Ata BVBA
Essenhoutstraat 27
Kapellen
Meer informatie
Blockx Greet Verzorging aan huis
Molenweg 15
Drieslinter (Linter)
Meer informatie
Body Confidence
Pierstraat 204
Aartselaar
Meer informatie
De Backer & Co BVBA
Molenstraat 117
Wetteren
Meer informatie
De Leebeeck
Mechelbaan 337
Putte
Meer informatie
Degrande I
Kruisikkistraat 390
Wervik
Meer informatie
Delrue
Predikherenlei 29
Ertvelde
Meer informatie
Zoekt u Thuisverpleging in de regio Limburg? Vraag dan Els Jennekens Thuisverpleging in Lummen Warme zorg begint met tijd. Bent u op zoek naar een thuiszorg specialist met een warme persoonlijkheid? Dan is Els Jennekens het juiste adres voor u. Zij staat klaar voor thuisverpleging, verpleging aan huis, toiletzorg, hygiënische zorg, palliatieve zorgen, stomazorg, wondzorg, thuisverpleging klaarzetten van medicatie en insulinetherapie. Zij neemt uitgebreid de tijd om u te leren kennen, tijd om u te verzorgen en te luisteren naar wat u bezig houdt. U ontvangt haar immers in uw huis en vertrouwt op haar voor uw medische opvolging. Thuiszorg een roeping en specialisme Als ervaren thuisverpleegster weet Els Jennekens dat de tijd nemen even belangrijk is als hoogwaardige zorg bieden. Uw zorg is het belangrijkste en dat beseft zij maar al te goed. Zij verzorgt u op een ongedwongen en persoonlijke manier zodat u op uw gemak bent en u voluit kunt focussen op uw herstel. Els is altijd bereikbaar voor u. Zij staat altijd paraat om al uw vragen te beantwoorden, en u mag haar altijd bellen, dag en nacht. Uw thuisverpleegster is een echt vertrouwenspersoon die u helpt, zowel medisch als persoonlijk. Els Jennekens is de warmste professionele thuisverpleger in de regio rond Lummen. Met ruime ervaring in het vak en continue scholing zorgt zij voor de beste zorg voor u.  De waaier aan diensten en de verzekering Els Jennekens is opgeleid om een ruime waaier aan verpleegkundige zorg aan huis uit te voeren, waaronder hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, parenterale voeding via katheter, palliatieve zorgen, aanbrengen van steunverbanden, verzorging van stoma’s, blaassondes en maagsondes en veel meer. Voor thuisverpleging hoeft u zelf niets te betalen. Els Jennekens werkt namelijk met de derdebetalersregeling, dit betekent dat zij alles rechtstreeks regelt met uw ziekenkas, zelfs de betalingen. U hoeft zelf niets te betalen. Els neemt alle administratieve formaliteiten voor haar rekening. U hoeft enkel een klevertje van uw mutualiteit te geven bij de eerste kennismaking. Hebt u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Els.  De diensten van Els Jennekens thuisverpleging Bent u op zoek naar thuiszorg, dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met Els. Zij staat klaar om u te helpen met: Thuisverpleging Verpleging aan huis Toiletzorg Hygiënische zorg Palliatieve zorgen Stomazorg Wondzorg Thuisverpleging klaarzetten van medicatie Insulinetherapie Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Els Jennekens / Thuisverpleging De Vlinder
Broedersveld 59
Lummen
Meer informatie
Goovaerts Ellen
Zandstraat 30
Koersel
Meer informatie
Knops Kurt
Slagvelden 14
Heist-Op-Den-Berg
Meer informatie
La Monaca Elena
Sint-Jansstraat 1
Helchteren (Houthalen-Helchteren)
Meer informatie
Marleen Baeten
Antwerpsestraat 406
Boom
Meer informatie
