heerlijk genieten van uw woning met opgefriste, gerepareerde en geschilderde muren. Kaleien voor uw buitenmuren Kaleien is een techniek die toegepast kan worden op de buitenmuren van uw woning: met een kwast wordt er een dun laagje kalkpleister op de bakstenen muren of betonmuren aangebracht. Het kaleien van uw buitenmuur creëert een stijlvolle en landelijke uitstraling. Daarnaast heeft kaleien ook een beschermde functie: de afgewerkte muren zijn beschermd tegen weersomstandigheden, maar behouden alsnog een goede vochtregulatie. Licht beschadigde muren zijn ook prima geschikt te kaleien, zo zult u van de beschadiging niets meer zien. Kalkpleister is ook nog eens een milieuvriendelijk en natuurlijk product. Heeft u interesse? Neem gerust contact op met Gevers Paul. Binnenschilder voor het schilderen van ramen Turnhout Naast buitenschilderwerken is Gevers Paul ook een uiterst nauwkeurige binnen schilder. Verander uw binnenhuisinterieur door het schilderen van ramen of deuren in een nieuwe kleur. Extra finesse geven aan uw geschilderde muren? Met lak spuiten krijgt elke kamer een luxe en afgewerkte uitstraling. Wat voor stijl u ook wenst, Gevers Paul voert het voor u uit. U kunt ook voor uitgebreid kleuradvies terecht bij Gevers Paul. Door de jarenlange ervaring weet hij u goed te adviseren in welke kleuren passen bij de hedendaagse trends. Voor al uw schilderwerk in omgeving Turnhout kunt u rekenen op de expertise van Gevers Paul. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Ook kunt u ons via het contactformulier een bericht sturen.
Gevers Paul
Steenweg op Gierle 259
Turnhout
Meer informatie
Het Schildertje
Antoon Van Dijckstraat 10
Schoten
Meer informatie
Intertec
Invalidenstraat 103
Brugge
Meer informatie
Ionica
Oude Baan 45
Essen
Meer informatie
J&M De Coene
Strandlaan 119
Koksijde
Meer informatie
Joos Schilderwerken
Ringvaartstraat 65
Merelbeke
Meer informatie
Jore Design
Tongersesteenweg 122
Kortessem
Meer informatie
Vliesbehang laten plaatsen in Sint-Eloois-Winkel laat u door binnenshuis schilder en buitenhuis schilder JSV Decor uitvoeren Wij van JSV Decor in Sint-Eloois-Winkel zijn uw ervaren huisschilder voor al uw schilderwerken, wandbekleding en kozijn decoratie. Wilt u uw woning een opknapbeurt geven en helemaal in het nieuw steken? Laat kwalitatief vliesbehang door ons plaatsen. Zoekt u de juiste vakman voor het leggen van parket vloeren? JSV-Decor zal alles afwerken tot in de puntjes. Wij komen graag bij u langs om voor het bekleden van wanden of het nauwkeurig herschilderen van muren of ramen en deuren. Ook het uitplamuren van gyproc muren behoord tot onze expertise. JSV Decor is dé schilder voor particulieren in Sint-Eloois-Winkel. U rekent ook steeds op de vakmannen voor het leggen van laminaat vloeren. Wandbekleding Voor het bekleden van wanden in Sint-Eloois-Winkel neemt u vrijblijvend contact op met het ervaren bedrijf JSV Decor. Een mooi eindresultaat waar u jarenlang plezier aan beleeft. Ook voor het uitplamuren van gyproc muren bent u bij ons aan het juiste adres. Van buitenschilderwerken tot binnenschilderwerken, u kunt op ons rekenen! Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken; geduld, precisie, vakkennis, een verscheidenheid aan technieken, ervaring én vooral liefde voor het vak. Duurzaam schilderwerk staat of valt met de juiste verf, goed gereedschap én een zorgvuldige werkwijze. Daar zorgen wij voor. Vloerwerken Is het de hoogste tijd om een nieuwe vloer te laten leggen in uw woning? Of betreft het een nieuwbouwproject waar u graag door een professional een vloer in laat leggen? Twijfel niet om JSV Decor te contacteren. De vakmannen komen bij u langs voor het leggen van laminaat vloeren en het leggen van parket vloeren. Wilt u gelijk uw deuren en ramen in een andere kleur uitgevoerd hebben zodat uw inrichting helemaal in één lijn en bijpassend is? Voor het herschilderen van muren of ramen en deuren bent u bij ons aan het juiste adres. Alles voor uw decor Voor een prachtige woning waar u zich helemaal uzelf in voelt, kiest u voor bijpassende kleuren, tonen en accenten. Dit kan door gebruik te maken van verfijnde schildertechnieken of het aanbrengen van vliesbehang. JSV Decor staat graag voor u klaar om uw droom decor te realiseren. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere de volgende diensten: Binnenshuis schilder Buitenhuis schilder Bekleden van wanden Uitplamuren van gyproc muren Herschilderen van muren of ramen en deuren Leggen van laminaat vloeren Schilder voor particulieren Leggen van parket vloeren Vliesbehang laten plaatsen Ervaren huisschilder Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op!
