Meysman S.
Acaciadreef 6
KeerbergenTrefwoorden: Zorg aan huis, Diabeteszorg, Gediplomeerd verzorgster, Sondevoeding toedienen, Palliatieve verzorging, Wondzorg verpleegkundige, Inspuitingen, Port-a-cath plaatsen

Rubrieken: Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier
Meysman S. in Keerbergen, voor verpleging aan huis 

Bij Meysman S. in Keerbergen kunt u terecht voor verpleging aan huis en bent u verzekerd van een passende zorg aan huis. Dit bedrijf bestaat uit een team van gemotiveerde en kundige verpleegkundigen waardoor u hier altijd verzekerd bent van zorg geboden door een gediplomeerd verzorgster. Zij zijn onder andere in staat om de diabeteszorg en inspuitingen te verzorgen. Ook kan een wondzorg verpleegkundige u helpen met wonden om ervoor te zorgen dat uw wonden sneller helen en geen verdere complicaties opleveren. Daarnaast bieden zij palliatieve verzorging aan om mensen met een ongeneeslijke ziekte om ze zolang mogelijk comfort te bieden. De verpleegkundigen kunnen ook op een regelmatige basis patiënten sondevoeding toedienen en zij kunnen een Port-a-cath plaatsen.

Diensten bij Meysman S. 

Bij deze thuisverpleegkundigen praktijk is het hun missie om hun patiënten de beste mogelijke zorgen te bieden. Naast het bieden van zorg willen zij ook de patiënten leren kennen en proberen een vorm van steun te zijn voor patiënten en hun familie. Zij bieden verschillende diensten in de thuiszorg waaronder:

  • Vroedkunde
  • Ouderenzorg
  • Palliatieve zorgen
  • Voeding 

Medische zorgen en palliatieve zorgen

Bij dit bedrijf kunnen verschillende medische zorgen door deze professionals worden uitgevoerd. Waar nodig kunnen de verpleegkundigen inspuitingen toedienen. Soms kunnen deze door de patiënt zelf worden uitgevoerd, maar dit kan ook uit handen worden gegeven aan deze verpleegkundigen. Ook kunnen zij diabeteszorg bieden en kan een verpleegkundige u helpen uw ziekte te navigeren bijvoorbeeld hoe u uw levensstijl te verbeteren en hoe u met uw medicatie moet omgaan. Ook kunnen zij palliatieve zorg bieden voor mensen die een ongeneeslijke ziekte hebben en in hun laatste levensfase zijn. Zij willen de kwaliteit van leven behouden en waar nodig comfort bieden in een veilige omgeving. 

Thuisverpleging in Keerbergen

Als het niet meer mogelijk is voor uw lichaam om de nodige voedingsstoffen op te nemen door normale voeding dan kan er gebruik worden gemaakt van sondevoeding. De verpleegkundigen van dit bedrijf kunnen regelmatig langsgaan bij patiënten om hun sondevoeding toe te dienen en kunnen de poortkatheters van patiënten spoelen en verstoppingen en andere problemen met de poortkatheters verhelpen. Bij Meysman S. in Keerbergen kunt u terecht voor verpleegkundige diensten en bieden zij een totaalzorg aan voor hun patiënten.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.41754898_s(2).jpg - Meysman S., Keerbergen