Meyhiu Mieke Thuisverpleging in Ingelmunster, voor kwalitatief hoogwaardige zorg op maat aan huis Bent u via uw huisarts of vanuit het ziekenhuis doorverwezen naar thuiszorg? Dan bent u bij Meyhiu Mieke in Ingelmunster aan het juiste adres. Als thuisverpleegkundige kunt u Mieke Meyhiu inschakelen voor palliatieve zorgen aan huis, inspuitingen bij u thuis, aan- en afkoppelen van chemo aan huis, spoelen van port-a-cath en bijvoorbeeld thuiszorg voor compressietherapie. Ook zonder doorverwijzing van uw huisarts kunt u bij ons terecht. Taken als  het klaarzetten en opvolgen van medicatie,  hygiënische zorgen aan huis, toilet zorg aan huis, wondzorg bij u thuis en thuisverpleging voor stomazorg voeren wij op vakkundige en discrete wijze voor u uit. Verpleging aan huis Het kan ons allemaal overkomen dat we tijdelijk, of zelfs permanent, verpleegkundige hulp nodig hebben. Om hiervoor steeds naar een ziekenhuis heen en weer te rijden is een kostbare en tijdrovende zaak. In zo’n geval biedt thuiszorg uitkomst. De speciaal opgeleide thuisverpleegkundige komt op een afgesproken dag en tijd bij u thuis om u te helpen met uw zorgwens. Ook kan de thuisverpleging hulp bieden aan uw mantelzorger. Dankzij thuiszorg hoeft u niet onnodig lang in het ziekenhuis te blijven en kunt u in uw vertrouwde omgeving verzorging ontvangen. Leren omgaan met een stoma In België leven zo’n 25000 mensen met een stoma. Jaarlijks komen hier nieuwe patiënten bij. Het krijgen van een stoma heeft een grote impact op uw leven, er verandert namelijk een heleboel. Bovendien moet u leren omgaan met de stoma en de verschillende stomamaterialen. Nadat u uit het ziekenhuis ontslagen bent, kunt u geleidelijk aan wennen aan het hele proces, samen met de stomaverpleegkundige. Dankzij onze thuiszorg, gebeurt dit in alle rust, gewoon in uw eigen omgeving aan huis.  Thuisverpleging op maat Bij Mieke Meyhiu bent u verzekerd van professionele en deskundige zorg aan huis. Wij hebben aandacht voor u als persoon en begrijpen dat elk mens uniek is, met zijn eigen behoeften en wensen. Thuiszorg kan wellicht in het begin ongemakkelijk aanvoelen, maar dankzij onze vriendelijke verpleegkundigen wordt het ontvangen van thuiszorg al snel heel gewoon. U kunt bij ons o.a. terecht voor de volgende diensten: Palliatieve zorgen aan huis Inspuitingen bij u thuis Aan- en afkoppelen van chemo aan huis Spoelen van port-a-cath Klaarzetten en opvolgen van medicatie Thuiszorg voor compressietherapie Heeft u nog vragen of wilt u weten of u voor thuiszorg in aanmerking komt? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken.   
Meyhiu Mieke
Brigandsstraat 3
Ingelmunster
Meer informatie
Meysman S. in Keerbergen, voor de passende zorg aan huis Bij Meysman S. in Keerbergen kunt u terecht voor verpleging aan huis en bent u verzekerd van een passende zorg aan huis. Dit bedrijf bestaat uit een team van gemotiveerde en kundige verpleegkundigen waardoor u hier altijd verzekerd bent van zorg geboden door een gediplomeerd verzorgster. Zij zijn onder andere in staat om de diabeteszorg en inspuitingen te verzorgen. Ook kan een wondzorg verpleegkundige u helpen met verzorgen van worden zodat uw wonden sneller helen en geen verdere complicaties opleveren. Ook de hulp bij het aantrekken van steunkousen is mogelijk. Daarnaast bieden zij palliatieve verzorging aan om mensen met een ongeneeslijke ziekte om ze zolang mogelijk comfort te bieden. De verpleegkundigen kunnen ook op een regelmatige basis patiënten sondevoeding toedienen en zij kunnen een Port-a-cath plaatsen. Diensten bij Meysman S.  