Ata BVBA
Essenhoutstraat 27
Kapellen
Meer informatie
Blockx Greet Verzorging aan huis
Molenweg 15
Drieslinter (Linter)
Meer informatie
Body Confidence
Pierstraat 204
Aartselaar
Meer informatie
De Backer & Co BVBA
Molenstraat 117
Wetteren
Meer informatie
De Leebeeck
Mechelbaan 337
Putte
Meer informatie
Degrande I
Kruisikkistraat 390
Wervik
Meer informatie
Delrue
Predikherenlei 29
Ertvelde
Meer informatie
Erca Thuisverpleging, Paal Hebt u nood aan een ervaren verpleegkundige om u bij te staan bij de verzorging van uw inspuitingen, uw wonden of andere medische behandelingen? Contacteer gerust Erca Thuisverpleging, zodat zij u thuis kunnen verplegen. Erca Thuisverpleging te Beringen is een team van geschoolde verpleegkundigen die samenwerkt om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Hun specialisaties zijn wondzorg, diabetische educatie en palliatieve zorg, maar u kunt hier terecht voor allerhande medische behandelingen. U vindt hiervan een overzicht op de website . Het team van Erca Thuisverpleging staat ook tot uw dienst voor het nodige medische materiaal. Bovendien geven zij u met plezier advies over gezins- of bejaardenhulp, maaltijdbedeling aan huis of andere soorten dienstverlening die het u gemakkelijker maken. De patiënten van Erca Thuisverpleging hoeven hen nooit zelf te betalen. Zij hebben enkel een klevertje van het ziekenfonds nodig en, voor de meeste diensten, een voorschrift. Erca Thuisverpleging regelt vervolgens alles met uw ziekenfonds of landsbond, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.
Erca Thuisverpleging
Tessenderlosesteenweg 145
Paal (Beringen)
Meer informatie
Goovaerts Ellen
Zandstraat 30
Koersel
Meer informatie
Knops Kurt
Slagvelden 14
Heist-Op-Den-Berg
Meer informatie
La Monaca Elena
Sint-Jansstraat 1
Helchteren (Houthalen-Helchteren)
Meer informatie
Leenders - Verbeek
Peulbergstraat 4
Webbekom (Diest)
Meer informatie
Marijke Depaepe Thuisverpleging bv
Serpentstraat 119
Eine (Oudenaarde)
Meer informatie
Marleen Baeten
Antwerpsestraat 406
Boom
Meer informatie
Bij Medicus uit Grimbergen vindt u de meest persoonlijke 24/7 thuisverpleging van Vlaams-Brabant Al vele jaren staat Medicus uit Grimbergen klaar om 24/7 thuisverpleging te bieden aan eenieder die dat nodig heeft. Bij ons staan klantvriendelijkheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel, en dat zult u merken. Wij kunnen onder andere ingeschakeld worden voor chemo aan- en afkoppelen aan huis, inspuitingen aan huis en het klaarzetten van medicatie aan huis. Maar ook voor palliatieve zorgen aan huis, complexe wondzorgen aan huis en stomazorgen aan huis bent u bij ons aan het juiste adres. Voeg daar het opvolgen van diabetes patiënten en insulines toedienen bij diabetes patiënten aan huis aan toe, en u kunt zich voorstellen dat wij een heel breed dienstenaanbod hebben. Wat kunt u zoal van onze 24/7 thuisverpleging verwachten? In de provincie Brussel, met als werkgebied Jetten en Laken, kunt u Medicus uit Grimbergen inschakelen voor persoonlijke verzorging aan huis. Wij zijn van mening dat het belangrijk is om zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen, en daarom brengen we onze zorgen naar u toe. U kunt daarbij denken aan 24/7 thuisverpleging Chemo aan- en afkoppelen aan huis Inspuitingen aan huis Klaarzetten van medicatie aan huis Palliatieve zorgen aan huis Opvolgen van diabetes patiënten Insulines toedienen bij diabetes patiënten aan huis Complexe wondzorgen aan huis Stomazorgen aan huis               Gespecialiseerd in diabeteszorg in Grimbergen en omgeving Wanneer u diabetes heeft dan maakt uw lichaam te weinig of helemaal geen insuline aan, en daarnaast reageert het lichaam vaak ook niet goed meer op de insuline die wel aangemaakt wordt. Diabetes, ook wel suikerziekte genoemd, is een ziekte waarbij het lichaam moeite heeft om het bloedsuiker te reguleren. Het is een intensieve ziekte die steeds vaker voorkomt. Wanneer u in Grimbergen of omgeving woont, dan kan het team van Medicus u ondersteuning bieden bij de dagelijkse taken die bij het leven met diabetes komen kijken. De juiste hulp bij eenvoudige en complexe wondzorgen aan huis We hopen allemaal dat het ons niet overkomt, maar soms ontstaan er wonden, bijvoorbeeld door een ingreep, ongeval of aandoening, waarbij het noodzakelijk is om professionele hulp en verzorging te krijgen. U kunt hierbij denken aan eenvoudige wondverzorging als het verwijderen van draadjes of haakjes, maar ook aan meer complexe wondzorg als de verzorging van oncologische wonden, doorligwonden of brandwonden. Voor professionele verzorging van uw wonden, in combinatie met een persoonlijke aanpak, gaat u naar Medicus in Grimbergen. Heeft u vragen of wilt u onze zorg afnemen? Neem dan contact op met Medicus in Grimbergen. U kunt ook het contactformulier invullen.
