Atlas Construct
Klauwaartslaan 2
Strombeek-Bever
Meer informatie
Bouwonderneming Sila
Oostmoerstraat 3
Houtem
Meer informatie
Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken, voor al uw verbouwingswerken Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken is de juiste partner om in te schakelen voor totaal renovaties aan woningen en totale nieuwbouw projecten. De professionals helpen u in de beginfase van uw woning bij de ruwbouw laten zetten. Ze staan bij bouwprojecten in voor het uitvoeren van kleine en grote afbraakwerken. De aanleg van een riool is natuurlijk ook van belang; bij de vakmannen bent u ervan verzekerd dat het aanleggen van riolering correct wordt gedaan. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA helpt u graag met de herstellingen aan gevels om uw woning er prachtig uit te laten zien. Ook is metselwerk laten uitvoeren hier een mogelijkheid en kan in verschillende vormen worden gerealiseerd.  Diensten Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is een professioneel bouwbedrijf die werkzaam is in de regio van Lanaken. U kunt hier altijd rekenen op de kennis en ervaring van het enthousiaste team. Hun jaren van ervaring zorgen ervoor dat de werkzaamheden altijd snel en efficiënt worden uitgevoerd. Ze blijven constant met u communiceren om er zeker van te zijn dat de projecten geheel naar uw wensen en verwachtingen worden uitgevoerd. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is u onder andere van dienst met het volgende: Metselwerken Ruwbouw Afbraakwerken Gevelrenovatie Totale nieuwbouw woning in Lanaken Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is een ervaren bouwbedrijf die u graag helpt bij totale nieuwbouw projecten. Om ervoor te zorgen dat uw woning vanaf het begin helemaal uniek is schakelt u het professioneel bedrijf in. Nadat u aangeeft hoe u wilt dat uw droomwoning eruit komt te zien gaat het enthousiaste team aan de slag! Zo zijn ze u van dienst met het laten zetten van de ruwbouw van uw woning. Met de ruwbouw van de woning wordt onder andere de riolering, fundering en metselwerken bedoeld. Bij een nieuwbouw woning is het belangrijk dat vanaf het begin de riolering correct wordt aangelegd; hiermee worden lekkages, verstoppingen en andere problemen voorkomen.  Totaal renovaties bij Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA Niet alleen voor nieuwbouw woningen, maar ook voor totaal renovaties bent u bij Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA aan het juiste adres! Bij renovatieprojecten is het soms noodzakelijk om kleine en grote afbraakwerken te laten uitvoeren bijvoorbeeld een bijgebouw van uw woning. De professionals zorgen ervoor dat dit altijd netjes gebeurt. Daarnaast schakelt u dit ervaren team ook in voor herstellingen aan gevels. Uw gevels zijn belangrijk voor hoe uw woning eruit ziet en om te beschermen tegen wisselende weersomstandigheden. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken is een professioneel bedrijf die u inschakelt voor nieuwbouw en verbouwingswerken. Neem gerust contact op als u nog verdere vragen, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA
Ambachtsweg 3
Lanaken
Meer informatie
Bouwwerken Meulemans
Hoendergaarsen 62
Arendonk
Meer informatie
Bouwwerken RM in Maldegem, professioneel lasbedrijf en metaalconstructies op maat en overige karweien voor renovaties Bent u op zoek naar een veelzijdig lasbedrijf en metaalconstructies op maat? Maak dan snel een afspraak met Bouwwerken RM uit Maldegem. Bedrijven kunnen bij ons een gecertificeerde lasser inhuren als extra aanvulling op uw team. Particulieren zijn welkom voor alle soorten smeedwerken zoals bijvoorbeeld een metalen sierhekwerk voor uw tuin. Als professionele metselaar kunt u ons ook inschakelen voor al uw metselwerken, het plaatsen van keramische tegels voor binnen en buiten of vloertegels leggen in badkamer. Bovendien zijn wij uw partner voor het onderhoud van fabriek. Hierbij kunt u denken aan de herstelling en onderhoud van hydraulische machines en graafmachine bulldozer reparatie door onze bulldozer specialist. Voor een veelzijdig lasbedrijf, belt u eerst met Bouwwerken RM Lasbedrijf en metaalconstructies in Maldegem Droomt u al jaren van een romantisch sierhekwerk rondom uw tuin? Schakel dan de