Bij deze thuisverpleegkundigen praktijk is het hun missie om hun patiënten de beste mogelijke zorgen te bieden. Naast het bieden van zorg willen zij ook de patiënten leren kennen en proberen een vorm van steun te zijn voor patiënten en hun familie. Zij bieden verschillende diensten in de thuiszorg waaronder: Vroedkunde Ouderenzorg Diabeteszorg Palliatieve verzorging Sondevoeding toedienen Inspuitingen Port-a-cath plaatsen Steunkousen Medische zorgen en palliatieve zorg aan huis Bij dit bedrijf kunnen verschillende medische zorgen door deze professionals worden uitgevoerd. Waar nodig kunnen de verpleegkundigen inspuitingen toedienen. Soms kunnen deze door de patiënt zelf worden uitgevoerd, maar dit kan ook uit handen worden gegeven aan deze verpleegkundigen. Ook kunnen zij diabeteszorg bieden en kan een verpleegkundige u helpen uw ziekte te navigeren bijvoorbeeld hoe u uw levensstijl te verbeteren en hoe u met uw medicatie moet omgaan. Ook kunnen zij palliatieve zorg bieden voor mensen die een ongeneeslijke ziekte hebben en in hun laatste levensfase zijn. Zij willen de kwaliteit van leven behouden en waar nodig comfort bieden in een veilige omgeving.  Thuisverpleging in Keerbergen Als het niet meer mogelijk is voor uw lichaam om de nodige voedingsstoffen op te nemen door normale voeding dan kan er gebruik worden gemaakt van sondevoeding. De verpleegkundigen van dit bedrijf kunnen regelmatig langsgaan bij patiënten om hun sondevoeding toe te dienen en kunnen de poortkatheters van patiënten spoelen en verstoppingen en andere problemen met de poortkatheters verhelpen. Bij Meysman S. in Keerbergen kunt u terecht voor verpleegkundige diensten en bieden zij een totaalzorg aan voor hun patiënten. Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Meysman S.
Acaciadreef 6
Keerbergen
Meer informatie
Saartje Lenaerts
Kerkplein 12
Hoeleden (Kortenaken)
Meer informatie
Thuisverpleging Amolive
Stadionlaan 4 bus 0302
Deinze
Meer informatie
Thuisverpleging An Vanhercke voor betrouwbare zorg aan huis in omgeving van Slijpe, Middelkerke Zoekt u een betrouwbaar adres voor thuisverpleging wegens ziekte, herstel of ondersteuning van zelfstandig wonen? Dan kan u contact opnemen met Thuisverpleging An Vanhercke in Slijpe, Middelkerke. Het gaat om vele diensten: palliatieve zorg, wondzorg, inspuitingen, diabetes, hygiënische zorgen, toiletzorg, medicatie, oogdruppels, om er maar een paar te noemen. Het motto van An Vanhercke voor de thuisverpleging is: wij zijn er als verpleegkundige - particulier voor de patiënt. Ze komen in een eerste gesprek tot een goede afstemming van wensen en mogelijkheden. Daarna wordt een werkzaam plan opgesteld. Essentiële zorg voor herstel na operatie nodig Thuiszorg, medicatie Palliatieve zorg Wondzorg, verzorgen van wonden Oogdruppels Inspuitingen, diabetes Hygiënische zorgen Toiletzorg Diabetes hulp Hulp bij medicatie innemen Thuisverpleging met brede dienstverlening Door het inschakelen van Thuisverpleging An Vanhercke bent u verzekerd van een brede dienstverlening op het gebied van de thuisverpleging en thuiszorg. De algemene coördinatie van deze omvangrijke praktijk wordt uitgevoerd door An Vanhercke, verpleegkundige met veel ervaring. Het uitgangspunt van de praktijk van An is dat oudere bewoners zo lang mogelijk op een aangepaste wijze thuis kunnen verblijven. “Ik bekijk elke patiënt in zijn totaliteit en de zorgen geven die ze nodig hebben. Een persoonlijke aanpak staat daarbij hoog in het vaandel. Wat is er mooier dan mensen verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving.” Kosten rechtstreeks verrekenen met mutualiteit Vooral om de levenskwaliteit te verbeteren en ze zolang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te laten, is het team van An Vanhercke volledig uitgerust, met zowel kennis, ervaring als materialen. Alle behandelingen