Medicus
Roostbaan 7
Grimbergen
Meer informatie
Meyhiu Mieke Thuisverpleging in Ingelmunster, voor kwalitatief hoogwaardige zorg op maat aan huis Bent u via uw huisarts of vanuit het ziekenhuis doorverwezen naar thuiszorg? Dan bent u bij Meyhiu Mieke in Ingelmunster aan het juiste adres. Als thuisverpleegkundige kunt u Mieke Meyhiu inschakelen voor palliatieve zorgen aan huis, inspuitingen bij u thuis, aan- en afkoppelen van chemo aan huis, spoelen van port-a-cath en bijvoorbeeld thuiszorg voor compressietherapie. Ook zonder doorverwijzing van uw huisarts kunt u bij ons terecht. Taken als  het klaarzetten en opvolgen van medicatie,  hygiënische zorgen aan huis, toilet zorg aan huis, wondzorg bij u thuis en thuisverpleging voor stomazorg voeren wij op vakkundige en discrete wijze voor u uit. Verpleging aan huis Het kan ons allemaal overkomen dat we tijdelijk, of zelfs permanent, verpleegkundige hulp nodig hebben. Om hiervoor steeds naar een ziekenhuis heen en weer te rijden is een kostbare en tijdrovende zaak. In zo’n geval biedt thuiszorg uitkomst. De speciaal opgeleide thuisverpleegkundige komt op een afgesproken dag en tijd bij u thuis om u te helpen met uw zorgwens. Ook kan de thuisverpleging hulp bieden aan uw mantelzorger. Dankzij thuiszorg hoeft u niet onnodig lang in het ziekenhuis te blijven en kunt u in uw vertrouwde omgeving verzorging ontvangen. Leren omgaan met een stoma In België leven zo’n 25000 mensen met een stoma. Jaarlijks komen hier nieuwe patiënten bij. Het krijgen van een stoma heeft een grote impact op uw leven, er verandert namelijk een heleboel. Bovendien moet u leren omgaan met de stoma en de verschillende stomamaterialen. Nadat u uit het ziekenhuis ontslagen bent, kunt u geleidelijk aan wennen aan het hele proces, samen met de stomaverpleegkundige. Dankzij onze thuiszorg, gebeurt dit in alle rust, gewoon in uw eigen omgeving aan huis.  Thuisverpleging op maat Bij Mieke Meyhiu bent u verzekerd van professionele en deskundige zorg aan huis. Wij hebben aandacht voor u als persoon en begrijpen dat elk mens uniek is, met zijn eigen behoeften en wensen. Thuiszorg kan wellicht in het begin ongemakkelijk aanvoelen, maar dankzij onze vriendelijke verpleegkundigen wordt het ontvangen van thuiszorg al snel heel gewoon. U kunt bij ons o.a. terecht voor de volgende diensten: Palliatieve zorgen aan huis Inspuitingen bij u thuis Aan- en afkoppelen van chemo aan huis Spoelen van port-a-cath Klaarzetten en opvolgen van medicatie Thuiszorg voor compressietherapie Heeft u nog vragen of wilt u weten of u voor thuiszorg in aanmerking komt? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken.   
Meyhiu Mieke
Brigandsstraat 3
Ingelmunster
Meer informatie
Meysman S. in Keerbergen, voor de passende zorg aan huis Bij Meysman S. in Keerbergen kunt u terecht voor verpleging aan huis en bent u verzekerd van een passende zorg aan huis. Dit bedrijf bestaat uit een team van gemotiveerde en kundige verpleegkundigen waardoor u hier altijd verzekerd bent van zorg geboden door een gediplomeerd verzorgster. Zij zijn onder andere in staat om de diabeteszorg en inspuitingen te verzorgen. Ook kan een wondzorg verpleegkundige u helpen met verzorgen van worden zodat uw wonden sneller helen en geen verdere complicaties opleveren. Ook de hulp bij het aantrekken van steunkousen is mogelijk. Daarnaast bieden zij palliatieve verzorging aan om mensen met een ongeneeslijke ziekte om ze zolang mogelijk comfort te bieden. De verpleegkundigen kunnen ook op een regelmatige basis patiënten sondevoeding toedienen en zij kunnen een Port-a-cath plaatsen. Diensten bij Meysman S.  Bij deze thuisverpleegkundigen praktijk is het hun missie om hun patiënten de beste mogelijke zorgen te bieden. Naast het bieden van zorg willen zij ook de patiënten leren kennen en proberen een vorm van steun te zijn voor patiënten en hun familie. Zij bieden verschillende diensten in de thuiszorg waaronder: Vroedkunde Ouderenzorg Diabeteszorg Palliatieve verzorging Sondevoeding toedienen Inspuitingen Port-a-cath plaatsen Steunkousen Medische zorgen en palliatieve zorg aan huis Bij dit bedrijf kunnen verschillende medische zorgen door deze professionals worden uitgevoerd. Waar nodig kunnen de verpleegkundigen inspuitingen toedienen. Soms kunnen deze door de patiënt zelf worden uitgevoerd, maar dit kan ook uit handen worden gegeven aan deze verpleegkundigen. Ook kunnen zij diabeteszorg bieden en kan een verpleegkundige u helpen uw ziekte te navigeren bijvoorbeeld hoe u uw levensstijl te verbeteren en hoe u met uw medicatie moet omgaan. Ook kunnen zij palliatieve zorg bieden voor mensen die een ongeneeslijke ziekte hebben en in hun laatste levensfase zijn. Zij willen de kwaliteit van leven behouden en waar nodig comfort bieden in een veilige omgeving.  Thuisverpleging in Keerbergen Als het niet meer mogelijk is voor uw lichaam om de nodige voedingsstoffen op te nemen door normale voeding dan kan er gebruik worden gemaakt van sondevoeding. De verpleegkundigen van dit bedrijf kunnen regelmatig langsgaan bij patiënten om hun sondevoeding toe te dienen en kunnen de poortkatheters van patiënten spoelen en verstoppingen en andere problemen met de poortkatheters verhelpen. Bij Meysman S. in Keerbergen kunt u terecht voor verpleegkundige diensten en bieden zij een totaalzorg aan voor hun patiënten. Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Meysman S.