JSV Decor
Steenemolenstraat 7
Sint-Eloois-Winkel
Meer informatie
K&F-decor
Middelmolenlaan 175
Deurne
Meer informatie
KH-Painting
Rijselstraat 37/21
Roeselare
Meer informatie
KLEUR Schilderwerken
Rhoode 47
Oud-Turnhout
Meer informatie
Kluski
Graatakker 137/6
Turnhout
Meer informatie
LP Schilderwerken
Vondelstraat 78
Assebroek (Brugge)
Meer informatie
LVS BVBA
Aststraat 20
Tienen
Meer informatie
M&B schilderwerken
Van strydoncklaan 2
Maldegem
Meer informatie
Manus Magus
Begijnenstraat 181
Sint-Niklaas
Meer informatie
Marcelo Bruno & Zonen
Predikherenlaan 90
Lier
Meer informatie
Marek Bouw
Schomstraat 6
Berchem
Meer informatie
Maxim Baert Schilderwerken
Zandstraat 55
Lichtervelde
Meer informatie
Totaalrenovaties, erkende schilders en de dakwerken van MDV.bouw in Gent Oost-Vlaanderen Bent u op zoek naar een aannemer voor uw renovatie en dakwerken in Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij MDV.bouw in Gent aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor de bouw bij het uitbesteden van uw project. We zijn gespecialiseerd in totaalrenovaties en dit betekent alle werken van A tot Z. Uw platte daken, hellende daken, crepiwerken, volledige plamuurwerk, algemene herstellingswerken, interieurafwerking en alles daar tussen in zijn bij ons in de beste handen. Bij MDV.bouw vindt u uw betrouwbare aannemer, dakspecialist, erkende schilder en partner voor al uw (ver)bouw projecten.  Uw totaalrenovatie in Oost-Vlaanderen Uw totaalrenovatie uitgevoerd door één partij met één aanspreekpunt en een gegarandeerd resultaat. Dit is wat u kunt verwachten door MDV.bouw als partner aan te stellen. We leveren de hoogste kwaliteit en gebruiken hiervoor de beste technieken. Met jarenlange ervaring en een diepe passie voor bouwen, verbouwen en interieurafwerking bieden we u een totaalrenovatie exact op maat van uw dromen! Van A tot Z tot in detail perfect afgewerkt en met oog op duurzaamheid. Mogen we u eens meer vertellen over onze totaalrenovaties of wilt u eens een kijkje nemen naar onze referenties? Onze diensten en services vanuit Gent Reken op MDV.bouw voor al uw renovatiewerken. We zijn specialist in bouwen, verbouwen, detailwerk en maatwerk vergezeld van een superieure service. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en services, waaronder: Totaalrenovatie Platte daken Hellende daken Crepiwerken Erkende schilder Volledige plamuurwerk Algemene herstellingswerken Interieurafwerking Algemene dakwerken & crepiwerken Ook voor uw algemen dakwerken & crepiwerken bent u bij MDV.bouw juist! Ons team specialisten staat klaar voor al uw algemene dakwerken, dakrenovaties, nieuwbouwdaken, dakisolatie en diverse timmerwerken. Niet alleen pakken wij het dak graag aan, ook de gevel kunnen we meteen van isolatie, crepi of plaatmateriaal voorzien. En ook voor uw buitenafwerking rekent u op ons detailwerk, zoals onze zink- en koperwerken. Mogen we ook u verder helpen met uw algemene dakwerken & crepiwerken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
MDV.bouw
Louis Schuermanstraat 10
Gent
Meer informatie
Laat uw huis stralen dankzij de binnen- en buitenschilderwerken en meer door Medarts J-M in Tongeren Gedreven en enthousiaste vakmensen vindt u bij Medarts J-M uit Tongeren . Hun team heeft verstand van schilderwerken, behangen, vloerbekleding en nog veel meer. Dankzij hun kennis van speciale verftechnieken worden al hun binnen- en buitenschilderwerken als het schilderen van dakgoten of het schilderen van els altijd op de beste manier uitgevoerd. Ook wanneer u op verf bent uitgekeken kunt u bij ze terecht. Neem contact met ze op voor behangwerken laten doen of vliesbehang laten plaatsen. Ook aan de vloeren in huis wordt gedacht, zo kunnen ze diverse soorten vloerbekleding aanleggen, of tapijt laten aanleggen. Tenslotte staan ze ook altijd klaar om sierlijsten op maat te maken of voor het kaleien van muren of gevels. Eén bedrijf met een zeer divers aanbod aan werkzaamheden Vroeg in de ochtend, of laat in de middag, de medewerkers van Medarts J-M uit Tongeren zullen altijd hun uiterste best doen om elke klus tot een goed einde te brengen. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat klanttevredenheid, precisie en vakwerk hoog in het vaandel heeft staan, dan bent u bij ze aan het juiste adres. Een greep uit hun aanbod Binnen- en buitenschilderwerken Speciale verftechnieken Schilderen van dakgoten Schilderen van gevels Behangwerken laten doen Vliesbehang laten plaatsen Tapijt laten aanleggen Vloerbekleding aanleggen Sierlijsten op maat Kaleien van muren of gevels De beste in Tongeren voor alle binnen- en buitenschilderwerken Iedereen wil graag dat de binnenkant en de buitenkant van hun woning er altijd strak en fris uit ziet. Helaas heeft niet iedereen zin of tijd om elk jaar weer met verf en kwast aan de slag te gaan. Gelukkig kunt u dan contact opnemen met Medarts J-M uit Tongeren. Zij nemen graag al uw binnen- en buitenschilderwerken van u over. Ga met ze in gesprek om aan te geven of u eenmalig of periodiek van hun diensten gebruik wil maken, bijna alles is mogelijk. De kwast om uw meubels en huis een upgrade te geven Bij Medarts J-M uit Tongeren grijpen ze elke klus die u voor ze heeft met beide handen aan. Hun medewerkers zijn allemaal gecertificeerd, en daarom beschikken ze over de juiste kennis als het gaat om diverse klussen in en om het huis. Zo kunnen ze uw oude houten meubels en trappen nieuw leven in blazen met een nauwkeurig aangebrachte laag vernis , een nieuwe laag verf op muren of plafonds aanbrengen, of de buitenkant van uw woning een opfrisbeurt geven. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan snel contact op met Medarts J-M uit Tongeren. U kunt ook het contactformulier invullen.
