Dennis Maes
Krekelstraat 11 Bus 3
Lokeren


Trefwoorden: Totaalrenovatie van woningen, Renoveren van appartementen, Professioneel metselaar, Isoleren van zolders, Aanbrengen van steenstrips, Afwerking van woning, Aanbrengen van binnenisolatie, Badkamer laten opknappen, Plaatsen van keramische vloeren, Plaatsing van natuurstenen tegels

Rubrieken: Bouwbedrijven, Metselwerken, Vloeren en vloerenbedrijven, Renovatiewerken, Badkamerrenovatie


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Totaalrenovatie van woningen en badkamer renovaties door Dennis Maes in Lokeren Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een ervaren allround renovatiespecialist? Dan bent u bij Dennis Maes in Lokeren aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor renoveren voor al uw werken. Doe een beroep op ons voor de totaalrenovatie van woningen, het renoveren van appartementen, een professioneel metselaar, het isoleren van zolders, aanbrengen van steenstrips, de afwerking van woning, het aanbrengen van binnenisolatie, uw badkamer laten opknappen, het plaatsen van keramische vloeren en voor de perfecte plaatsing van natuurstenen tegels. Kortom, bent u van plan te gaan renoveren? Neem dan snel eens contact op met ons team van Dennis Maes. 

Totaalrenovatie van woningen in Oost-Vlaanderen

Ons team van Dennis Maes realiseert kwaliteitsvolle bouwprojecten van elke omvang en heeft expertise opgebouwd in verschillende domeinen. Ons jonge, dynamische en snelgroeiend bedrijf focust op particuliere woningbouw, ruwbouwwerken, grondwerken, rioleringswerken en metselwerken. En dit voor totaalrenovaties en voor uw nieuwbouw. Het metselen van binnenmuren, het plaatsen van steunbalken en het bouwen van een aanbouw of bijgebouw is bij ons in de beste handen. En zo behoren ook uw vloerwerken en de aanleg van terrassen tot onze specialisaties. We komen graag bij u langs om uw wensen, behoeften en verwachtingen door te nemen en een plan van aanpak en offerte voor u op te stellen.

Onze diensten en services vanuit Lokeren

Met uw keuze voor Dennis Maes, kiest u voor een kleinschalig gespecialiseerd renovatie- en bouwbedrijf in het Waasland, Oost-Vlaanderen, en de provincie Antwerpen waar kwaliteit en een stipte service centraal staan! Mogen we u eens meer vertellen over onze diensten en services:

Uw droombadkamer gerenoveerd door Dennis Maes

Dennis Maes is gespecialiseerd in badkamerrenovaties. Of u nu een kleine of grote badkamer heeft, we geloven in een perfecte badkamerrenovatie voor iedereen! Volledig op maat gemaakt en tot in detail aansluitend aan al uw wensen en behoeften. We plaatsen bijvoorbeeld een veilige inloopdouche of douchecabine op maat op de plek van uw oude bad of douche. En zorgen voor een perfecte afwerking. We hebben inmiddels al veel klanten mogen helpen bij het totaal renoveren van hun badkamer. Mogen we ook de renovatie voor uw droombadkamer eens met u doornemen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Totaalrenovatie van woningen Lokeren, Oost-Vlaanderen