Acaciadreef 6
Keerbergen
Meer informatie
Saartje Lenaerts
Kerkplein 12
Hoeleden (Kortenaken)
Meer informatie
Samson Care
Bloemenveld 7
Zaventem
Meer informatie
Betrouwbare thuiszorg op maat door Thuisverpleegkundige Debby Heymans in Bornem Heeft u behoefte aan structurele thuiszorg of verpleging aan huis na een operatie of ongeval? Dan komt het team van Thuisverpleegkundige Debby Heymans in Bornem u graag ondersteunen. Reken op betrouwbare thuiszorg op maat met een warm hart voor zorgen voor uw palliatieve zorgen aan huis, wondzorgen aan huis, aan- en afkoppelen van chemo aan huis, dagelijkse hygienische zorgen, aan- en uittrekken steunkousen, het verzorgen van wonden, plaatsen van een inspuiting en stomazorgen aan huis. We vertellen u graag iets meer over ons en onze zorgdiensten. Thuisverpleegkundige Debby Heymans Thuisverpleegkundige Debby Heymans biedt u ervaren, professionele verpleegkundigen die u in uw thuisomgeving verzorgen. We kiezen voor een persoonlijke aanpak waar een persoonlijke band centraal staat. Door het goed kennen van u, uw omgeving en uw zorgen kunnen we u van thuiszorg op maat voorzien. We zijn werkzaam in de regio Bornem en starten graag onze samenwerking met een persoonlijke kennismaking waarin we al uw wensen en noden met u en uw omgeving doornemen. Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een kennismakingsafspraak. Betrouwbare thuiszorg op maat in Bornem Als u zorg ontvangt van Thuisverpleegkundige Debby Heymans ziet u telkens hetzelfde vertrouwde gezicht. Uw verpleegkundige kent u, uw omgeving en weet exact welke zorg u nodig heeft. Dit is belangrijk en wordt veelal als zeer fijn ervaren. Bij palliatieve zorgen kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week op ons rekenen. Voor alle thuiszorg en verpleging aan huis geldt dat u met ons team ervaring, professionaliteit en warme persoonlijkheden in huis haalt. We bieden u betrouwbare thuiszorg met een warm hart voor zorgen. Mogen we ook eens met u kennis maken? Onze zorgdiensten in Antwerpen Als zelfstandig zorgonderneming werkt Thuisverpleegkundige Debby Heymans met het derde-betalerssysteem. Dit houdt in dat we de financiële administratie direct met uw mutualiteit regelen, zodat we u ook op dit gebied zo volledig mogelijk te kunnen ontzorgen. We nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen voor meer informatie en voor het maken van een afspraak voor onze zorgdiensten, waaronder: Palliatieve zorgen aan huis Wondzorgen aan huis Aan- en afkoppelen van chemo aan huis Betrouwbare thuiszorg op maat Dagelijkse hygienische zorgen Aan- en uittrekken steunkousen Verzorgen van wonden Plaatsen van een inspuiting Stomazorgen aan huis Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een kennismakingsafspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleegkundige Debby Heymans
Koningin Astridlaan 175A
Bornem
Meer informatie
Thuisverpleging Amolive
Stadionlaan 4 bus 0302
Deinze
Meer informatie
Thuisverpleging An Vanhercke voor betrouwbare zorg aan huis in omgeving van Slijpe, Middelkerke Zoekt u een betrouwbaar adres voor thuisverpleging wegens ziekte, herstel of ondersteuning van zelfstandig wonen? Dan kan u contact opnemen met Thuisverpleging An Vanhercke in Slijpe, Middelkerke. Het gaat om vele diensten: palliatieve zorg, wondzorg, inspuitingen, diabetes, hygiënische zorgen, toiletzorg, medicatie, oogdruppels, om er maar een paar te noemen. Het motto van An Vanhercke voor de thuisverpleging is: wij zijn er als verpleegkundige - particulier voor de patiënt. Ze komen in een eerste gesprek tot een goede afstemming van wensen en mogelijkheden. Daarna wordt een werkzaam plan opgesteld. Essentiële zorg voor herstel na operatie nodig Thuiszorg, medicatie Palliatieve zorg Wondzorg, verzorgen van wonden Oogdruppels Inspuitingen, diabetes Hygiënische zorgen Toiletzorg Diabetes hulp Hulp bij medicatie innemen Thuisverpleging met brede dienstverlening Door het inschakelen van Thuisverpleging An Vanhercke bent u verzekerd van een brede dienstverlening op het gebied van de thuisverpleging en thuiszorg. De algemene coördinatie van deze omvangrijke praktijk wordt uitgevoerd door An Vanhercke, verpleegkundige met veel ervaring. Het uitgangspunt van de praktijk van An is dat oudere bewoners zo lang mogelijk op een aangepaste wijze thuis kunnen verblijven. “Ik bekijk elke patiënt in zijn totaliteit en de zorgen geven die ze nodig hebben. Een persoonlijke aanpak staat daarbij hoog in het vaandel. Wat is er mooier dan mensen verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving.” Kosten rechtstreeks verrekenen met mutualiteit Vooral om de levenskwaliteit te verbeteren en ze zolang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te laten, is het team van An Vanhercke volledig uitgerust, met zowel kennis, ervaring als materialen. Alle behandelingen krijgt u inclusief contact met andere hulpverleners, zoals uw huisarts. Bent u aangesloten bij een Belgisch ziekenfonds of mutualiteit? Dan werkt deze professionele thuisverpleging volgens de derdebetalersregeling. Uw kosten worden rechtstreeks verrekend met de instantie waarbij u bent aangesloten. Ook als u niet bent aangesloten bij een Belgisch ziekenfonds, neem dan toch contact met ze op. Contacteer Thuisverpleging An Vanhercke voor professionele thuishulp in de regio Sint-Pieters-Kapelle, Schore, Leffinge, Slijpe in West-Vlaanderen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging An Vanhercke
Monnikenstraat 62
Slijpe (Middelkerke)
Meer informatie
Thuisverpleging Annick
Staatsbaan 49
Kortemark
Meer informatie
Thuisverpleging Bjorn Denie
Ruggeveldlaan 752
Antwerpen
Meer informatie
Thuisverpleging Candy
Schaluinstraat 52
Tremelo
Meer informatie
Voor infuustherapie aan huis of toiletzorg aan huis rekent u op Thuisverpleging Casier Sven in Aartrijke Krijg de persoonlijke zorg die u verdient met Thuisverpleging Casier Sven uit Aartrijke. De ervaren thuisverpleger komt bij u langs voor onder andere het aan en afkoppelen van chemo, spoelen van port-a-cath, of voor het verlenen van stomazorg aan huis. Wenst u of uw dierbare palliatieve zorg te krijgen van een geaccrediteerde verpleger? Neem gerust contact met mij op, ik kom graag bij u langs voor een kennismaking. U kunt ook op mij rekenen voor wondzorg bij u thuis, maar ook voor toiletzorg aan huis of het opvolgen van diabetes patiënten ben ik steeds beschikbaar. Thuisverpleging Casier Sven staat voor een persoonlijke en vertrouwelijke aanpak, waar de klant steeds op nummer één staat. Moet u verschillende medicatie nemen en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het toedienen en opvolgen van deze medicatie? Dan is thuisverpleging een goede uitkomst. Heeft u dagelijkse hulp nodig, of wilt u bijvoorbeeld enkel voor inspuitingen aan huis hulp krijgen? Geen probleem, geef gerust aan wat uw zorgnoden zijn. Palliatieve zorg U of uw dierbare is wegens ziekte niet in staat voor zichzelf te zorgen en wilt op een compassievolle manier zorg en/of medische aandacht ontvangen. Thuisverpleging Casier Sven heeft ruime ervaring en is opgeleid tot een gedegen verpleger om palliatieve zorg aan huis te verlenen. Deze zorg richt zich voornamelijk op het verlichten van pijn en het voorzien in de klant zijn of haar wensen. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een kennismakingsgesprek in te plannen. Inspuitingen aan huis Zowel jong als oud kan rekenen op de Thuisverpleging Casier Sven uit Aartrijke. Heeft u bijvoorbeeld dagelijkse medicatie nodig via inspuitingen, maar kunt of wilt u dat zelf liever niet uitvoeren? De ervaren verpleging staat vriendelijk voor u klaar. Een veel voorkomende dienst van Thuisverpleging Casier Sven is bijvoorbeeld het opvolgen van diabetes patiënten. Dit houdt in dat medicatie wordt toegediend, of dat bloedwaarden worden opgemeten waar vervolgens een medisch advies uit volgt. Toiletzorg Wilt u dagelijks geholpen worden met aan- of uitkleden? Of wilt u toiletzorg aan huis ontvangen van een ervaren verpleegkundige? U kunt steeds op mij rekenen. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere: Palliatieve zorg Infuustherapie aan huis Inspuitingen aan huis Toiletzorg aan huis Wondzorg bij u thuis Aan en afkoppelen van chemo Spoelen van port-a-cath Opvolgen van Diabetes patiënten Stomazorg aan huis Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Schroom dan niet om in contact te komen. U kunt ook in contact komen door uw bericht achter te laten via contactformulier op deze pagina.