Medarts J-M
Wijkstraat 4/2
Tongeren
Meer informatie
Medium bvba
Bergweg 7
Hofstade
Meer informatie
Mertens Interieur
Heilig Bloedlaan 277-279
Hoogstraten
Meer informatie
ML Schilderwerken
Spoorwegstraat 7
Gijze (Aalst)
Meer informatie
Namfon
Veldeke 25
Zaventem
Meer informatie
NW Dream House
Sint-Elooistraat 42
Anzegem
Meer informatie
Objecto
Corneel de Ceusterstraat 26
Diegem (Machelen)
Meer informatie
P&M Interieur - Pascal en Noël Rossaert - Schilder- en decoratiewerken Alle schilder- en decoratiewerken, binnen en buiten, particulier of commercieel, nieuwbouw of renovatie   Zelfstandige geregistreerde ondernemers. Zelfwerkende patroons. Verschillende jaren ervaring in algemene schilderwerken. Renovatie en nieuwbouw, zowel binnen als buiten. Gebruik van kwalitatieve verven en materialen Gratis offerte en kleuradvies
P & M Interieur
Doorslaarstraat 108
Eksaarde (Lokeren)
Meer informatie
P&Z Deco Team
Rijksweg 122
Machelen
Meer informatie
Pascal Ornelis BVBA
Kerkstraat 32
Roeselare
Meer informatie
Peter Verstuyf
Stekelhoek 3
Knesselaere
Meer informatie
Ppainting
Molsekiezel 127
Lommel
Meer informatie
Property Construction Services
Wambeekse Scheestraat 153
Schepdaal
Meer informatie
Reddy Painting CVOA, Lier Bent u op zoek naar een vakkundig schildersbedrijf? Dan bent u bij ons van Reddy Painting CVOA uit Lier aan het juiste adres! Steeds weer zijn wij uw ideale partner voor al uw schilderwerken. Of het nu om binnen- en/of buitenschilderwerken gaat, wij doen het allemaal! Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor gevelbekleding. Kijkt u gerust eens op uw gemak rond op onze website ! Werkzaamheden Reddy Painting CVOA Schilderwerken : Een likje verf kan een groot verschil in uw woning maken! Reddy painting realiseert alle binnen- en buitenschilderwerken. Daarnaast kunnen we de ruimte afmaken door het plaatsen van een vloer. De finishing touch bij de buitenwerkzaamheden is de gevelbekleding, ook hiervoor kunt u gerust bellen. Kleuradvies : Twijfelt u over de mooiste kleurcombinatie voor uw huis? Door onze jarenlange ervaring hebben we hier een goed oog voor ontwikkeld. Wij adviseren u dan ook graag! KLPHA Verona : We zijn gespecialiseerd in de schildertechniek KLPHA Verona. Een toepassing die is overgekomen uit Italië. Door het combineren van verschillende tinten verf ontstaat er een warm effect. We vertellen u er graag meer over! Bent u geinteresseerd in onze zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding? Neem dan gerust contact op!
Reddy Painting CVOA
Hagenbroeksesteenweg 275
Lier
Meer informatie
Reno-Vlero
Speelstraat 34
Zingem
Meer informatie
Renogyp
Molenstraat 144
Wondelgem (Gent)
Meer informatie
Renova Bouw
Wingerstraat 6
Sint-Joris-Winge
Meer informatie
Riza Paint bvba
Diestersteenweg 30
Leopoldsburg
Meer informatie