krijgt u inclusief contact met andere hulpverleners, zoals uw huisarts. Bent u aangesloten bij een Belgisch ziekenfonds of mutualiteit? Dan werkt deze professionele thuisverpleging volgens de derdebetalersregeling. Uw kosten worden rechtstreeks verrekend met de instantie waarbij u bent aangesloten. Ook als u niet bent aangesloten bij een Belgisch ziekenfonds, neem dan toch contact met ze op. Contacteer Thuisverpleging An Vanhercke voor professionele thuishulp in de regio Sint-Pieters-Kapelle, Schore, Leffinge, Slijpe in West-Vlaanderen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging An Vanhercke
Monnikenstraat 62
Slijpe (Middelkerke)
Meer informatie
Thuisverpleging Annick
Staatsbaan 49
Kortemark
Meer informatie
Thuisverpleging Candy
Schaluinstraat 52
Tremelo
Meer informatie
Voor infuustherapie aan huis of toiletzorg aan huis rekent u op Thuisverpleging Casier Sven in Aartrijke Krijg de persoonlijke zorg die u verdient met Thuisverpleging Casier Sven uit Aartrijke. De ervaren thuisverpleger komt bij u langs voor onder andere het aan en afkoppelen van chemo, spoelen van port-a-cath, of voor het verlenen van stomazorg aan huis. Wenst u of uw dierbare palliatieve zorg te krijgen van een geaccrediteerde verpleger? Neem gerust contact met mij op, ik kom graag bij u langs voor een kennismaking. U kunt ook op mij rekenen voor wondzorg bij u thuis, maar ook voor toiletzorg aan huis of het opvolgen van diabetes patiënten ben ik steeds beschikbaar. Thuisverpleging Casier Sven staat voor een persoonlijke en vertrouwelijke aanpak, waar de klant steeds op nummer één staat. Moet u verschillende medicatie nemen en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het toedienen en opvolgen van deze medicatie? Dan is thuisverpleging een goede uitkomst. Heeft u dagelijkse hulp nodig, of wilt u bijvoorbeeld enkel voor inspuitingen aan huis hulp krijgen? Geen probleem, geef gerust aan wat uw zorgnoden zijn. Palliatieve zorg U of uw dierbare is wegens ziekte niet in staat voor zichzelf te zorgen en wilt op een compassievolle manier zorg en/of medische aandacht ontvangen. Thuisverpleging Casier Sven heeft ruime ervaring en is opgeleid tot een gedegen verpleger om palliatieve zorg aan huis te verlenen. Deze zorg richt zich voornamelijk op het verlichten van pijn en het voorzien in de klant zijn of haar wensen. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een kennismakingsgesprek in te plannen. Inspuitingen aan huis Zowel jong als oud kan rekenen op de Thuisverpleging Casier Sven uit Aartrijke. Heeft u bijvoorbeeld dagelijkse medicatie nodig via inspuitingen, maar kunt of wilt u dat zelf liever niet uitvoeren? De ervaren verpleging staat vriendelijk voor u klaar. Een veel voorkomende dienst van Thuisverpleging Casier Sven is bijvoorbeeld het opvolgen van diabetes patiënten. Dit houdt in dat medicatie wordt toegediend, of dat bloedwaarden worden opgemeten waar vervolgens een medisch advies uit volgt. Toiletzorg Wilt u dagelijks geholpen worden met aan- of uitkleden? Of wilt u toiletzorg aan huis ontvangen van een ervaren verpleegkundige? U kunt steeds op mij rekenen. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere: Palliatieve zorg Infuustherapie aan huis Inspuitingen aan huis Toiletzorg aan huis Wondzorg bij u thuis Aan en afkoppelen van chemo Spoelen van port-a-cath Opvolgen van Diabetes patiënten Stomazorg aan huis Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Schroom dan niet om in contact te komen. U kunt ook in contact komen door uw bericht achter te laten via contactformulier op deze pagina.
