V.R. WORKS uit Menen is hét professioneel bouwbedrijf in West-Vlaanderen voor al uw totaalprojecten Van heinde en verre nemen mensen contact op met V.R. WORKS , professioneel bouwbedrijf uit Menen, om onze diensten af te nemen. Met onze ruime ervaring en ons uitgebreide dienstenaanbod helpen we mensen graag naar een betere woning. Wij kunnen ingeschakeld worden voor bijvoorbeeld algemene dakwerken, zinkwerken en voor het plaatsen van gevelbekleding. Ook voor totaalrenovatie en interieurafwerking bent u bij ons aan het juiste adres. Onze erkende schilder helpt u daarnaast met al uw binnen- en buitenschilderwerken. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we onze diensten recentelijk nog verder uitgebreid en kunnen we ook alle soorten motorfietsen herstellen. Wat kan ons professioneel bouwbedrijf voor u betekenen? Al vele jaren staat V.R. WORKS uit Menen voor vakmanschap en klanttevredenheid. De combinatie van beide heeft er voor gezorgd dat al vele tevreden klanten u voor gingen in een samenwerking met ons. Een greep uit wat wij te bieden hebben vindt u hier Professioneel bouwbedrijf Motorfietsen herstellen Algemene dakwerken Zinkwerken Gevelbekleding Totaalrenovatie Erkende schilder Interieurafwerking Voor een stevig dak boven uw hoofd in West-Vlaanderen Om u veilig te kunnen voelen in uw woning is het van belang dat u een kwalitatief goed dak boven uw hoofd heeft. V.R. WORKS is gespecialiseerd in het uitvoeren van specifieke en algemene dakwerken , en zorgt er graag voor dat de veiligheid van uw dak en uw bestaan gegarandeerd kan worden. Wij werken zowel met nieuwbouwprojecten als met renovatieprojecten en kunnen dus zowel uw dak plaatsen als deze repareren. Voorafgaand aan de werkzaamheden informeren we u uiteraard over alles wat we gaan doen. Voor al uw kleine en grote projecten in Menen en omgeving Het professioneel bouwbedrijf van V.R. WORKS uit Menen bestaat uit een team van vakmensen die hun specialisaties hebben gebundeld om hun klanten de ultieme ervaring op het gebied van bouwprojecten te bieden. Het maakt daarbij niet uit of u op zoek bent naar een team om kleine klussen voor u te klaren, of totaalprojecten uit te voeren, wij staan altijd voor u klaar. Al onze medewerkers zijn volledig gecertificeerd en op de hoogte van de laatste wet- en regelgevingen. Zo kunt u er vanuit gaan dat we vakwerk leveren. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met V.R. WORKS uit Menen. U kunt ook het contactformulier invullen.
V.R. WORKS
Halewijnstraat 15
Menen
Meer informatie
AB + interieur
Langestraat 102
Aalst
Meer informatie
ADV-Reniwood BV
Sint-Jorisstraat 85/D
Beernem
Meer informatie
Bevaro BV in Turnhout, professional in algemene renovatiewerken voor bedrijven en particulieren Heeft u plannen uw woning te verbouwen? Ga dan eerst het gesprek aan met Bevaro BV in Turnhout. Wij zijn gespecialiseerd in algemene renovatiewerken in opdracht van particulieren en bedrijven. Naast de woningrenovatie en de renovatie bedrijfspand, kunt u ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld afbraak projecten. Na de gewenste afbraakwerken, zorgen wij ook voor de ruwbouw en benodigde isolatiewerken. Bovendien, kunt u bij ons ook inhuren voor gevels herstellen. Voor een allround renovatiespecialist, gaat u naar Bevaro BV. Daarom huurt u Bevaro BV Bij Bevaro BV geniet u van de expertise van ervaren vaklieden. Dankzij onze up-to-date kennis en knowhow over de laatste technieken op renovatiegebied, bieden wij voor elk vraagstuk een passende oplossing. Met ons brede dienstenpakket, hoeft u tijdens uw renovatie slechts te communiceren met een aanspreekpunt. Hierdoor kunnen wij ons houden aan een strakke planning en een stipte oplevering van uw project. Wilt u meer informatie over een deskundig uitgevoerde renovatie? Wij komen graag bij u langs. Algemene renovatiewerken vanuit Turnhout Wellicht droomt u al jaren van een aanbouw of serre aan uw woonkamer, een uitbouw aan uw bedrijfspand of bijvoorbeeld het creëren van een open keuken in huis. Ga eens met ons om de tafel en bespreek uw wensen en ideeën. Samen, maken we een plan om uw wensen vorm te geven en op vakkundige wijze uw renovatie uit te voeren. Van isolatie tot afbraak, ruwbouw en renovatie, elke opdracht is met ons bespreekbaar. Woningrenovatie in de regio Antwerpen Wanneer u gaat verbouwen, gaat u het liefst in zee met een partij uit de regio. Dit scheelt u hoge voorrijkosten en bovendien werkt u met een lokale partij. Bevaro is de aangewezen partner voor uw woningrenovatie in de regio Antwerpen. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Gevels herstellen Ruwbouw Afbraakwerken Algemene renovatiewerken Renovatie bedrijfspand Woningrenovatie Isolatiewerken Afbraak projecten Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Bevaro BV