Thuisverpleging Casier Sven
Brugse Heirweg 141
Aartrijke (Zedelgem)
Meer informatie
Thuisverpleging Chanelle
F.R. Boschvogellaan 17
Aartrijke
Meer informatie
Thuisverpleging De Dapper Ingrid uit Zarlardinge (Geraardsbergen) voor wondzorg, palliatieve zorg, toiletzorg en meer Lukt het niet meer om door omstandigheden uzelf te voorzien van zorg en bent u daardoor op zoek naar thuishulp ? Met meer dan 35 jaar ervaring ben ik uw specialist op dit gebied. U kunt bij mij als verpleegkundige terecht voor onder andere: wondverzorging, hulp met voeding, parenterale/enterale toedieningen, inspuitingen, toilet schoonmaken, stomazorg, palliatieve zorg, medische zorg, wondzorg en nog heel veel meer. Heeft u 's avond of in het weekend hulp nodig? Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Mijn werkzaamheden voer ik uit in Geraardsbergen, Deftinge en Goeferdinge. Voor hulp op maat kunt u altijd contact met mij opnemen. Diensten Thuisverpleging De Dapper Ingrid Thuisverpleging : Iedereen verdient een goede zorg en daar draag ik van Thuisverpleging de Dapper Ingrid graag mijn steentje aan bij! Mijn hart staat altijd dicht bij mijn patiënten en daar waar ik kan doe ik altijd net even meer dan u van andere thuisverplegers bent gewend. Ik zal alles in het werk stellen om u een zo goed en vertrouwelijk mogelijk gevoel te geven. Steeds weer sta ik voor u klaar om u van dienst te zijn geheel gelang uw wensen. Alles om die glimlach weer op uw gezicht te toveren. Ik kan u verder helpen met wondzorg, inspuitingen, palliatieve zorg, diabetische zorg, stomazorg en toiletzorg. Wondzorg & Inspuitingen : Een wond kan zich bevinden in verschillende fases waardoor er professionele hulp gewenst is om de wond optimaal te laten genezen. Doordat wonden zich soms langzaam en moeizaam genezen is een behandeling nodig door een ervaren verpleegkundige noodzakelijk. Door de juiste verzorgingsproducten ervaart u minder pijn en ontstaan er minder littekens. Tevens kunt u bij mij terecht voor inspuitingen. Of dit nou dagelijks is om met enig regelmaat. Ik kom graag bij u langs om dit te verzorgen. Daarnaast kan ik u adviseren en begeleiden bij het zelf toedienen van uw inspuitingen zodat u straks zelfstandig uw inspuiting kunt verzorgen. Palliatieve zorg : Tevens kunt u bij mij terecht voor palliatieve zorg . Ik bied ondersteuning zodat de levenskwaliteit wordt behouden. Door regelmatig op bezoek te komen zorg ik ervoor dat ook familieleden even op adem kunnen komen. Mocht er de nodige emotionele ondersteuning nodig zijn dan kunt u bij mij daar ook op rekenen. Mijn palliatieve zorg is te verdelen in verschillende categorieën. Bij lichamelijk zorg bevorder ik het comfort met pijnbestrijding en andere comfort verhogende maatregelen. Bij psychologische zorg ondersteun ik bij het helpen met onder anderen het aanvaarden en daarnaast sta ik de omgeving bij tijdens dit zware proces van aanvaarding en rouw. Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier voor een professionele verpleegkundige. Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier, Thuisverpleging, Verpleegkundige Particulier, Thuisverpleging, Wondzorg, Inspuitingen, Palliatieve zorg, Diabetische zorg, Stomazorg, Toiletzorg en Verpleegkundige in Zarlardinge, Oost-Vlaanderen.