Thuisverpleging Casier Sven
Brugse Heirweg 141
Aartrijke (Zedelgem)
Meer informatie
Thuisverpleging De Dapper Ingrid uit Zarlardinge (Geraardsbergen) voor wondzorg, palliatieve zorg, toiletzorg en meer Lukt het niet meer om door omstandigheden uzelf te voorzien van zorg en bent u daardoor op zoek naar thuishulp ? Met meer dan 35 jaar ervaring ben ik uw specialist op dit gebied. U kunt bij mij als verpleegkundige terecht voor onder andere: wondverzorging, hulp met voeding, parenterale/enterale toedieningen, inspuitingen, toilet schoonmaken, stomazorg, palliatieve zorg, medische zorg, wondzorg en nog heel veel meer. Heeft u 's avond of in het weekend hulp nodig? Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Mijn werkzaamheden voer ik uit in Geraardsbergen, Deftinge en Goeferdinge. Voor hulp op maat kunt u altijd contact met mij opnemen. Diensten Thuisverpleging De Dapper Ingrid Thuisverpleging : Iedereen verdient een goede zorg en daar draag ik van Thuisverpleging de Dapper Ingrid graag mijn steentje aan bij! Mijn hart staat altijd dicht bij mijn patiënten en daar waar ik kan doe ik altijd net even meer dan u van andere thuisverplegers bent gewend. Ik zal alles in het werk stellen om u een zo goed en vertrouwelijk mogelijk gevoel te geven. Steeds weer sta ik voor u klaar om u van dienst te zijn geheel gelang uw wensen. Alles om die glimlach weer op uw gezicht te toveren. Ik kan u verder helpen met wondzorg, inspuitingen, palliatieve zorg, diabetische zorg, stomazorg en toiletzorg. Wondzorg & Inspuitingen : Een wond kan zich bevinden in verschillende fases waardoor er professionele hulp gewenst is om de wond optimaal te laten genezen. Doordat wonden zich soms langzaam en moeizaam genezen is een behandeling nodig door een ervaren verpleegkundige noodzakelijk. Door de juiste verzorgingsproducten ervaart u minder pijn en ontstaan er minder littekens. Tevens kunt u bij mij terecht voor inspuitingen. Of dit nou dagelijks is om met enig regelmaat. Ik kom graag bij u langs om dit te verzorgen. Daarnaast kan ik u adviseren en begeleiden bij het zelf toedienen van uw inspuitingen zodat u straks zelfstandig uw inspuiting kunt verzorgen. Palliatieve zorg : Tevens kunt u bij mij terecht voor palliatieve zorg . Ik bied ondersteuning zodat de levenskwaliteit wordt behouden. Door regelmatig op bezoek te komen zorg ik ervoor dat ook familieleden even op adem kunnen komen. Mocht er de nodige emotionele ondersteuning nodig zijn dan kunt u bij mij daar ook op rekenen. Mijn palliatieve zorg is te verdelen in verschillende categorieën. Bij lichamelijk zorg bevorder ik het comfort met pijnbestrijding en andere comfort verhogende maatregelen. Bij psychologische zorg ondersteun ik bij het helpen met onder anderen het aanvaarden en daarnaast sta ik de omgeving bij tijdens dit zware proces van aanvaarding en rouw. Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier voor een professionele verpleegkundige. Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier, Thuisverpleging, Verpleegkundige Particulier, Thuisverpleging, Wondzorg, Inspuitingen, Palliatieve zorg, Diabetische zorg, Stomazorg, Toiletzorg en Verpleegkundige in Zarlardinge, Oost-Vlaanderen.
Thuisverpleging De Dapper Ingrid
Brouwierstraat 6A
Zarlardinge
Meer informatie
Thuisverpleging Veerle Dereere, voor zelfstandige verpleging aan huis in regio Lichtervelde Zoekt u naar persoonlijke verpleegkundige aan huis in regio Lichtervelde of de regio Torhout - Gits? Neem dan gerust contact op met Thuisverpleging Veerle Dereere . Als zelfstandige thuisverpleegkundige is Veerle Dereere gespecialiseerd in psychiatrische thuiszorg. U kunt bij Veerle Dereere terecht voor psychiatrische hulp na een opname zodat u hulp krijgt bij bijvoorbeeld het klaarzetten en opvolging van medicatie. Daarnaast kunt u gebruikmaken van stoma zorg bij u thuis, inspuitingen toedienen, het aan en afkoppelen van chemo, spoelen van port-a-cath en sondevoeding aan huis. Ook verleent Veerle Dereere hulp