S-Color BV in Antwerpen, professionele schilder voor vakkundige schilderwerken Wordt het tijd uw woning weer eens lekker fris te maken? Neem dan contact op met S-Color BV in Antwerpen. Als ervaren schilder komen wij uw huis verven binnen, verzorgen wij uw behangwerken en decoratiewerken naar wens. Voordat wij uw binnenmuur schilderen, kunnen wij indien gewenst ook uw bezettingswerken of pleisterwerken voor u uitvoeren. Als professionele schilder kunnen wij ook buiten huis schilderen. Kortom, voor de beste schilder in de buurt, belt u met S-Color BV. Professionele schilder in Antwerpen Met onze jarenlange ervaring en expertise binnen de schildersbranche, kunt u bij S-Color rekenen op schilderwerken van de hoogste kwaliteit. Met ons veelzijdige dienstenpakket, kunnen wij uw complete interieur weer up-to-date maken, zodat u de komende jaren weer geniet van een eigentijdse look. Bij onze opdrachten kiezen we voor materialen van de hoogste kwaliteit voor een duurzaam resultaat. Uiteraard zorgen wij voor een propere werkvloer en komen onze afspraken stipt op tijd na. Wilt u meer weten over onze marktconforme prijzen? Bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte. Pleisterwerken in de regio Antwerpen Heeft u muren die in de loop van de jaren scheuren zijn gaan vertonen? Aarzel niet langer en maak een afspraak met ons vakkundige team voor het opnieuw bepleisteren van uw muren. Met pleisterwerken geniet u van strakke muren en ziet uw woning er binnen een mum van tijd weer uit als nieuw. Eenmaal volledig uitgedroogd, kunt u kiezen voor legio afwerkingen. Van prachtig behang voor een decoratief element, tot strak in de verf. Of het nu een enkele wand of een complete woning betreft, u kunt ons inschakelen voor grote en kleine opdrachten. Ook voor al uw behangwerken Beschikt u over een wand waar u graag een echte blikvanger van wilt maken? Dan adviseren wij u graag over de uitgebreide mogelijkheden met behang. Behang brengt sfeer in huis en een persoonlijke touch. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Behangwerken Bezettingswerken Pleisterwerken Huis verven binnen Buiten huis schilderen Ervaren schilder Decoratiewerken Professionele schilder Binnenmuur schilderen Beste schilder in de buurt Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
S-Color BV
Lange Elzenstraat 96
Antwerpen
Meer informatie
Schilderwerken Caractère
Steenstraat 37
Koolskamp (Ardooie)
Meer informatie
Schilderwerken de Vos
Leo Kempenaersstraat 19-3
Heist-op-den-Berg
Meer informatie
Schilderwerken DHK
Kievitsheide 5
Rijkevorsel
Meer informatie
Schilderwerken J.Van Dyck, Olen Schilderwerken J.Van Dyck is een schilderbedrijf dat zich richt op binnen en buitenwerken. Heeft u interesse of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of u kunt ons altijd telefonisch bereiken. Binnenwerken Buitenwerken
Schilderwerken J van Dyck
Zilversparstraat 28
Olen
Meer informatie
Schilderwerken Labelle
Paddeschootdreef 53c
Sint-Niklaas
Meer informatie
Schilderwerken Lahousse
Menenstraat 48
Geluveld
Meer informatie
Schilderwerken Loosveld
Vlietestraat 28 Bus 102
Bavikhove
Meer informatie
Schilderwerken Malego
Asselsstraat 3
Drongen
Meer informatie
Schilderwerken Nico
Emiel Clausstraat 57
Waregem
Meer informatie
Schilderwerken Van Neyghem Geert
Droeskouterstraat 12
Haaltert
Meer informatie
Schilderwerken Van Opstal