Thuisverpleging De Dapper Ingrid
Brouwierstraat 6A
Zarlardinge
Meer informatie
Thuisverpleging De Zorgplaneet
Heuvelstraat 36A
Geraardsbergen
Meer informatie
Thuisverpleging Veerle Dereere, voor zelfstandige verpleging aan huis in regio Lichtervelde Zoekt u naar persoonlijke verpleegkundige aan huis in regio Lichtervelde of de regio Torhout - Gits? Neem dan gerust contact op met Thuisverpleging Veerle Dereere . Als zelfstandige thuisverpleegkundige is Veerle Dereere gespecialiseerd in psychiatrische thuiszorg. U kunt bij Veerle Dereere terecht voor psychiatrische hulp na een opname zodat u hulp krijgt bij bijvoorbeeld het klaarzetten en opvolging van medicatie. Daarnaast kunt u gebruikmaken van stoma zorg bij u thuis, inspuitingen toedienen, het aan en afkoppelen van chemo, spoelen van port-a-cath en sondevoeding aan huis. Ook verleent Veerle Dereere hulp bij wondzorg aan huis. Sedert december 2022 is Veerle referentie verpleegkundige wondzorg. De palliatieve zorgen aan huis worden in samenwerking met de familie, huisarts en mantelzorger verleent. Veerle Dereere is 24/7 bereikbaar, dus aarzel niet om contact op te nemen, zelfs midden in de nacht mocht u een noodgeval voorhebben. Thuisverpleging en thuiszorg Als verpleegkundige aan huis biedt Veerle Dereere thuisverpleging aan patiënten die net uit het ziekenhuis ontslagen zijn of herstellen van een ongeluk of aandoening. Zij dient geneesmiddelen of inspuitingen toe, verzorgt wonden, en verleent palliatieve zorgen. Daarnaast kunt u ook bij Veerle Dereere terecht als u thuiszorg zoekt voor zieken, personen en met een beperking en hulpbehoevende bejaarden. Tevens biedt zij palliatieve hulpverlening aan zieke mensen die het einde van hun leven in hun vertrouwde thuissituatie willen doorbrengen.  Psychiatrische hulp aan huis Als psychiatrisch thuisverpleegkundige begeleidt Veerle Dereere ook psychiatrische patiënten bij wie het functioneren wordt beïnvloed door psychische problemen. Veerle Dereere beschikt over jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, hierdoor helpt zij ook graag mensen die het mentaal moeilijker hebben en gebaat zijn bij psychische ondersteuning , dit in alle discretie én met het volste respect voor hun privacy. Dit gebeurt steeds in nauw overleg met hun mantelzorgers, huisarts en andere zorgverleners.  Diensten van Veerle Dereere Als verpleegkundige aan huis biedt Veerle Dereere hulp aan iedereen. U kunt bij Veerle Dereere terecht voor zorg in uw eigen vertrouwde thuisomgeving, waaronder: Hygiënische verzorgingen Klaarzetten medicatie & toedienen inspuitingen Palliatieve zorgen aan huis Port-à-cath zorg & sondevoeding Psychiatrische hulp Stomazorg Wondzorg Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op.
Thuisverpleging Dereere Veerle
Groenstraat 11
Lichtervelde
Meer informatie
Thuisverpleging Deschoemacker Annie in Knokke-Heist, van hygiënische zorgen aan huis tot wondzorg, stomazorg en meer We kunnen allemaal weleens nood hebben aan deskundige zorg. Hoe fijn is het dan om thuis in uw eigen vertrouwde omgeving verpleegd te kunnen worden? Door het inschakelen van Thuisverpleging Deschoemacker Annie uit Knokke-Heist, is dit mogelijk. Zo verzorgen wij inspuitingen aan huis, hygiënische zorgen aan huis en ook wondzorgen aan huis bijvoorbeeld. Maar ook het voorbereiden en klaarzetten van wekelijkse medicatie, aan- en afkoppelen van chemotherapie aan huis, stomazorgen aan huis en sondevoeding aan huis, behoren tot de mogelijkheden. Bovendien zijn wij ook inzetbaar voor specifiek technische zorgen en staan wij u bij tijdens uw laatste levensfase met palliatieve zorgen aan huis. Voor deskundige zorg op maat, staat het team van Thuisverpleging Deschoemacker Annie, klaar om u te ontzorgen. Professionele thuisverpleging in de regio Knokke-Heist Een ongeval, herstel na een operatie, of een langdurige ziekte, zorgen ervoor dat we regelmatig verpleegkundige hulp nodig hebben. Maar ook door het verminderen van onze mobiliteit, kan er behoefte zijn aan een helpende hand. Met de diensten van Thuisverpleging Deschoemacker Annie, ontvangt u de zorg die u verdient, zonder dat u daarvoor steeds de deur uit moet. Wij werken met aandacht voor onze cliënten en zijn de schakel tussen uw behandelend arts en u, als patiënt. Met onze, meer dan 30 jaar, ervaring en permanente bereikbaarheid, bent u bij ons in goede handen.  Hygiënische zorgen aan huis in de regio Antwerpen Bent u aan bed gekluisterd en wordt het steeds moeilijk om uzelf aan en uit te kleden of te wassen? Maak dan gebruik van onze dienst hygiënische zorgen aan huis. Wij spreken de dagen en tijden met u af, waarop wij bij u thuis komen om u op discrete en persoonlijke wijze te helpen bij de dagelijkse verzorging. Zo kunnen we uw haren en lichaam weer fris wassen, hulp bieden met aan- en uitkleden en, indien noodzakelijk, incontinentiemateriaal vervangen. Daarnaast zorgen we ook voor een fris gebit en bekijken we samen met welke hulpmiddelen u zo comfortabel mogelijk bent. Belt u ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Referentieverpleegkundige in geriatrie en diabetes Naast ons uitgebreide dienstenpakket, zijn wij als referentieverpleegkundige gespecialiseerd in de zorg voor oudere mensen; geriatrie en diabetespatiënten. Al onze cliënten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Palliatieve zorgen aan huis Inspuitingen aan huis Hygiënische zorgen aan huis Voorbereiden en klaarzetten van wekelijkse medicatie Wondzorgen aan huis Aan en afkoppelen van chemotherapie aan huis Specifiek technische zorgen Stomazorgen aan huis Sondevoeding aan huis Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Thuisverpleging Deschoemacker Annie
Knokkestraat 98
Knokke-Heist
Meer informatie
Thuisverpleging Du&Da
Koolmijnlaan 400 bus 3
Beverlo
Meer informatie