vakmannen in van Bouwwerken RM. Wij komen snel ter plaatse om uw wensen voor uw smeedwerk met u te bespreken. Hierna gaan we aan de slag in ons eigen atelier, om voor u een hekwerk volledig op maat te maken en te plaatsen. Omdat wij tevens metaalconstructies op maat verzorgen, kunnen wij ook meteen uw balustrade of metalen trap vervaardigen. Elk ontwerp en elke stijl is mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek om de uitgebreide toepassingen van smeedwerk eens met u door te nemen. Vakkundige tegellegger in Oost-Vlaanderen Wilt u graag uw badkamer van een nieuwe look voorzien, maar weet u niet waar u moet beginnen? Door het laten plaatsen van nieuwe vloertegels, ziet uw badkamer er al direct weer uit als nieuw. Maak een keuze uit het ruime aanbod keramische tegels en laat onze experts op nauwkeurige wijze uw nieuwe vloer verzorgen. Wist u overigens dat keramische tegels ook uitstekend geschikt zijn voor uw terras? Omdat keramiek niet vatbaar is voor groene aanslag, houdt u de boel voortaan gemakkelijk schoon. Bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte en een deskundig advies. Ook voor herstellingen aan hydraulische machines Fabriekseigenaren kunnen een beroep doen op onze specialisten voor periodiek onderhoud aan de hydraulische machines. Zo worden eventuele mankementen tijdig opgespoord en voorkomt u stagnatie tijdens het productieproces. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten: Professionele metselaar Lasbedrijf en metaalconstructies Graafmachine bulldozer reparatie Bulldozer specialist Herstelling en onderhoud van hydraulische machines Gecertificeerde lasser inhuren Smeedwerken Vloertegels leggen in badkamer Metalen sierhekwerk Keramische tegels voor binnen en buiten Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Bouwwerken RM
Kruipuit 42
Maldegem
Meer informatie
Constructiebedrijf CAS
Strijlandstraat 61 bus 1
Gooik
Meer informatie
De Beule & Partners
Broekstraat 4
Overmere (Berlare)
Meer informatie
Dennis Maes
Krekelstraat 11 Bus 3
Lokeren
Meer informatie
Frederik de Rooze
Grote Marijve 117
Ronse
Meer informatie
H.E.M. BVBA
Vaartstraat 171
Grimbergen
Meer informatie
Houtskeletbouw Devos BV
Frankrijklaan 45
Poperinge
Meer informatie
Professioneel klusbedrijf Javo Karweiwerken BV in Rijkevorsel Antwerpen Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Antwerpen? Dan bent u bij Javo Karweiwerken BV in Rijkevorsel aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor bouwen en verbouwen voor uw project. Zo kunt u onder meer een beroep doen op ons betrouwbaar klussenbedrijf en onze metselaars en rioleringswerkers voor uw kleine klinkerwerken, het renoveren van douches, renoveren van nieuwbouw, renoveren van ruwbouw, plaatsen van tegelwanden en het plaatsen van vloeren tegel. Met Javo Karweiwerken bent u verzekerd van een tot in detail perfect afgewerkt project! Professioneel klusbedrijf in Antwerpen Bij Javo Karweiwerken zijn we gespecialiseerd in klussen en met jarenlange ervaring hebben we dan ook een ruime kring tevreden klanten. Er is geen klus te gek voor ons team, en geen klus te groot of te klein. Alle karweiwerken die u heeft gepland of op de plank heeft liggen, maar waar u nog geen tijd voor heeft gehad, voeren we graag voor u uit. Volledig naar uw wens en visie, snel, accuraat en met een uitstekende service. Mogen we u eens meer vertellen over onze ervaring en u onze realisaties van klusprojecten laten zien? Neem dan eenvoudig contact met ons op.  Onze diensten en services vanuit Rijkevorsel Klantgericht werken, gegarandeerde resultaten en een zeer hoge service, dat is waar Javo Karweiwerken voor staat. We staan bekend als een betrouwbaar klussenbedrijf en werken in de groot regio Antwerpen en komen graag bij u langs om uw klus(sen) met u door te nemen. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor onze diensten en services: Professioneel klusbedrijf Metselaar Rioleringswerker Kleine klinkerwerken Renoveren van douches Renoveren van nieuwbouw Renoveren van ruwbouw Plaatsen van tegelwanden Plaatsen van vloeren tegel Javo is de echte renovatiespecialist Bij Javo Karweiwerken weten we wat plannen, aanpakken en maatwerk opleveren inhoudt! We zijn expert in renovaties, door onze kennis en kunde in alle fasen van een renovatie. Zo voeren we moeiteloos en met perfectie (gedeeltelijke) afbraakwerken uit om vervolgens uw visie op te bouwen. Stap voor stap, volledig volgens een duidelijke en accurate planning wordt uw droom werkelijkheid. Van het omtoveren van een oude woning in uw droomwoning tot het volledig vernieuwen van uw badkamer, keuken, zolder of welke ruimte in uw woning of pand dan ook. Met Javo Karweiwerken ontvangt u een resultaat wat tot in detail afgestemd is op uw visie en wensen. Mogen we u hier eens meer over vertellen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Javo Karweiwerken Bv