Mesesstraat 10
Turnhout
Meer informatie
Dakwerken Cherretté in Sint-Martens-Latem, voor een professionele dakrenovatie, dakonderhoud, dakisolatie en meer Wanneer u werken aan uw dak moet laten uitvoeren, wilt u er zeker van kunnen zijn dat dit door een vakkundige dakdekker gebeurt. Bij Dakwerken Cherretté in Sint-Martens-Latem, bent u aan het juiste adres voor een deskundige realisatie van al uw dakwerken. Zo kunt u bij ons terecht voor een dakrenovatie en dakvernieuwing, maar ook uw nieuwe dakisolatie laten plaatsen behoort tot ons uitgebreide dienstenpakket. Wenst u een nieuw dak, of het optoppen gebouw? Zowel bij hellende daken als bij platte daken, zorgen wij voor een perfecte dakconstructie met een solide daktimmer. Uiteraard verzorgen wij tevens uw zink-, koper- en loodwerken. Tenslotte zijn wij ook uw partner voor diverse soorten gevelbekledingen. Voor kwalitatieve dakwerken, staat het professionele team van Dakwerken Cherretté klaar om u van dienst te zijn. Uw deskundige dakdekker uit Sint-Martens-Latem Bij Dakwerken Cherretté krijgt u te maken met een allround team van ervaren dakwerkers. Dankzij onze uitgebreide expertise, kunt u ons inschakelen voor elk type verbouwing aan uw dak . Door het regelmatig volgen van diverse bijscholingen, zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen de branche. Wij garanderen een klantgerichte aanpak en een hoogwaardige dienstverlening. Hierbij verzorgen wij uw volledige traject van a tot z. Wilt u meer informatie over onze marktconforme prijzen en manier van werken? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Professionele dakrenovatie in Oost-Vlaanderen Bij een dakrenovatie komt heel wat kijken. Daarom is het fijn om de samenwerking aan te gaan met een deskundig team dat met u meedenkt in oplossingen en u voorziet van deskundig advies. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over het laten plaatsen van dakisolatie tijdens de dakrenovatie? Of bent u al bekend met de verschillende soorten dakbedekking waar u uit kunt kiezen? Wij staan u tijdens het gehele project bij met raad en daad en zorgen voor een excellente uitvoering op maat. Bekijk onze website voor diverse voorbeelden Wilt u een goede indruk krijgen van onze werkzaamheden? Bekijk op onze website verschillende voorbeelden van tevreden klanten die u zijn voorgegaan. Wij zijn werkzaam in de complete regio Sint-Martens-Latemen omgeving. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Dakrenovatie Nieuw dak Dakisolatie Dakvernieuwing Hellende daken Platte daken Optoppen gebouw Dakconstructie Gevelbekledingen Daktimmer Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Dakwerken Cherretté

Sint-Martens-Latem
Meer informatie
Dakwerken Cherretté
Sluizeken 23
Zottegem
Meer informatie
Dakwerken Dujo
Pollepelstraat 2
Wichelen
Meer informatie
Dakwerken Flement
Koning Albertstraat 18B
Assenede (Oosteeklo)
Meer informatie
Dakwerken NT
Dendermondsesteenweg 39
Laarne
Meer informatie
Dakwerken Revima
Leopoldlei 118
Hoboken
Meer informatie
Dakwerken Smeets
Hoogstraat 39
Neeroeteren - Maaseik
Meer informatie
Dakwerken Thorben
Zavelput 3
Lievegem
Meer informatie
Eurodak Dakwerken
Schorsemolenstraat 17
Sint-Katelijne-Waver
Meer informatie
Goris Timmer en Dakwerken
Kerkhoflei 41
Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Meer informatie
J&S Ecobouw
Langstraat 35
Millen (Riemst)
Meer informatie
Jim Wuyts
Merksplassesteenweg 102 bus 1
Rijkevorsel
Meer informatie
Kevin Vervaet
Nieuwstraat 113
Stekene
Meer informatie
MK Solutions
Noord-Edestraat 116
Bredene
Meer informatie
Plets Renovatieteam in Koekelare, professioneel renovatiebedrijf voor al uw verbouwingen naar wens Bent u op zoek naar een deskundig bouwbedrijf met een breed pakket aan renovatie diensten? Maak dan meteen een afspraak met Plets Renovatieteam uit Koekelare. Als professioneel renovatiebedrijf verzorgen wij al uw algemene bouwwerken op maat. Zo kunt u door ons de volledige ruwbouw van woningen laten uitvoeren, maar ook kleine verbouwingswerken zoals bijvoorbeeld uw bestrating laten leggen. Onze metselaar in de buurt, gevelbekleding specialist en professionele voeger, staan klaar om u van dienst te zijn met al uw renovatieprojecten. Professioneel renovatiebedrijf uit Koekelare Of u nu werkzaam bent als projectontwikkelaar of zelfstandig een woning bezit; zowel particulieren als bedrijven zijn welkom gebruik te maken van onze expertise. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij uw ruwbouw, bestrating en gevelbekleding tot in details voor u af te werken. Wij voeren elke opdracht uit met de uiterste nauwkeurigheid en maken gebruik van kwalitatieve materialen voor een duurzaam resultaat. Van tevoren bespreken we uw wensen uitvoerig met u door en voorzien u van een deskundig advies. Belt u ons gerust voor een vrijblijvende prijsopgave. Ruwbouw expert in de regio West-Vlaanderen Heeft u net een kavel gekocht voor het bouwen van uw woning? Dan kunt u van start met de bouwtekeningen voor uw huis. De ruwbouw vormt vervolgens het fundament van uw prachtige pand. De fundering, muren, vloeren en het dak worden door ons wind- en waterdicht opgeleverd, geheel volgens de tekeningen van de architect. Wij werken efficiënt en maken een heldere planning, waarbij we ons stipt aan onze afspraken houden. Zo weet u van tevoren goed waar u aan toe bent. Ook voor het vakkundig bekleden van gevels Met gevelbekleding kunt u een pak energie besparen. Bovendien ziet uw woning er direct mooi afgewerkt uit. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Professioneel renovatiebedrijf Renovatie diensten Algemene bouwwerken Metselaar in de buurt Gevelbekleding specialist Bestrating laten leggen Ruwbouw van woningen Kleine verbouwingswerken Professionele voeger Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Plets Renovatieteam
Zuidstraat 3
Koekelare
Meer informatie
Ga naar Renoprofs in Harelbeke voor complete woningrenovaties en verbouwingen in West-Vlaanderen  Bij Renoprofs in Harelbeke leveren we maatwerk renovaties groot project, maar ook voor kleinere projecten bent u bij ons steeds aan het juiste adres. Wij zetten ons graag in voor complete woningrenovaties en verbouwingen, maar ook voor deelklussen steken wij de handen uit de mouwen. Onze expert binnen buitenschrijnwerk en gevelbekleding kan tevens ingeschakeld worden als decoratieve verftechnieken specialist. Ideaal voor het uitvoeren van professionele gyprocwerken en het schilderen van gevels en buitenmuren. Ook hebben wij professionals in dienst voor het uitvoeren van maatwerk schrijnwerk en timmerwerk. Tenslotte zit u voor dakbedekking met hoogwaardige materialen en dakreparatie bij lekkages en isolatie bij ons altijd goed. Onze zeer complete woningrenovaties en verbouwingen Al vele jaren zorgt het team van Renoprofs uit Harelbeke met veel plezier voor een verhoging van het woongenot van zowel nieuwe als vaste klanten. Wij houden daarbij klantvriendelijkheid en klanttevredenheid altijd goed in het oog, zodat u krijgt waar u om gevraagd heeft. Een greep uit ons uitgebreide dienstenaanbod Complete woningrenovaties en verbouwingen Maatwerk renovaties groot project Dakbedekking met hoogwaardige materialen Dakreparatie bij lekkages en isolatie Professionele gyprocwerken Schilderen van gevels en buitenmuren Expert binnen buitenschrijnwerk en gevelbekleding Maatwerk schrijnwerk en timmerwerk Decoratieve verftechnieken specialist Ook voor stevige en betrouwbare daken in West-Vlaanderen Om optimaal te kunnen genieten van uw woning is het van belang dat u zich er veilig kan voelen. Een goed dak boven uw hoofd zorgt zowel letterlijk als figuurlijk voor bescherming van buitenaf. Wij van Renoprofs uit Harelbeke gunnen iedereen dit veilige gevoel, en dat is dan ook de reden dat wij ons hebben gespecialiseerd in het uitvoeren van alle soorten dakklussen. U kunt bij ons terecht voor alles van dakbedekking met hoogwaardige materialen tot dakreparaties bij lekkages en isolatie. Elk schilderproject in Harelbeke, binnen en buiten, nemen wij aan Of u nu houdt van een kleurrijke uitstraling van uw woning, of dat u liever kiest voor neutralere kleuren, al uw schilderwerken in Harelbeke en omgeving kunt u met een gerust hart overlaten aan de ervaren vakmensen van Renoprofs. Dankzij onze jarenlange ervaring, die wij combineren met het gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en producten, kunnen wij u steeds een fantastisch resultaat garanderen. Onze schilders gaan zowel binnen als buiten graag voor u aan de slag. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Renoprofs in Harelbeke. U kunt ook het contactformulier invullen.
Renoprofs
Haringstraat 29 A
Harelbeke
Meer informatie
Stroobant Dakwerken
Oude Straat 4
Stekene
Meer informatie
VAM Projects
Bredabaan 253
Merksem
Meer informatie