bij wondzorg aan huis. Sedert december 2022 is Veerle referentie verpleegkundige wondzorg. De palliatieve zorgen aan huis worden in samenwerking met de familie, huisarts en mantelzorger verleent. Veerle Dereere is 24/7 bereikbaar, dus aarzel niet om contact op te nemen, zelfs midden in de nacht mocht u een noodgeval voorhebben. Thuisverpleging en thuiszorg Als verpleegkundige aan huis biedt Veerle Dereere thuisverpleging aan patiënten die net uit het ziekenhuis ontslagen zijn of herstellen van een ongeluk of aandoening. Zij dient geneesmiddelen of inspuitingen toe, verzorgt wonden, en verleent palliatieve zorgen. Daarnaast kunt u ook bij Veerle Dereere terecht als u thuiszorg zoekt voor zieken, personen en met een beperking en hulpbehoevende bejaarden. Tevens biedt zij palliatieve hulpverlening aan zieke mensen die het einde van hun leven in hun vertrouwde thuissituatie willen doorbrengen.  Psychiatrische hulp aan huis Als psychiatrisch thuisverpleegkundige begeleidt Veerle Dereere ook psychiatrische patiënten bij wie het functioneren wordt beïnvloed door psychische problemen. Veerle Dereere beschikt over jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, hierdoor helpt zij ook graag mensen die het mentaal moeilijker hebben en gebaat zijn bij psychische ondersteuning , dit in alle discretie én met het volste respect voor hun privacy. Dit gebeurt steeds in nauw overleg met hun mantelzorgers, huisarts en andere zorgverleners.  Diensten van Veerle Dereere Als verpleegkundige aan huis biedt Veerle Dereere hulp aan iedereen. U kunt bij Veerle Dereere terecht voor zorg in uw eigen vertrouwde thuisomgeving, waaronder: Hygiënische verzorgingen Klaarzetten medicatie & toedienen inspuitingen Palliatieve zorgen aan huis Port-à-cath zorg & sondevoeding Psychiatrische hulp Stomazorg Wondzorg Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op.
Thuisverpleging Dereere Veerle
Groenstraat 11
Lichtervelde
Meer informatie
Thuisverpleging Du&Da
Koolmijnlaan 400 bus 3
Beverlo
Meer informatie
Thuisverpleging Koningshooikt
Tallaart 41
Koningshooikt (Lier)
Meer informatie
Thuisverpleging M.V.B. BVBA
Bundersstraat 8
Westmeerbeek (Hulshout)
Meer informatie
Thuisverpleging New Care ken
Koningin Fabiolapark 558
Sint-Niklaas
Meer informatie
Thuisverpleging Peeter Els
Tegelrijstraat 213
Nieuwerkerken
Meer informatie
Thuisverpleging Peskens, Kortenaken Zoekt u thuiszorg of een verpleegkundige in Bekkevoort, Kortenaken, Halen of Geetbets? Neemt u dan contact op met Thuisverpleging Peskens . U kunt bij ons onder andere terecht voor wondzorg, diabetische zorg en inspuitingen. Maar ook voor palliatieve zorg, blaasspoelingen, stomazorg en toiletzorgen staan wij graag voor u klaar. Wilt u meer informatie over onze verpleegkundige zorgen aan huis? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.
Thuisverpleging Peskens
Krawatenstraat 44/H
Kortenaken
Meer informatie
Thuisverpleging Virant in Kinrooi, voor het verlenen van zorg op maat Heeft u nood aan persoonlijke thuiszorg aan huis? Dan bent u van harte welkom bij Thuisverpleging Virant in Kinrooi, voor het verlenen van zorg op maat. Bij Thuisverpleging Vitant, kunt u terecht voor het geven van infuustherapie, toiletzorg, wondzorg en inspuitingen. Ook zijn wij inzetbaar voor een deskundige medische pedicure en het op professionele wijze verzorgen van ouderen. Wacht niet langer en informeer direct naar de mogelijkheden bij u thuis. Verlenen van zorg op maat We kunnen helaas allemaal in een situatie terechtkomen waarbij we tijdelijk, of permanent, zorg aan huis nodig hebben. Op dat moment weet u misschien niet direct waar u moet starten met zoeken. Gelukkig kunt u gebruikmaken van de professionele thuiszorgdiensten van Thuisverpleging Virant. Wij werken discreet en met respect voor onze patiënten. Een persoonlijke benadering staat bij ons altijd voorop, met een hulpverlening, toegespitst op uw wensen en behoeften. Wij zijn er voor u om u te ontlasten en te helpen. Zo zorgen wij bijvoorbeeld