Thuisverpleging Groep H & S in Geraardsbergen voor wondzorg, thuiszorg en compressietherapie aan huis Heeft u behoefte aan thuiszorg of thuisverpleging na een ongeval, operatie of vanwege structurele zorgbehoeften? Dan bent u bij Thuisverpleging Groep H & S in Geraardsbergen in de beste, professionele en warme handen. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor zorgen met een warm hart voor zorgen! Zo kunt u onder meer een beroep op ons doen voor wondzorgen aan huis, inspuitingen aan huis, drukverband aanbrengen, medicatie beheer aan huis, compressietherapie aan huis, port-a-cath spoeling, insuline spuiten bij diabetes, infuustherapie aan huis en voor palliatieve zorgen. We vertellen u graag iets meer over ons en onze persoonlijke aanpak.  Over Thuisverpleging Groep H & S in Geraardsbergen Thuisverpleging Groep H & S is een hechte groep zelfstandig verpleegkundigen. We staan voor ons vak en bieden zorg op maat. Dit start met een persoonlijke kennismaking en persoonlijk staat dan ook centraal in onze totale aanpak. We leren graag u en uw zorgen goed kennen, zo ook uw omgeving en uw geliefden. Dit tezamen zorgt dat we u van de beste zorg op maat kunnen voorzien. U zult vaak dezelfde verpleegkundige bij u thuis ontvangen. In onze ruime ervaring is dit de meest comfortabele en rustige situatie voor u en uw omgeving. Woont u in de regio Geraardsbergen en heeft u behoefte aan thuiszorg of verpleging aan huis? Neem dan eenvoudig contact met ons op voor het maken van een kennismakingsafspraak. We komen graag eens bij u langs. Compressietherapie aan huis Compressietherapie is essentieel en indien goed toegepast zeer effectief.  Als er sprake is van oedeem (vocht) zal uw behandeling bestaan uit onder meer zwachtelen en/of steunkousen. Door het aanbrengen van korte rek zwachtels of steunkousen wordt er druk uitgeoefend op het onderbeen. Hierdoor komt de doorbloeding beter op gang en verdwijnt het vocht. De frequentie van het zwachtelen is afhankelijk van uw specifieke noden. We komen dagelijks of de nodige malen per week om uw steunkousen of zwachtels rond uw been aan te brengen, zodat u een betere doorbloeding heeft en meer mobiel bent. Aarzel niet om ons in te zetten voor uw behoefte aan compressietherapie en thuiszorg. We staan dagelijks voor u klaar.  Onze zorgdiensten in Oost-Vlaanderen We bieden u in de regio Geraardsbergen een breed scala aan zorgdiensten aan. We doen dit met een warm hart voor zorgen. Onze ervaren, professionele en zeer gedreven team staat klaar om u te ontzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak voor onder meer: Wondzorgen aan huis Inspuitingen aan huis Drukverband aanbrengen Medicatie beheer aan huis Compressietherapie aan huis Port-a-cath spoeling Insuline spuiten bij diabetes Infuustherapie aan huis Palliatieve zorgen Ziet u uw specifieke zorg niet in bovenstaande opsomming? Maakt u zich geen zorgen, want we kunnen bijna alle medische thuiszorg en verpleging voor u uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een kennismakingsafspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging Groep H & S
Hoge Buizemont 63
Geraardsbergen
Meer informatie
Thuisverpleging Ilse
Parkstraat 5 Bus 8
Pelt
Meer informatie
Thuisverpleging Imandt Muriel
Mevrouw Courtmanspark 143
Oudegem (Dendermonde)
Meer informatie
Hygiënische zorgen aan huis door Thuisverpleging Jenny Voets in Schalkhoven Limburg Heeft u behoefte aan verpleging en verzorging aan huis in de regio Schalkhoven in Limburg? Dan bent u bij het team van Thuisverpleging Jenny Voets in Schalkhoven aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor verzorging als het om u gaat. Zo staan we onder meer klaar voor verpleegkundige zorgen op maat, hygiënische zorgen aan huis, inspuitingen aan huis, palliatieve zorgen aan huis, professionele wondzorg, stomazorg in eigen omgeving, compressietherapie, het klaarzetten van medicatie en het aanbrengen van oogdruppels. We vertellen u hier graag iets meer over. Hygiënische zorgen aan huis in Limburg Bij Thuisverpleging Jenny Voets kunt u terecht voor een brede waaier aan zorgdiensten waaronder hygiënische zorgen. We staan dagelijks klaar om u verder te helpen. Met een warm hart voor zorgen proberen we uw zorg uit handen te nemen. We doen dit op een persoonlijke manier en maken graag vooraf goed kennis met u om u te leren kennen en om uw persoonlijke wensen met u door te nemen. Het zorg dragen voor uw hygiënische zorgen betekent dat we veel contact met u zullen hebben, daarom leren we u graag kennen, zodat we u de beste en meest comfortabele zorg op maat kunnen bieden. Verpleegkundige zorg op maat  Net als voor hygiënische zorgen kunt u voor al uw zorgen bij ons terecht voor een professionele en warme zorg. Heeft u verpleging nodig na een ongeval of een operatie? Of zoekt u verpleging op maat in verband met chemotherapie aan huis? Ook dan bent u bij Thuisverpleging Jenny Voets aan het juiste adres. We zijn gediplomeerd, ervaren en hebben een diepe passie voor het zorgen voor mensen. We werken in en rondom de groot regio Schalkhoven, zodat we al onze cliënten snel kunnen bereiken. Mogen we ook eens met u kennismaken en uw zorgbehoeften en wensen met u doornemen? Onze zorg met een warm hart in Schalkhoven We nodigen u van harte uit een kennismakingsafspraak met ons te maken, waarin we uw zorgbehoeften en uw wensen met u doornemen. Voor bepaalde zorgen kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week op ons rekenen. Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie en het maken van een afspraak voor onze zorgverlening: Verpleegkundige zorgen op maat Hygiënische zorgen aan huis Inspuitingen aan huis Palliatieve zorgen aan huis Professionele wondzorg Stomazorg in eigen omgeving Compressietherapie Klaarzetten van medicatie Aanbrengen van oogdruppels Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging Jenny Voets
Hertstraat 40
Schalkhoven
Meer informatie
Thuisverpleging Koningshooikt
Tallaart 41
Koningshooikt (Lier)
Meer informatie
Thuisverpleging Luyckx Nancy
Koetestraat 14
Leut (Maasmechelen)
Meer informatie
Thuisverpleging M.V.B. BVBA
Bundersstraat 8
Westmeerbeek (Hulshout)
Meer informatie
Thuisverpleging Nele Buys
Bergensesteenweg 501/5
Halle
Meer informatie
Thuisverpleging New Care ken
Koningin Fabiolapark 558
Sint-Niklaas
Meer informatie
Thuisverpleging Peeter Els
Tegelrijstraat 213
Nieuwerkerken
Meer informatie
Thuisverpleging Peskens, Kortenaken Zoekt u thuiszorg of een verpleegkundige in Bekkevoort, Kortenaken, Halen of Geetbets? Neemt u dan contact op met Thuisverpleging Peskens . U kunt bij ons onder andere terecht voor wondzorg, diabetische zorg en inspuitingen. Maar ook voor palliatieve zorg, blaasspoelingen, stomazorg en toiletzorgen staan wij graag voor u klaar. Wilt u meer informatie over onze verpleegkundige zorgen aan huis? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.