Zoggebeekweg 29
Rijkevorsel
Meer informatie
Marnick Beernaert in Lichtervelde, expert in totaalrenovaties aan woningen en nieuwbouwprojecten Heeft u renovatieplannen of de bouw van uw nieuwbouwwoning in de planning? Neem dan snel contact op met Marnick Beernaert uit Lichtervelde. Wij zijn uw deskundige partner in totaalrenovaties aan woningen op maat. Van een eenmalige opdracht tot complete nieuwbouwprojecten, ons ervaren team realiseert uw gehele project van a tot z. Naast ruwbouw, kunt u ons ook inschakelen voor uw betonafsluitingen en beton herstellingen, het plaatsen van gevelbekleding, de isolatie van gevels of bijvoorbeeld het vernieuwen van gevels. Ook uw tuin pakken we gelijk mee; zo komen wij opritten aanleggen en terrassen aanleggen naar wens. Van stenen vloeren leggen, badkamers en keukens tot uw complete nieuwbouw; het team van Marnick Beernaert staat klaar om u van dienst te zijn. Totaalrenovaties aan woningen vanuit Lichtervelde Wanneer u gaat renoveren, kan dit best de nodige spanning met zich meebrengen. Bij Marnick Beernaert, doen we er alles aan om voor u een zorgeloze renovatie te realiseren. Van tevoren maken we heldere afspraken over uw wensen en het beschikbare budget. Tijdens de uitvoering, houden we ons stipt aan onze afspraken en zorgen we voor een tijdige oplevering. Onze ervaren vakmensen werken met passie aan uw project en zorgen voor een excellente afwerking. Door gebruikmaking van kwalitatieve materialen, zorgen wij voor een duurzaam resultaat, waar u weer jarenlang van geniet. Informeert u gerust vast naar onze marktconforme prijzen. Nieuwbouw specialist in West-Vlaanderen Beschikt u over een kavel en zijn de bouwtekeningen van de architect gereed? Dan gaan we graag voor u van start met de bouw van uw droomhuis. Als specialist in nieuwbouwprojecten , zorgen we voor een perfecte afronding van het totale traject. Vanaf de grondwerken, de aanleg van de riolering en fundering, tot en met de plaatsing van het dak; uw nieuwe woning wordt wind- en waterdicht opgeleverd. Is de ruwbouw eenmaal gerealiseerd? dan kunt u ons vervolgens inschakelen voor de afbouwfase binnenshuis. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Ook inzetbaar voor al uw losse karweien Heeft u een nieuw terras, oprit of bijvoorbeeld een betonafsluiting nodig?  Ook dan staat ons team klaar om voor u aan de slag te gaan. Voor grote en kleine projecten, particulieren en bedrijven, elke opdracht is bespreekbaar . Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Nieuwbouwprojecten Totaalrenovaties aan woningen Stenen vloeren leggen Opritten aanleggen Terrassen aanleggen Betonafsluitingen Gevelbekleding Isolatie van gevels Vernieuwen van gevels Beton herstellingen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Marnick Beernaert
Weststraat 54a
Lichtervelde
Meer informatie
Metsel-en Betonwerken
Begijnenwinning 74a
Tessenderlo
Meer informatie
Plets Renovatieteam in Koekelare, professioneel renovatiebedrijf voor al uw verbouwingen naar wens Bent u op zoek naar een deskundig bouwbedrijf met een breed pakket aan renovatie diensten? Maak dan meteen een afspraak met Plets Renovatieteam uit Koekelare. Als professioneel renovatiebedrijf verzorgen wij al uw algemene bouwwerken op maat. Zo kunt u door ons de volledige ruwbouw van woningen laten uitvoeren, maar ook kleine verbouwingswerken zoals bijvoorbeeld uw bestrating laten leggen. Onze metselaar in de buurt, gevelbekleding specialist en professionele voeger, staan klaar om u van dienst te zijn met al uw renovatieprojecten. Professioneel renovatiebedrijf uit Koekelare Of u nu werkzaam bent als projectontwikkelaar of zelfstandig een woning bezit; zowel particulieren als bedrijven zijn welkom gebruik te maken van onze expertise. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij uw ruwbouw, bestrating en gevelbekleding tot in details voor u af te werken. Wij voeren elke opdracht uit met de uiterste nauwkeurigheid en maken gebruik van kwalitatieve materialen voor een duurzaam resultaat. Van tevoren bespreken we uw wensen uitvoerig met u door en voorzien u van een deskundig advies. Belt u ons gerust voor een vrijblijvende prijsopgave. Ruwbouw expert in de regio West-Vlaanderen Heeft u net een kavel gekocht voor het bouwen van uw woning? Dan kunt u van start met de bouwtekeningen voor uw huis. De ruwbouw vormt vervolgens het fundament van uw prachtige pand. De fundering, muren, vloeren en het dak worden door ons wind- en waterdicht opgeleverd, geheel volgens de tekeningen van de architect. Wij werken efficiënt en maken een heldere planning, waarbij we ons stipt aan onze afspraken houden. Zo weet u van tevoren goed waar u aan toe bent. Ook voor het vakkundig bekleden van gevels Met gevelbekleding kunt u een pak energie besparen. Bovendien ziet uw woning er direct mooi afgewerkt uit. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Professioneel renovatiebedrijf Renovatie diensten Algemene bouwwerken Metselaar in de buurt Gevelbekleding specialist Bestrating laten leggen Ruwbouw van woningen Kleine verbouwingswerken Professionele voeger Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Plets Renovatieteam
Zuidstraat 3
Koekelare
Meer informatie
Privabo NV
Alois Blommaertstraat 27
Wuustwezel
Meer informatie
Renova Bouw
Wingerstraat 6
Sint-Joris-Winge
Meer informatie
Slaets Jozef BV in Ham, vakkundige renovatieprojecten van a tot z, tuinhuizen, aanbouw en nieuwbouw Bent u op zoek naar een professional in totaal bouwen? Maak dan een afspraak met Slaets Jozef BV in Ham. Wij verzorgen op vakkundige wijze uw totaalproject verbouwen, bijbouwen en alle soorten sleutel op de deur projecten. Of u nu een nieuwe woning of appartement wilt laten bouwen, wij zorgen voor een droomwoning naar wens en geheel op maat. Ook kunt u bij ons terecht voor een nieuwe aanbouw van A tot Z, ruwbouw opdrachten en renovatieprojecten van A tot Z. Kortom, voor een ervaren totaalaannemer in bouwen en verbouwen met een breed scala aan diensten, bent u welkom bij Slaets Jozef BV. Waarom Slaets Jozef BV uit Ham? Als professional in de bouwsector, hebben wij jarenlange ervaring op de teller staan. Wij garanderen u vakwerk tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Bij onze opdrachten houden we ons aan een strakke planning en tijdige oplevering van uw project. Hierbij zijn wij inzetbaar voor de realisatie van uw nieuwbouw , bijbouw en renovatie. Voorafgaand aan de opdracht bespreken we uw wensen en zorgen vervolgens voor de complete verbouwing of nieuwbouw van A tot Z. Van de voorbereiding tot een gedetailleerde afwerking, alles wordt door ons tot in de puntjes voor u verzorgd. Renovatieprojecten van A tot Z provincie Limburg Heeft u plannen uw woning te moderniseren? Dan staan wij klaar om u te helpen met het volledige traject. Vanaf het afbreken van muren en wanden tot het opnieuw opbouwen. Hierbij horen bijvoorbeeld ook de elektriciteitswerken en het, indien gewenst, plaatsen van isolatiematerialen. Tijdens de gehele renovatie heeft u slechts met één aanspreekpunt te maken. Bovendien kunnen wij de werken perfect op elkaar afstemmen, waardoor geen onnodige vertraging ontstaat. Wij vertellen u graag meer over onze totaalrenovaties in een persoonlijk gesprek. Breed pakket aan diensten Dankzij ons gevarieerde dienstenaanbod, kunnen wij ook uw nieuwe tuinhuis op maat maken in elke denkbare houtsoort of uw binnenschrijnwerk voor u uitvoeren. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Totaal bouwen Totaalproject verbouwen Bijbouwen Sleutel op de deur Nieuwe woning of appartement Aanbouw van a tot z Renovatieprojecten van a tot z Ruwbouw Totaal aannemer Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Slaets Jozef BV
Wasseven 65
Ham
Meer informatie
Tuinen NBJW
Bovendonkstraat 52
Buggenhout
Meer informatie
Verdumat BVBA
Koning Boudewijnstraat 155
Kuurne
Meer informatie
WE DA BVBA
Hobbelweg 29
Vosselaar
Meer informatie
Wouters Renovatiewerken
Pleinstraat 15/4
Heist-op-den-Berg
Meer informatie