met onze medische pedicure dat u weer pijnvrij kunt bewegen of zorgen ervoor dat uw infuus op de juiste manier wordt toegediend. Hulp bij inspuitingen Wanneer u voor het eerst uzelf moet injecteren, is dat best een uitdaging. Als thuisverpleegkundige helpen we u structureel met inspuitingen of bieden we hulp bij het aanleren van het toedienen van injecties. Wij verzorgen zowel inspuitingen die rechtstreeks in het spierweefsel worden toegediend (intramusculair) als injecties die onderhuids worden geplaatst (subcutaan). Dit alles gebeurt uiteraard volgens het voorgeschreven schema van uw behandelend arts. Onze diensten voor u Wij zijn er om u te helpen op een deskundige en individuele manier. Elk mens is immers verschillend en voelt zich prettig bij een andere benadering. Bij Thuisverpleging Virant bent u in goede handen; wij weten wat zorg op maat betekent. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Medische pedicure Geven van infuustherapie Toiletzorg Wondzorg Verzorgen van ouderen Inspuitingen Verlenen van zorg op maat Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Thuisverpleging Virant
Simpelstraat 25
Kinrooi
Meer informatie
Thuisverpleging Volkaerts Lieve
Gommerijnstraat 12
Heist-op-den-Berg
Meer informatie
Algemene thuisverpleging door het team van Thuisverpleging Willems Gianni in Wellen Limburg Heeft u behoefte aan algemene thuisverpleging? Reken dan op het warme en professionele team van Thuisverpleging Willems Gianni in Wellen. Ons team staat klaar voor uw palliatieve zorgen aan huis, wondzorgen aan huis, het klaarzetten van medicatie voor patient, hygienische zorgen aan huis, algemene thuisverpleging, inspuitingen aan huis, diabetes insuline toedienen, stomazorg aan huis, toilet zorg aan huis en het aan en afkoppelen van chemo aan huis. We starten graag met een persoonlijke kennismaking met u en uw omgeving om u exact de zorg op maat te geven waar u behoefte aan heeft.  Algemene thuisverpleging in Limburg Er zijn vele redenen waarom iemand thuisverpleging nodig heeft. Het is niet altijd eenvoudig om hulp te vragen, maar als u behoefte heeft aan thuisverpleging of thuiszorg, dan kunt u op ons warme, zorgzame en professionele team rekenen. We geven de voorkeur aan een vaste verpleger voor onze cliënten. Zo leert u elkaar goed kennen en kunnen we exact die zorg geven die u nodig heeft. Met een warm hart voor zorgen en kennis van zaken. Ook voor uw omgeving staat ons team klaar, want voor u zorgen, dat betekent ook zorgen voor uw geliefden.  Onze zorgdiensten in Wellen en omstreken Graag nodigen we u uit een kennismakingsafspraak met ons in te plannen, waarin we u graag leren kennen en uw zorgen, wensen en behoeften uitvoerig met u doornemen. U kunt onder andere een beroep op ons doen voor: Palliatieve zorgen aan huis Wondzorgen aan huis Klaarzetten van medicatie voor patient Hygienische zorgen aan huis Algemene thuisverpleging Inspuitingen aan huis Diabetes insuline toedienen Stomazorg aan huis Toilet zorg aan huis Aan en afkoppelen van chemo aan huis De derdebetalersregeling Om u zo goed en volledig mogelijk te ontzorgen, werken we bij Thuisverpleging Willems Gianni met de derdebetalersregeling. Dit wil zeggen dat de financiële afhandeling direct met uw mutualiteit geregeld wordt. Hierdoor heeft u minder administratie en u ontvangt altijd een kopie van de in rekening gebrachte diensten. Zo houden we alles transparant en proberen we ook dit onderdeel van uw zorgen over te nemen. Mogen we u meer vertellen over onze werkwijze of heeft u aanvullende vragen over de derdebetalersregeling?  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging Willems Gianni
Tervoortstraat 23
Wellen
Meer informatie
Thuisverpleging Yolanda Hustings
Kleine Herenweide 9
Diepenbeek
Meer informatie
Verpleging Pelt
Krienstraat 10
Pelt
Meer informatie
Versluys Geert BVBA
Truilingenstraat 30
Kerkom-Bij-Sint-Truiden
Meer informatie
Voetsalon Tessa
Marebeekstraat 13
Zottegem (Sint-Maria-Oudenhove)
Meer informatie