Thuisverpleging Peskens
Krawatenstraat 44/H
Kortenaken
Meer informatie
Algemene thuisverpleging door het team van Thuisverpleging Rowi Care in Wellen Limburg Heeft u behoefte aan algemene thuisverpleging? Reken dan op het warme en professionele team van Thuisverpleging Rowi Care in Wellen. Ons team staat klaar voor uw palliatieve zorgen aan huis, wondzorgen aan huis, het klaarzetten van medicatie voor patient, hygienische zorgen aan huis, algemene thuisverpleging, inspuitingen aan huis, diabetes insuline toedienen, stomazorg aan huis, toilet zorg aan huis en het aan en afkoppelen van chemo aan huis. We starten graag met een persoonlijke kennismaking met u en uw omgeving om u exact de zorg op maat te geven waar u behoefte aan heeft.  Algemene thuisverpleging in Limburg Er zijn vele redenen waarom iemand thuisverpleging nodig heeft. Het is niet altijd eenvoudig om hulp te vragen, maar als u behoefte heeft aan thuisverpleging of thuiszorg, dan kunt u op ons warme, zorgzame en professionele team rekenen. We geven de voorkeur aan een vaste verpleger voor onze cliënten. Zo leert u elkaar goed kennen en kunnen we exact die zorg geven die u nodig heeft. Met een warm hart voor zorgen en kennis van zaken. Ook voor uw omgeving staat ons team klaar, want voor u zorgen, dat betekent ook zorgen voor uw geliefden.  Onze zorgdiensten in Wellen en omstreken Graag nodigen we u uit een kennismakingsafspraak met ons in te plannen, waarin we u graag leren kennen en uw zorgen, wensen en behoeften uitvoerig met u doornemen. U kunt onder andere een beroep op ons doen voor: Palliatieve zorgen aan huis Wondzorgen aan huis Klaarzetten van medicatie voor patient Hygiënische zorgen aan huis Algemene thuisverpleging Inspuitingen aan huis Diabetes insuline toedienen Stomazorg aan huis Toilet zorg aan huis Aan en afkoppelen van chemo aan huis De derdebetalersregeling Om u zo goed en volledig mogelijk te ontzorgen, werken we bij Thuisverpleging Rowi Care met de derdebetalersregeling. Dit wil zeggen dat de financiële afhandeling direct met uw mutualiteit geregeld wordt. Hierdoor heeft u minder administratie en u ontvangt altijd een kopie van de in rekening gebrachte diensten. Zo houden we alles transparant en proberen we ook dit onderdeel van uw zorgen over te nemen. Mogen we u meer vertellen over onze werkwijze of heeft u aanvullende vragen over de derdebetalersregeling?  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging Rowi Care
Tervoortstraat 23
Wellen
Meer informatie
Thuisverpleging Sea Care
Zwaluwenstraat 73
Oostende
Meer informatie
Thuisverpleging Ullriche
Kleine Asstraat 37
Koekelare
Meer informatie
Thuisverpleging Virant in Kinrooi, voor het verlenen van zorg op maat Heeft u nood aan persoonlijke thuiszorg aan huis? Dan bent u van harte welkom bij Thuisverpleging Virant in Kinrooi, voor het verlenen van zorg op maat. Bij Thuisverpleging Vitant, kunt u terecht voor het geven van infuustherapie, toiletzorg, wondzorg en inspuitingen. Ook zijn wij inzetbaar voor een deskundige medische pedicure en het op professionele wijze verzorgen van ouderen. Wacht niet langer en informeer direct naar de mogelijkheden bij u thuis. Verlenen van zorg op maat We kunnen helaas allemaal in een situatie terechtkomen waarbij we tijdelijk, of permanent, zorg aan huis nodig hebben. Op dat moment weet u misschien niet direct waar u moet starten met zoeken. Gelukkig kunt u gebruikmaken van de professionele thuiszorgdiensten van Thuisverpleging Virant. Wij werken discreet en met respect voor onze patiënten. Een persoonlijke benadering staat bij ons altijd voorop, met een hulpverlening, toegespitst op uw wensen en behoeften. Wij zijn er voor u om u te ontlasten en te helpen. Zo zorgen wij bijvoorbeeld met onze medische pedicure dat u weer pijnvrij kunt bewegen of zorgen ervoor dat uw infuus op de juiste manier wordt toegediend. Hulp bij inspuitingen Wanneer u voor het eerst uzelf moet injecteren, is dat best een uitdaging. Als thuisverpleegkundige helpen we u structureel met inspuitingen of bieden we hulp bij het aanleren van het toedienen van injecties. Wij verzorgen zowel inspuitingen die rechtstreeks in het spierweefsel worden toegediend (intramusculair) als injecties die onderhuids worden geplaatst (subcutaan). Dit alles gebeurt uiteraard volgens het voorgeschreven schema van uw behandelend arts. Onze diensten voor u Wij zijn er om u te helpen op een deskundige en individuele manier. Elk mens is immers verschillend en voelt zich prettig bij een andere benadering. Bij Thuisverpleging Virant bent u in goede handen; wij weten wat zorg op maat betekent. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Medische pedicure Geven van infuustherapie Toiletzorg Wondzorg Verzorgen van ouderen Inspuitingen Verlenen van zorg op maat Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Thuisverpleging Virant
Simpelstraat 25
Kinrooi
Meer informatie
Thuisverpleging Volkaerts Lieve
Gommerijnstraat 12
Heist-op-den-Berg
Meer informatie
