VKJ Dakwerken BV
Misstraat 3B
BerlaarTrefwoorden: Houten dakconstructie, Zinken dakbekleding, Dakisolatie, Platte daken, Hellende daken, Vlaamse norm dakisolatie, Daktimmerwerken, Zink voor gebogen daken, Zink voor ronde daken, Dakbedekking vernieuwen

Rubrieken: Dakwerken, Dakbedekkingswerken, Dakdekker, Gevelwerken, Isolatiewerken
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Dakwerken VKJ in Berlaar, voor al uw kwalitatief hoogwaardige dakwerken en persoonlijk advies op maat

Is uw woning toe aan nieuwe dakbedekking? Bij Dakwerken VKJ bent u op het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een houten dakconstructie, een zinken dakbekleding of dakisolatie volgens de Vlaamse norm dakisolatie, wij verzorgen het allemaal. Ons team professionals staat voor u klaar om u te adviseren over dakwerken voor zowel platte daken als hellende daken. Uiteraard verzorgen wij ook de complete afwerking, inclusief na-service. 

Onze diensten op een rij

Dakwerken VKJ komt realiseert uw dakbedekking voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw. Wij adviseren u tijdens het gehele traject. Dat begint al bij de materiaalkeuze. Een duurzaam materiaal zorgt voor een lange levensduur van uw dak. Ook denken we mee over het type uitstraling waar uw voorkeur naar uitgaat. Zo oogt een natuurleien dakpan compleet anders dan een betonnen dakpan bijvoorbeeld. We zetten onze diensten voor u op een rij:

  • Complete dakwerken voor hellende en platte daken
  • Houten dakconstructies en houten dakpannen
  • Zinkwerken
  • Dakisolatie

Voor onze houten dakconstructies gebruiken wij altijd het hardste hout. Oregon hout is goed behandeld tegen invloeden van buitenaf en ook verkrijgbaar in grotere lengtes dan andere houtsoorten. Voor voorbeelden van onze uiteenlopende dakwerken kunt u alvast een kijkje nemen in de portfolio op onze website. Wilt u meer licht op zolder? Dan kunnen wij ook Velux dakramen voor u plaatsen. Alles is bespreekbaar en we denken graag met u mee.

Wat doet Dakwerken VKJ voor u?

Van idee tot uitvoering, wij voorzien u van vakkundig advies tijdens het gehele proces. Ons deskundige team levert kwaliteit. Voorafgaand spreken we de opdracht uitvoerig met u door. Tijdens de werkzaamheden zorgen we voor een goede communicatie met u en de architect. Zo zijn we allemaal verzekerd van het perfecte eindresultaat. Uw wensen staan bij ons voorop en als geregistreerde aannemer, voldoen we aan alle wettelijke verplichtingen. Vraagt u gerust om een gratis, vrijblijvende, prijsofferte voor een indicatie.

Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen voor het doorspreken van de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken, per e-mailbericht of met het contactformulier op onze website. 

46920443_s(2).jpg - VKJ Dakwerken BV, Berlaar