Bjarne Hufkens Tuinarchitectuur
Zammelseweg 225A/2
Geel


Trefwoorden: Tuinarchitectuur, Aanleg van tuinen, Onderhoud van tuinen, Grondwerken voor zwemvijvers, Grondwerken voor zwembaden, Ontwerpen van tuinen, Groenaanleg, Groenvoorzieningen, Het uitvoeren van verhardingswerken, Klinkerwerken laten uitvoeren

Rubrieken: Tuinaanleg & -onderhoud, tuinarchitect, Tuinarchitectuur, Tuinaanleg, Tuin en Terras


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Van ontwerp tot volledig gerealiseerde droomtuin Bjarne Hufkens Tuinarchitectuur in Geel

Een mooie tuin geeft u het gevoel dat u altijd een beetje op vakantie bent! De vakspecialist voor uw tuin in Geel en omstreken staat voor u klaar voor het laten aanleggen van uw gazon, het plaatsen van tuinafsluitingen, overkapping en carports, de aanleg van opritten en terrassen. Bjarne Hufkens kan de volledige tuinarchitectuur voor u verzorgen. Tuinconstructies, beplantingswerken, onderhoud van tuinen, grondwerken voor zwemvijvers en zwembaden, groenaanleg, groenvoorzieningen, verhardingswerken, klinkerwerken, alles wordt perfect op uw wensen afgestemd uitgevoerd. Van het ontwerpen van uw tuin tot de volledige reconstructie of aanleg van uw tuin staat de specialist voor u klaar.

Bjarne Hufkens Tuinarchitectuur, Geel

Van 3D naar realiteit

Het is niet altijd eenvoudig om uw visie goed over te brengen naar uw opdrachtnemer. Bij deze vakspecialist komt u niet voor verassingen te staan. U kunt de visualisatie van uw wensen vooraf zien met behulp van een 3D tekening. Dit onderscheidt Bjarne Hufkens van zijn collega's. Professioneel en zeer kundig worden uw wensen vertaald naar een visueel beeld van het resultaat. Bent u volledig tevreden bij het zien van de tekening van uw tuinontwerp en sluit dit volledig bij uw wensen aan, dan krijgt u de tuin van uw dromen. Neem hier een kijkje voor referentie beelden en zie ontwerptekeningen, foto's en resultaten van meerdere projecten. 

Tuin(re)constructies  

Uit de specialiteiten van deze begaafde tuinarchitect kiezen is lastig, want deze gepassioneerde kunstenaar is erg veelzijdig. Bijvoorbeeld voor het ontwerp en plaatsen van uw vijver wordt alles uniek afgestemd op uw ideeën en wensen. Van een verhoogde vijver met glaswand als ware eyecatcher in uw tuin tot een diepliggende vijver voor uw kostbare vissen die goed beschermt zijn tegen roofdieren. Of wenst u een reconstructie van uw tuin, dan wordt met u gekeken naar de huidige beplanting en materialen in uw tuin en op basis van uw ideeën en wensen een schets gemaakt. Mochten er mogelijkheden zijn uw huidige beplanting en/of tuinmaterialen te hergebruiken, dan zult u deze in uw nieuwe tuin bijna niet herkennen. Het team van Bjarne Hufkens zorgt dat uw tuin en alle materialen (opnieuw) stralen.

Veelzijdige vakspecialist

Deze tuinarchitect ontwerpt en legt de mooiste tuinen voor u aan, volledig naar uw wens en behoefte:

 • Gazon laten aanleggen
 • Afsluiting laten plaatsen
 • Aanleg van opritten en terrassen
 • Overkapping laten plaatsen
 • Carports laten plaatsen
 • Tuinconstructies laten uitvoeren
 • Beplantingswerken
 • Onderhoud 
 • Grondwerken voor vijvers en zwembaden
 • Groenaanleg en -voorzieningen
 • Verhardings- en klinkerwerken 

Laat u verwennen met een droomtuin en geniet iedere dag weer van uw heerlijke buitenomgeving. 

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Bjarne Hufkens Tuinarchitectuur, Geel