De Backer & Co BVBA
Molenstraat 117
WetterenTrefwoorden: Thuisverpleging, Verpleging aan huis, Bloedonderzoek, Palliatieve zorgen, Wondverzorging, Toiletzorgen, Inspuitingen, Compressietherapie, Plaatsen van een maagsonde

Rubrieken: Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Verpleegkundige Particulier
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

De Backer & Co BVBA, Wetteren

Thuisverpleging De Backer is er voor u wanneer u ons het meeste nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer u moeite heeft met de dagelijkse verzorging of andere verzorging nodig heeft. U kunt bij ons terecht voor een breed pakket aan zorgen en indien nodig kunnen we natuurlijk ook overleggen met andere hulpverleners zoals de dokter, het ziekenhuis of de thuishulp.

Verplegende zorgen:

  • Inspuitingen
  • Sondes
  • Lavementen
  • Compressietherapie
  • Aanbrengen van zalven
  • Pijnbestrijding
  • Complexe verzorging

Diabetes

Heeft u de diagnose diabetes gekregen? Dan komt er heel wat op u af! Thuisverpleging De Backer biedt diabetespatienten alle nodige zorg. Wij kunnen bijvoorbeeld uw insulinetherapie optimaliseren en wonden verzorgen. Ook kunnen we u indien nodig helpen met een voedingsplan en staan we u met raad en daad bij.

Labo

Wij werken samen met Medilab Gent voor bloed- en wateronderzoek. Bij wateronderzoek testen ze drinkwater of bijvoorbeeld putwater op hardheid, gevaarlijke bacterieen en drinkbaarheid.

Andere zorg

Naast verplegende zorgen kunnen we ook hygienische zorg geven zoals wassen, aankleden, scheren en helpen bij het innemen medicijnen. Indien nodig kunnen we overleggen met huisarts, bejaardenhulp, poetsdienst en palliatieve zorg bijvoorbeeld.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

 

De Backer & Co BVBA, Wetteren

Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Verpleegkundige Particulier, Thuisverpleging, Verpleging aan huis, Bloedonderzoek, Palliatieve zorgen, Wondverzorging, Toiletzorgen, Inspuitingen, Compressietherapie en Plaatsen van een maagsonde in Wetteren, Oost-Vlaanderen.