Bouwonderneming Vanthourenthout Kenzy
Nijverheidstraat 2
Staden


Trefwoorden: Professionele metselwerken, Uitgraven van putten, Vernieuwen van oude rioleringen, Nieuwe riolering en rioleringswerken, Aanleggen van terrassen, Aanleggen van Opritten, Plaatsen van aanbouw, Manueel betonneren, Opgieten van muren

Rubrieken: Bouwbedrijven, Isolatiewerken, Metselwerken, Aannemers - Verbouwingswerken, Rioleringswerken


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Bouwonderneming Vanthourenthout Kenzy, Staden

Wanneer u een groot bouw- of verbouwproject aangaat bent u op zoek naar betrouwbare vakmannen. Bouwonderneming Vanthourenhout Kenzy is werkzaam in West- en Oost-Vlaanderen en heeft meer dan 13 jaar ervaring. Ze voeren alle soorten bouwwerken uit en zorgen voor een perfecte en vlotte service.

Werkzaamheden:

 • Metselwerken: Onze ervaren metselaars staan voor u klaar. Met hun vakmanschap zorgen ze bij iedere klus voor een perfecte afwerking. U kiest zelf of u voor natuur- of kunststeen gaat!
 • Isolatiewerken: Een goede isolatie zorgt voor een aangenaam leefklimaat en lage verwarmingskosten. Vanthourenhout Kenzy plaatst isolatie in dak- en zolderruimtes. We zoeken samen met u naar de meest optimale oplossing.
 • Terrassen en opritten: Wij zijn het bedrijf voor bestratingswerken, zoals opritten, terrassen maar ook tegelwerken in uw woning. Wij plaatsen alles met een oog voor detail en afwerking. U kiest zelf de materialen waarmee we werken, maar we kunnen u uiteraard ook adviseren.
 • Rioleringswerken: Van kleine herstellingen tot grote aanpassingen, bouwonderneming Vanthorenhout Kenzy weet raad met rioleringen. Schakel ons in voor:
 1. Uitgraven van putten
 2. Plaatsen nieuwe riolering
 3. Vernieuwen van oude riolering
 4. Aansluiten van sanitair
 5. Plaatsen van sifonputten, septische putten en regenwaterputten.
 6. Graven van sleuven
 7. Metselen van kokers op putten
 • Aanbouw: Bouwonderneming Vanthourenhout Kenzy realiseert alle soorten bijgebouwen, van wasplaats tot gastenverblijf. U kiest natuurlijk zelf of u voor een klassieke of moderne aanbouw gaat.


Benieuwd wat we voor u zouden kunnen doen? Vraag dan gerust een offerte aan of neem contact op.

 

Bouwonderneming Vanthourenthout Kenzy, StadenBouwonderneming Vanthourenthout Kenzy, Staden