Michael Geernaert
Zuidstraat 79B
Koekelare


Vandaag 08:00 - 18:00 op afspraak
overige dagen


Trefwoorden: Loodgieter, Plaatsen van condensatie ketels, Vloerverwarming laten aanleggen, Geo thermische warmtepompen, Lucht lucht warmtepompen, Lucht water warmtepompen, Nieuwe Vaillant verwarming installaties, Gas en mazout ketels plaatsen, Zonneboilers plaatsen, Badkamerrenovatie

Rubrieken: Centrale verwarming - installatie en onderhoud, Centrale verwarming-onderhoud en herstellingen, Sanitaire Installaties, Badkamerrenovatie, Centrale verwarming


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Zoekt u een goede loodgieter in West Vlaanderen? Kom naar Michael Geernaert in Koekelare

Zoekt u een loodgieter voor het plaatsen van condensatie ketels, vloerverwarming laten aanleggen, geo thermische warmtepompen, lucht lucht warmtepompen, lucht water warmtepompen of nieuwe Vaillant verwarming installaties? Kom naar Michael Geerneart in Koekelare. Een allround loodgieter met ruime ervaring die u kan helpen met uw volledige project. Van gas en mazout ketels plaatsen tot Zonneboilers plaatsen en uw volledige badkamerrenovatie. Deze loodgieter staat paraat voor al uw projecten. 

Loodgieter - Michael Geernaert, Koekelare

Loodgieter in hart en nieren

Op jonge leeftijd kwam Michael Geerneart er al achter, bouwen, herstellen en repareren, er was een passie voor deze activiteiten. Nu is hij een ervaren werkman, een loodgieter en een echt gespecialiseerd vakman. Hij richt zich onder andere op het onderhouden, aanleggen en repareren van sanitaire voorzieningen, waterleidingen, riolering en verwarmingsinstallaties. Bij dit beroep wordt vaak gedacht aan het verhelpen van lekkages en verstoppingen, maar Michael Geernaert doet veel meer dan dat. Deze loodgieter is een echte duizendpoot en onmisbaar in uw bouwproject of voor het onderhouden van uw huis of huizen.

Wat mag u verwachten van Geernaert

Het takenpakket van deze loodgieter is erg breed. Hij heeft door jarenlange ervaring kennis opgedaan van allerlei installatie systemen. Hij informeert u over de over verschillende opties en mogelijkheden, en altijd de beste oplossing passend bij uw wensen voor uw project. Met zijn uitstekende communicatievaardigheden weet u precies wat u kunt verwachten en het resultaat zal volledig naar wens zijn. Hij werkt tot in detail en uitstekend voor de grote sloop werkzaamheden tot aan de (kleine) precieze werkzaamheden. Neem contact op voor advies over uw project of een vrijblijvende offerte. Geernaert komt graag bij u langs. 

Service en diensten

Het beste adres als u een allround loodgieter in de regio West-Vlaanderen zoekt. Hij staat klaar om voor uw project aan de slag te gaan, en ook voor advies en een uitvoerschema. U kunt hem inzetten voor:

  • Plaatsen van condensatie ketels
  • Vloerverwarming laten aanleggen
  • Geo thermische warmtepompen
  • Lucht lucht warmtepompen
  • Lucht water warmtepompen
  • Nieuwe Vaillant verwarming installaties
  • Gas en mazout ketels plaatsen
  • Zonneboilers plaatsen
  • Badkamerrenovatie

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Loodgieter - Michael Geernaert, Koekelare