Thuisverpleging Wouters An uit Kermt (Hasselt), Limburg, is de meest betrouwbare thuisverpleegkundige  Het team van Thuisverpleging Wouters An uit Kermt (Hasselt) is er trots op dat we, wanneer er wordt gevraagd naar goede thuiszorg in de buurt, vaak als eerste genoemd worden. Onze betrouwbare thuisverpleegkundige doet er alles aan om u de hoogste kwaliteit zorg in uw eigen vertrouwde omgeving te kunnen bieden. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld professionele wondzorg aan huis, stomazorg voor stomapatiënten en inspuitingen aan huis. Ook voor aanprikken en spoelen van port-a-cath, palliatieve zorg aan huis en chemotherapie aan huis bent u bij ons aan het juiste adres. Om dit lijstje compleet te maken bieden we ook insuline spuiten bij patiënten met diabetes en zijn we er voor opvolging diabetes patiënten. Wat kan onze betrouwbare thuisverpleegkundige voor u doen? Met een passie voor zorg en een groot hart voor onze patiënten, werken de medewerkers van Thuisverpleging Wouters An in Kerm (Hasselt) en omgeving aan de meest hoogwaardige vorm van thuisverpleging. Een greep uit ons dienstenaanbod Betrouwbare thuisverpleegkundige Opvolging diabetes patiënten Professionele wondzorg aan huis Stomazorg voor stomapatiënten Inspuitingen aan huis Aanprikken en spoelen van port-a-cath Palliatieve zorg aan huis Insuline spuiten bij patiënten met diabetes Chemotherapie aan huis Goede thuiszorg in de buurt Een waardig afscheid van dierbaren in Kermt (Hasselt)  Als we het voor het kiezen hadden, dan zouden we ervoor zorgen dat ziektes onze deur, en die van onze naasten, voorbij zouden gaan. Helaas hebben we dit niet altijd zelf in de hand. Wanneer uw geliefde, of uzelf, in de laatste fase van een terminale ziekte zit, dan kan Thuisverpleging Wouters An uit Kermt (Hasselt) ingeschakeld worden voor het uitvoeren van alle soorten palliatieve zorgen. Wij vinden het belangrijk om onze werkzaamheden zo goed mogelijk aan te passen op de wensen van de cliënt en de mensen die dicht bij hem of haar staan. Ook vinden we overleg erg belangrijk, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Uitgebreide hulp aan onze diabetespatiënten in Limburg Wanneer een lichaam het bloedsuiker niet meer in evenwicht kan houden, dan heeft de persoon last van diabetes, wat ook wel suikerziekte genoemd wordt. Bij dit ziektebeeld maakt het lichaam helemaal geen, of te weinig, insuline aan, en daarnaast reageert het lichaam niet meer goed op de insuline die wel wordt aangemaakt. Steeds vaker krijgen mensen te maken met diabetes, een ingrijpende ziekte die intensieve aandacht nodig heeft. In Kermt (Hasselt) en omgeving kunt u voor hulp bij diabetes terecht bij Thuisverpleging Wouters An. Wij helpen u met het instellen van uw machines en geven u waar nodig adviezen. Heeft u vragen of wilt u onze zorg afnemen? Neem dan contact op met Thuisverpleging Wouters An in Kermt (Hasselt). U kunt ook het contactformulier invullen.
Thuisverpleging Wouters An
Rijkelstraat 94
Kermt (Hasselt)
Meer informatie
Thuisverpleging Yolanda Hustings
Kleine Herenweide 9
Diepenbeek
Meer informatie
Voor de meest professionele thuiszorg van Limburg gaat u naar Thuisverpleging Zorgsaam in Pelt Het team van Thuisverpleging Zorgsaam uit Pelt biedt al vele jaren verzorging op maat en wij leveren al onze zorg aan huis. Iedereen die op zoek is naar professionele thuiszorg in Limburg gaat het beste in zee met onze ervaren medewerkers. Omdat wij onze krachten gebundeld hebben, kunnen wij een zeer uitgebreid aanbod aan diensten bieden. U kunt hierbij denken aan spoelen van port-a-cath en palliatieve zorgen aan huis, maar ook aan inspuitingen aan huis en insuline toedienen bij diabetes patiënten aan huis. Ook voor stomazorgen aan huis en wondzorgen aan huis bent u bij ons aan het juiste adres.  Wat kunt u van onze professionele thuiszorg verwachten? Bij Thuisverpleging Zorgsaam in Pelt zetten we onze cliënt altijd op nummer één. Waar mogelijk gaan we in gesprek met de cliënt over wat hij of zij nodig heeft, en als dat niet mogelijk is doen wij alles in overleg met een aangewezen contactpersoon. Ons doel is om de hoogste kwaliteit zorg te bieden in uw eigen vertrouwde omgeving. Een greep uit ons dienstenaanbod Professionele thuiszorg Zorg aan huis Verzorging op maat Spoelen van port-a-cath Palliatieve zorgen aan huis Inspuitingen aan huis Insuline toedienen bij diabetes patiënten aan huis Stomazorgen aan huis Wondzorgen aan huis In Limburg bieden wij hoogwaardige zorg in eigen omgeving Wanneer u hulp of steun van anderen nodig hebt bij de dagelijkse verzorging, doet u vaak in eerste instantie een beroep of familie, vrienden of buren. Soms blijkt echter dat de zorg te intensief is voor uw naasten, of dat u deze zorgen te lang nodig hebt. Dan kunt u kiezen voor thuiszorg op maat van Thuisverpleging Zorgsaam in Pelt. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Al onze medewerkers zijn volledig gekwalificeerd en kunnen zo de beste zorgen bieden. Samen met u zorgen wij voor een waardig einde in Pelt U wilt er waarschijnlijk niet te veel aan denken, maar helaas kan het gebeuren dat u of één van uw naasten ernstig ziek wordt. Vaak is genezing mogelijk, maar soms blijkt de ziekte sterker. Door te blijven wonen in de eigen woning, kan de zieke zich volledig focussen op een zo aangenaam mogelijk leven. Door het bieden van palliatieve zorgen aan huis wil het team van Thuisverpleging Zorgsaam in Pelt er voor zorgen dat de zieke daadwerkelijk thuis kan blijven wonen, en toch de juiste zorg kan ontvangen. Heeft u vragen of wilt u zorg inplannen? Neem dan contact op met Thuisverpleging Zorgsaam in Pelt. U kunt ook het contactformulier invullen.
Thuisverpleging Zorgsaam
Veldstraat 28
Pelt
Meer informatie
Verpleging Pelt
Krienstraat 10
Pelt
Meer informatie
Versluys Geert BVBA
Truilingenstraat 30
Kerkom-Bij-Sint-Truiden
Meer informatie
Voetsalon Tessa
Marebeekstraat 13
Zottegem (Sint-Maria-Oudenhove)
Meer informatie