Tuinen Bohez
Drieslaan 8
MoorseleTrefwoorden: Polybeton, Opritten en terrassen aanleggen, Tuin aanneming, Betonvloeren, Uitvoeren van totaalprojecten tuinen, Onderhoud van tuinen, Tuin aanleggen, Tuinarchitect, Heraanleg van beplanting

Rubrieken: Tuinaanleg & -onderhoud, Opritten en Terrassen, Verhardingen, Tuinaanleg, Betonvloeren


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Voor uw droomtuin in West-Vlaanderen kiest u de tuinarchitect van Tuinen Bohez in Moorsele 

Bent u toe aan het ontwerpen en realiseren van uw droomtuin? Dan bent u bij Tuinen Bohez in Moorsele aan het juiste adres. Reken op ons voor het uitvoeren van totaalprojecten tuinen, van de tuin aanleggen tot het onderhoud van tuinen en de heraanleg van beplanting aan toe. Onze tuinarchitect neemt graag uw droomvisie persoonlijk met u door en zal dan een ontwerp specifiek op maat van uw wensen creëren. Hierbij hoeft u geen rekening te houden met de grootte en complexheid van uw droomtuin! Onze specialisten kunnen namelijk alle wensen tot in detail perfect uitvoeren, van polybeton en andere betonvloeren tot opritten en terrassen aanleggen bent u bij onze tuin aanneming altijd juist. Welkom bij Tuinen Bohez!

Tuinarchitect Moorsele, West-Vlaanderen

Uw droomtuin door de tuinarchitect in Moorsele

De perfecte buitenruimte, hoe creëert u die? Waar begint de leefruimte en waar houdt deze op? Vanuit waar groeit het gevoel van thuiskomen en uzelf thuis voelen? Bij Tuinen Bohez geloven we in groot dromen. Dit ziet u terug in onze tuinontwerpen. Maar het blijft niet bij dromen. U kunt vertrouwen op onze ervaring en vakmanschap. Harde werkers die vol passie gaan voor het leveren en onderhouden van kwaliteitstuinen. Durf te dromen, dat doen wij ook! Neem alvast een kijkje naar ons fotoalbum. Geniet, doe inspiratie op en neem contact met ons op voor het realiseren van uw droomvloer, droomtuin en al uw gewenste buitenwerkzaamheden. 

Onze expertise en service vanuit West-Vlaanderen

Bij Tuinen Bohez helpen we u graag verder om uw droomtuin te realiseren. Voor totaalprojecten, tuinontwerpen en voor gespecialiseerde diensten vindt u bij ons uw experts. Met een superieure service staan we klaar om u het beste resultaat te bieden in:

  • Polybeton
  • Opritten en terrassen aanleggen
  • Tuin aanneming
  • Betonvloeren
  • Uitvoeren van totaalprojecten tuinen
  • Onderhoud van tuinen
  • Tuin aanleggen
  • Tuinarchitect
  • Heraanleg van beplanting

Van ontwerp tot aanleg: de realisatie van droomtuinen

Als het tuinontwerp van onze tuinarchitect is goedgekeurd, de materialen zijn uitgekozen en het budget is vastgesteld, dan gaan we van start. Voor aanvang van de aanleg van uw tuin bespreken we de planning met u. Tijdens het project stellen wij u voor aan één contactpersoon. Bij deze vakspecialist kunt u al uw vragen en/of opmerkingen kwijt. Door onze jarenlange ervaring hebben we bij Tuinen Bohez een team van vakbekwame hoveniers waarbij tuinaanleg dagelijkse kost is. De mogelijkheden zijn hierdoor zeer uiteenlopend. Van bestaande tuinen tot nieuwbouwtuinen, van dakterrassen tot patio’s en van kleine tuinen tot villatuinen. Bij Tuinen Bohez vindt u de specialisten die u zoekt om zo eindelijk uw droomtuin werkelijkheid te laten worden!

Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Uitvoeren van totaalprojecten tuinen Moorsele, West-Vlaanderen