Lindendreef 63
Halle-Zoersel
Meer informatie
Schilderwerken Vanbriel Erik
Hooiweg 10
Helchteren (Houthalen-Helchteren)
Meer informatie
Schilderwerken Verhaeghe
Wijnbergstraat 30
Wevelgem
Meer informatie
Schramme Interieurdecoratie
Marktstraat 20-22
Nieuwpoort
Meer informatie
SDR
Guldensporenwijk 29
Waarschoot
Meer informatie
Smeets Renovatie
Kortestraat 2
Westende
Meer informatie
Solo Decor
Bredestraat 67B
Lovendegem
Meer informatie
Stuckers BVBA
Pierre Van Gehuchtenstraat
Antwerpen
Meer informatie
Studiogauthier
Poortakkerstraat 37/102
Gent
Meer informatie
Bij Tegels & Co in Malle kunt u terecht voor kleine afbraakwerken, kleuradvies, vloertegels en meer Kom langs bij Tegels & Co in Malle als u op zoek bent naar een bedrijf waar vertrouwen, vriendelijkheid en kwaliteit voorop staan. Hun medewerkers hebben zich gespecialiseerd in diverse werkzaamheden, waardoor u hier terecht kan voor uiteenlopende klussen. Zo kunt u bij ze terecht voor het laten uitvoeren van kleine afbraakwerken, maar ook voor kleuradvies voor interieur. Zoals hun naam doet vermoeden geven ze ook vloertegels advies, kunnen ze gevraagd worden voor het aanleggen van parket en het aanleggen van laminaat. Ook voor een opfrisbeurt van uw wanden bent u bij ze aan het juiste adres. Zij zijn ervaren in het aanbrengen van wandtegels, het werken met diverse behang soorten, schilderen binnen, schilderen buiten en spuitwerken. Diverse werkzaamheden, zoals kleine afbraakwerken, in Malle Tegels & Co in Malle is ontstaan uit een passie voor vloertegels. Nadat de zaken goed liepen besloten ze hun team, en daarmee hun expertise uit te breiden. Dat is dan ook de reden dat ze u nu onder andere de volgende werkzaamheden kunnen aanbieden Kleine afbraakwerken Kleuradvies voor interieur Vloertegels advies  Aanleggen van parket  Aanleggen van laminaat Wandtegels Behang soorten Schilderen binnen Schilderen buiten Spuitwerken Laat uw smaak tot uiting komen met kleuradvies voor interieur Wilt u veranderingen in uw huidige woning aanbrengen, of heeft u net een kale nieuwbouwwoning gekocht? Dan wordt aangeraden om een professioneel kleuradvies aan te vragen, zodat het interieur van uw woning helemaal op uw wensen en voorkeuren wordt afgestemd. Bij Tegels & Co in Malle hebben ze jarenlange ervaring in het geven van deze adviezen. Welke kleuren en stijlen uw voorkeur ook hebben, zij kunnen altijd in een passend advies voorzien. Ervaring met, en een ruim aanbod in, allerlei vloerbekledingen De vloer in de diverse ruimtes in uw woning bepaald voor een groot deel de sfeer. Het is daarom van belang om goed na te denken over het soort, en vervolgens de kleur van uw vloerbekleding. Ga in gesprek met de medewerkers van Tegels & Co in Malle om te kijken wat het beste bij u past. Zij hebben ervaring in het geven van advies over, en ook in het aanleggen van onder andere vloertegels, parket en laminaat . Neem contact op met Tegels & Co in Malle voor een antwoord op al uw vragen of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. U kunt ook het contactformulier invullen.
