Van Houttave Constructions
Belzeelse Kerkweg 57
EvergemTrefwoorden: Metselwerken, Bijgebouw plaatsen, Herstellingen aan metselwerk, Gevelbekleding in hout en trespa, Ramen & deuren in pvc of hout, Binnendeuren plaatsen in hout, Gyprocwanden plaatsen, Vloerwerken binnen en buiten, Timmerwerken voor binnen en buiten, Houtskeletbouw

Rubrieken: Bouwbedrijven, Vloerenleggers, Timmerwerken, Schrijnwerkerij, Ramen & Deuren


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Metselwerken door Van Houttave Constructions in Evergem Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een specialist in metselwerken en een vakteam voor uw binnen en buiten schrijnwerken? Dan bent u bij Van Houttave Constructions in Evergem aan het juiste adres. Voor al uw metselwerken, een bijgebouw plaatsen en herstellingen aan metselwerk de absolute specialist in de groot regio. Maar dit vakteam staat ook klaar voor uw gevelbekleding in hout en trespa, ramen & deuren in pvc of hout maken en plaatsen, uw binnendeuren plaatsen in hout, gyprocwanden plaatsen en uw vloerwerken binnen en buiten te realiseren. Van tot in detail uitgevoerde timmerwerken voor binnen en buiten tot houtskeletbouw schakelt u het beste Van Houttave Constructions in. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie, advies of het aanvragen van een offerte. 

Metselwerken door de specialist in Evergem

Voortbouwen op stevige funderingen! Dit is het motto van Van Houttave Constructions als het op metselwerken aankomt. Want een goede basis zorgt voor een lange levensduur. Uw wensen en behoeften staan centraal als dit team vakspecialisten voor u aan de slag gaat. Heeft u een herstelling van uw gevel nodig, of wenst u een uitbreiding van uw achterbouw? Reken dan op de service in metselwerken voor een correcte opvolging en vlotte oplevering. Voor het plaatsen van bijgebouwen, tuinmuurtjes, garages en carports bent u hier aan het goede adres. Het is een professionele bouwfirma die uw project netjes oplevert zoals u het wenst. Van kleine metselwerken of herstellingen van muren tot de volledige plaatsing van een aanbouw of draagmuren metselen. Ook indien u enkel een vakman nodig heeft voor het bijstaan in de plaatsing van steunbalken of poutrelles, kunt u steeds rekenen op de hulp en service van Vanhouttave Constructions.

De professionele service met gegarandeerde kwaliteit

Vanhouttave Constructions heeft een professionele en ruime service in algemene schrijnwerken en andere opdrachten bij u in huis. Steeds met het nodige advies en een transparante werkwijze. De absolute specialist voor heel Oost-Vlaanderen. Als jonge kinderen waren de broers Jordy en Jason gefascineerd door het idee om met eigen handen functionele structuren te bouwen, van de grond af aan. In 2020 werd met de oprichting van Van Houttave Constructions deze droom een zakelijke realiteit. Alle diensten van de vakmannen zijn gedaan met kwaliteit en aandacht, met de ideale producten en materialen die uw opdracht eisen. En dat kan voor: schrijnwerken, metselwerken, gevelbekleding, ramen en deuren, vloerwerken, timmerwerken en houtskeletbouw.

Alle diensten op een rij in Oost-Vlaanderen

Als extra service doet Vanhouttave Constructions ook injecties tegen opstijgend vocht, houtbehandeling (houtrot, houtzwam), de slechte delen wegdoen en terug heropbouwen. Omdat geen enkel project vergelijkbaar is, komt Van Houttave Constructions graag bij u langs om uw wensen te bespreken, opmetingen te doen en u van een gratis en vrijblijvende offerte te voorzien. Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen met deze vakspecialisten voor uw project in:

  • Metselwerken
  • Bijgebouw plaatsen
  • Herstellingen aan metselwerk
  • Gevelbekleding in hout en trespa
  • Ramen & deuren in pvc of hout
  • Binnendeuren plaatsen in hout
  • Gyprocwanden plaatsen
  • Vloerwerken binnen en buiten
  • Timmerwerken voor binnen en buiten
  • Houtskeletbouw

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Metselwerken Evergem, Oost-Vlaanderen