Het Dilemma - Broodjes & Snacks
Hoogzand 48
Hulshout


Vandaag 10:00 - 19:00
overige dagen


Trefwoorden: Verse pasta bestellen, Heerlijke dagschotels, Belegde broodjes, Snacks kopen, Warme lunch, Burgers, Dagverse soep, Desserten, Salade bestellen, Koude schotels

Rubrieken: Broodjeszaken, Cateringservice, Lunchroom, Snackbar, Take-a-way


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Het Dilemma Broodjes & Snacks in Hulshout, heerlijke dagschotels, belegde broodjes, soepen en meer

Bent u op zoek naar een broodjeswinkel waar u niet alleen lekker kunt ontbijten en lunchen, maar ook kunt afhalen en op het bedrijf laten bezorgen? Ga dan snel eens langs bij Het Dilemma Broodjes & Snacks in Hulshout. U vindt bij ons niet alleen een keur aan belegde broodjes, maar ook heerlijke dagschotels, burgers, koude schotels, dagverse soep en desserten. Ook een warme lunch behoort tot de mogelijkheden en wilt u een gezonde maaltijd mee naar huis nemen? Dan kunt u ook een verse pasta bestellen of een salade bestellen. Uiteraard kunt u ook smaakvolle snacks kopen zoals verschillende soorten kroketten, curryworst, bouletten en meer. Ons team staat klaar om binnenkort ook voor u iets naar uw goesting te bereiden.

Veelzijdige broodjeszaak in Hulshout

Bij het Dilemma doen we onze naam eer aan. Met verve doen we er alles aan om het aanbod zo uitgebreid mogelijk te houden, zodat wij u een smaakvol gerecht voor elk moment van de dag kunnen bieden. Zes dagen per week, staat ons hartelijke team klaar om voor u een heerlijk ontbijt klaar te maken, een uitgebreide lunch of snelle snack. Neem plaats in de zaak en maak een keuze uit onze uitgebreide menukaart. Wilt u liever op het werk samen met uw collega’s lekker genieten van een heerlijke lunch? Geef uw bestelling dan gemakkelijk telefonisch of per e-mailbericht aan ons door en wij bezorgen alles snel bij uw bedrijf.

Heerlijke dagschotels in de regio Antwerpen

Met ons drukke bestaan hebben we niet elke dag tijd om uitgebreid te koken. Een snelle snack is dan makkelijk gehaald. Om onze klanten een handje te helpen met een gezonde levensstijl, vindt u bij ons heerlijke dagschotels, die u alleen maar thuis eventjes hoeft op te warmen. Allemaal bereid met verse ingrediënten en hartstikke gezond. Probeer eens onze heerlijke spaghetti, lasagne of videe met groenten bijvoorbeeld. Of wat dacht u van onze rijkgevulde pastasalades? Lekker met een tas soep bijvoorbeeld. Neem gerust vast een kijkje op onze uitgebreide menukaart.

Wij zijn zes dagen per week geopend

U bent welkom op maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur in de ochtend tot 19.00 uur in de avond. Op zaterdag starten wij een uurtje later, te weten vanaf 11:00 uur en sluiten wij onze deuren om 15:00 uur. De zondagen pakken we een dagje rust om u op maandag weer hartelijk welkom te heten. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten en producten:

  • Verse pasta bestellen
  • Heerlijke dagschotels
  • Belegde broodjes
  • Snacks kopen
  • Warme lunch
  • Burgers
  • Dagverse soep
  • Desserten
  • Salade bestellen
  • Koude schotels

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Heerlijke dagschotels Hulshout, Antwerpen