Bezettingswerken Richard Klaassen BV
Steenweg Weelde 62A
Ravels


Vandaag 07:00 - 17:00 op afspraak
overige dagen


Trefwoorden: Stucwerk, Verbouwingswerken, Schilderklaar stucen, Wandafwerking, Raapwerk, Cementeren, Plafond afwerken

Rubrieken: Bouwbedrijven, Klussenbedrijven, Bezettingswerken, Bouw


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Bezettingswerken Richard Klaassen BV in Ravels neemt met plezier uw verbouwingswerken aan

Zoekt u een professional voor uw verbouwingswerken in Ravels of omgeving? Zoek dan niet verder: Bezettingswerken Richard Klaassen BV is uw zakenpartner. U neemt vrijblijvend contact op voor het uitvoeren van stucwerk, raapwerk, of pleisterwerk. Het bedrijf uit Ravels heeft meer dan twintig jaar ervaring binnen de branche. U bent dus verzekerd van kwalitatieve werken. Bezettingswerken binnen en buiten, oud/nieuw, groot/klein, hoog of laag, wij nemen het met plezier aan! Uw plafond afwerken? Of gaat het om wandafwerking? Dan bent u bij Richard Klaassen BV aan het juiste adres. Ook het cementeren van gevels of muren is geen probleem, wij hebben de juiste materialen en machines om de klus te klaren. Bovendien zijn wij specialist in het sausklaar stucen.

Bezettingswerken Richard Klaassen BV, Ravels

Verbouwing

Zit u midden in een verbouwing en kunt u wel wat hulp gebruiken? Voor al uw verbouwingswerken in Ravels of omgeving rekent u op Bezettingswerken Richard Klaassen BV. Kleine of grote projecten, het is geen probleem. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we alle soorten projecten succesvol afronden. Wij van Richard Klaassen hebben een persoonlijke binding met de klant vanaf de bouwtekening, het inplannen van de werken tot het opkuisen van de werf. Transparante communicatie is onze kernwaarde.

Vakmannen

U kan erop rekenen dat alles van oerdegelijke kwaliteit is en dat u niets te kort komt. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan namelijk bij ons op nummer 1. Zodra de klant tevreden is zijn wij ook tevreden, ontevredenheid lossen we op. Wij nemen alleen maar echte vakmannen aan, ook al kennen ze alle knepen van het vak we sturen ze nog steeds op cursus. Niet voor niets rekent u op ons voor het sausklaar stucen van uw wand, of voor het afwerken van uw plafond. Wij bieden namelijk topkwaliteit voor een schappelijke prijs.

Cementwerk

Voor binnen of voor buiten een cementen muur plaatsen? Of betreft het een propere wandafwerking? U bent bij Bezettingswerken Richard Klaassen BV in Ravels aan het juiste adres. Kom vrijblijvend in contact voor onder andere de volgende werken:

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Of laat uw bericht achter via het contactformulier op deze pagina.

226513901_226147089419723_4310112450342297623_n.jpg - Bezettingswerken Richard Klaassen BV, Ravels