Tegels & Co
Antwerpsesteenweg 308/3
Malle
Meer informatie
Topper Ruben Schildersbedrijf in Sijsele-Damme, uw erkende schilder voor al uw schilderwerken Wilt u de buitengevel van uw woning weer eens laten schitteren, of bent u binnenshuis toe aan een opfrisbeurt? Nodigt u dan zeker Topper Ruben Schildersbedrijf in Sijsele-Damme uit. Als erkend schilder voor decoratieve verftechnieken verzorgt Ruben al uw schilderwerken binnen en alle schilderwerken buiten. Of het nu het laten schilderen van de gevel betreft, kaleiwerken buiten, kozijnen laten verven en deuren laten verven, het kan allemaal. Ook kaleiwerken binnen, restauratiewerken en gyproc laten plamuren behoort tot de mogelijkheden. Een stralende buitengevel Heeft uw buitengevel last van lelijke vlekken of afbladderende verf? Door de gevel te laten schilderen ziet uw woning er direct weer stralend uit. Het mooie is, dat u kunt kiezen voor waterbestendige verf. Hiermee maakt u uw gevel waterafstotend waarmee uw woning veel beter bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf. Bespreek de diverse mogelijkheden met schilder Ruben Topper en geniet binnenkort ook van een huis met een prachtig uiterlijk. U zult versteld staan van het resultaat. Uw muren als nieuw Woont u al langer in uw huis en betreft het een oudere, bestaande, woning? Dan kan het best zijn dat uw muren last hebben van scheurvorming. Veel woningen “werken” waardoor haarscheuren in de wanden kunnen ontstaan. Niet direct iets waar u tegenaan wilt kijken. Dankzij kaleien , voorziet u uw muren van een compleet nieuwe look. De schilder brengt op vakkundige wijze een pleisterlaag aan waardoor alle oneffenheden volledig verdwijnen en uw muren er weer uitzien als nieuw. Onze diensten op een rij Uw wensen staan voorop bij Topper Ruben Schildersbedrijf. Van tevoren wordt uw project uitvoerig doorgesproken en ontvangt u een gedegen advies passend bij uw budget. Topper Ruben Schildersbedrijf levert kwaliteit en vakwerk tegen een eerlijke prijs. U kunt terecht voor de volgende diensten: Erkend schilder voor decoratieve verftechnieken Laten schilderen van gevel Schilderwerken binnen Schilderwerken buiten Kaleiwerken binnen Kaleiwerken buiten Gyproc laten plamuren Kozijnen laten verven Deuren laten verven Restauratiewerken Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons  telefonisch bereiken, of een e mailbericht sturen.
