Pleisterwerken Praet Alex
Doornzeelsestraat 28
EvergemTrefwoorden: Stukadoor, Stucwerken, Pleisterwerken, Binnenbepleistering, Bepleistering nieuwbouw en renovatieprojecten, Bezettingswerken, Gyprocwerken, Pleisteren van plafonds

Rubrieken: Stukadoorsbedrijven, Plafonneerders
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Pleisterwerken Alex Praet uit Evergem voor het afwerken van wanden en plafonds

Uw muren en plafonds perfect afgewerkt? Zelfwerkend patroon Alex Praet is de stukadoor in Evergem en Meetjesland voor al uw stucwerken en pleisterwerken. Geen job is voor hem te klein of te groot. Geen enkele stijl of afwerking is hem vreemd. Hij is uw ervaren plafonneerder in nieuwe en oudere woningen met een perfect vlak eindresultaat, klaar voor een lik verf. Kwaliteit die blijft plakken. Binnenpleisterwerk is zijn grootste specialiteit. Of het nu gaat om binnenbepleistering, bepleistering nieuwbouw en renovatieprojecten, bezettingswerken, gyprocwerken of het pleisteren van plafonds: u kunt rekenen op Pleisterwerken Praet Alex. Neem gerust contact op voor een afspraak of advies op maat. 

Ervaring met alle mogelijke ondergronden

Alex Praet over zijn professie: “Ik ben van de tweede generatie uit een plafonneerdersfamilie. Omdat ik als zelfwerkend zaakvoerder zelf de handen uit de mouwen steek, sta ik dicht bij mijn klanten. Zo kan ik steeds een optimale service garanderen, kwaliteitswerk afleveren en de gemaakte afspraken nakomen. Vooral voor binnenpleisterwerken word ik veel gevraagd. Alle ondergronden worden vakkundig voorbereid met oog op de levensduur en afwerkingen in latere fase.” Stukadoor, plakker, bezetter: het gaat steeds om een en dezelfde vakman om al uw pleisterwerken, bezettingswerken, stukadoorswerken of bepleistering op binnenmuren of buitenmuren.

Bepleistering in renovatie en nieuwbouw

Pleisteren op nieuwe of oude muren? Het bezetten van plafonds of vochtige ruimtes? Zoekt u een specialist in pleisterwerken binnen of buiten? Ronde of schuine wanden afwerken? Uw gevel bepleisteren met crepi? Voor al deze werken is Alex Praet uw plakker van dienst. Denkt u aan vervanging van uw plafonds, dan kan hij u goed adviseren. Wellicht is ander materiaal mogelijk, waardoor project de sfeer in de ruimte verbetert. Niet alleen keuze van het materiaal, maar ook kleur, verlichting en uitstraling zijn van belang. De effecten verschillen, evenals de prijzen.

Gyprocwerk voor strakke wanden en plafonds

Vooral met gyprocwerk kan een interieur wat sfeer betreft ingrijpend worden verbeterd. Voor plafonds zijn er veel verschillende systemen. Door bijvoorbeeld het plaatsen van valse plafonds of wanden kan de woning een volledig nieuwe stijl of structuur krijgen. Het gaat niet alleen om bestaande bouw maar ook om ingrijpender werk zoals verbouwing. Ook voor de combinatie daarvan kunt u bij Alex Praet terecht.

Contacteer Alex Praet voor een afspraak of een offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.