Topper Ruben Schildersbedrijf
Vandebergewegel 8
Sijsele-Damme
Meer informatie
UK-Paint
Vaartstraat 96 A
Lembeke
Meer informatie
UK-Paint Schilderwerken
Vaartstraat 96 A
Kaprijke
Meer informatie
Van Peteghem L
Doorslaarstraat 25
Eksaarde (Lokeren)
Meer informatie
  Vanleenhove J, Bredene Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw schilderwerken en/of behangwerken? Dan bent u bij ons van Vanleenhove J uit Bredene aan het juiste adres! Met maar liefst meer dan 25 jaar kennis en ervaring is onze zaak een begrip in de kustregio. Zaakvoerder Jan staat erop dat ieder project correct en persoonlijk wordt aangepakt met een onberispelijke, kwalitatieve afwerking. Bij ons kunt u terecht voor al uw binnen- en buitenschilderwerk en dat voor zowel particulieren als bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor verfijnd vliesbehang- en schilder technieken. Wij bezitten een uitgebreide keuze aan verf, materialen en behangmotieven.  Met onze expertise en ervaring geven wij uw zaak een eigentijdse, professionele uitstraling en maken wij van uw woning of appartement een warm en knus huis! Heeft u nog vragen, wenst u meer informatie of een geheel vrijblijvend offerte, kleurenstudie op maat, of gewoon vakkundig advies? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
Vanleenhove J
Nieuwstraat 24
Bredene
Meer informatie
VDK Interieur
Leuvensestraat 78
Tienen
Meer informatie
Vereyken Peter uit Knokke-Heist: Voor een heerlijk fris interieur of stralend exterieur Bent u op zoek naar een ervaren glazenwasser, schoonmaker of schilder? Vereyken Peter is breed gespecialiseerd en helpt u graag verder met klussen zowel binnen als buiten. Behang laten plaatsen en plamuren van gyproc, het is allemaal mogelijk bij Vereyken Peter. Uw interieur wordt heerlijk opgefrist met behangwerken, frisse glazen of plamuurwerk. Ook voor fraaie schilderwerken moet u bij de binnenshuis schilder zijn. Teves voor opkuis na brand kunt u rekenen op Vereyken Peter. Binnen de kortste keren is uw woning weer zo goed als nieuw. Ook kunt u de buitenshuis schilder inschakelen voor een strak aanzicht van uw woning, waaronder het schilderen van gevels, maar ook door middel van kaleien binnen en buiten. Daarnaast kunt u rekenen op het schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van horeca en schoonmaak van bedrijven. Schoonmaakbedrijf voor fris resultaat Voor zowel particulieren als bedrijven staat het schoonmaakbedrijf van Vereyken Peter klaar om de boel aan te pakken. U kunt terecht voor een eenmalige opfrisbeurt, maar ook voor periodiek onderhoud. Van de schoonmaak van horeca tot de schoonmaak van bedrijven: het team zorgt voor een hygiënisch en stralend resultaat. Zelfs de ramen worden zonder moeite meegenomen door de ervaren glazenwasser. Of het nu gaat om uw eigen woning, een bedrijfspand of horecagelegenheid: u kunt rekenen op kwaliteit. Met ook voor detail zal de ruimte er weer spic en span uitzien en heerlijk fris ruiken. Zelfs voor lastige schoonmaakklussen buitenshuis, zoals de schoonmaak van opritten en terrassen of het ontmossen van daken kunt u terecht. Schilderklussen, behangwerken, plamuurwerk en kaleien Naast schoonmaakwerk is Vereyken Peter gespecialiseerd in verschillende werken voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Het schildersvak kent voor Vereyken Peter geen geheimen meer. Door zijn ervaring in het vak en juiste scholing kunt u rekenen op een fraai resultaat. Zijn oog voor detail maakt dat elke klus tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Ook voor behang laten plaatsen kunt u terecht. Of u nu voor romantisch gaat of voor modern en strak: het team gaat graag aan de slag met elke stijl. Zelfs voor plamuren met gyproc kunt u terecht. Wat uw noden en wensen ook zijn: Vereyken Peter ontzorgt u graag.  Uitgebreide dienstverlening Vereyken Peter draait al lange tijd mee in het vak en is breed gespecialiseerd. Daarom kunt u terecht voor zowel grote klussen als kleine karweien, op verschillende vlakken. U kunt onder andere terecht voor:  Schilderwerken Behangwerken Schoonmaak van horeca Schoonmaak van bedrijven Schoonmaak van opritten en terrassen Opkuis na brand Glazenwasser Plamuurwerk Kaleien Ontmossen van daken Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier. 
Vereyken Peter
Natiënlaan 45
Knokke-Heist
Meer informatie
VH Renovation
Rempart des Beguines 20
Ciney
Meer informatie
Vicenzo Innovations
Staatsbaan 120/b
Zulte
Meer informatie