Samson Care
Bloemenveld 7
Zaventem


Vandaag 09:00 - 17:00 op afspraak
overige dagen


Trefwoorden: Oncologische zorgen, Wondzorgen aan huis, Stomazorgen aan huis, Afkoppelen van chemotherapie aan huis, Inspuitingen aan huis, Hygiƫnische zorg aan huis, Palliatieve totaalzorg, Infuustherapie aan huis, Rouwzorg, Psycho-emotionele ondersteuning

Rubrieken: Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Thuisverpleging, Verpleegkundige Particulier


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Ga voor zorg aan huis, zoals oncologische zorgen, naar Samson Care in Zaventem, Vlaams-Brabant 

Iedereen die op zoek is naar zorgverleners aan huis met hart voor hun patiënten gaat naar Samson Care in Zaventem. Wij hebben ons gericht op het bieden van een zo uitgebreid mogelijk pakket aan diensten, zodat we u altijd bij kunnen staan. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld oncologische zorgen en wondzorgen aan huis, maar ook aan het afkoppelen van chemotherapie aan huis en inspuitingen aan huis. Daarnaast behoren stomazorgen aan huis, hygiënische zorg aan huis, palliatieve totaalzorg en infuustherapie aan huis tot ons werkveld. Wij bieden holistische zorgen, en daar horen rouwzorg en psycho-emotionele ondersteuning uiteraard ook bij.

Uitgebreid dienstenaanbod in Vlaams-Brabant

De beste zorg in uw eigen vertrouwde omgeving, dat bieden wij van Samson Care in Zaventem en omgeving. Onze gespecialiseerde en gecertificeerde medewerkers hebben jarenlange ervaring met het bieden van onder andere

  • Oncologische zorgen         
  • Wondzorgen aan huis
  • Stomazorgen aan huis
  • Afkoppelen van chemotherapie aan huis
  • Inspuitingen aan huis
  • Hygiënische zorg aan huis
  • Palliatieve totaalzorg
  • Infuustherapie aan huis
  • Rouwzorg
  • Psycho-emotionele ondersteuning           

Professionele wondzorgen aan huis in Zaventem

Soms ontstaan er wonden bij ziekte, na een ongeval of na een ingreep. Veel van deze wonden kunt u zelf verzorgen, maar soms is hier professionele ondersteuning bij nodig. Mocht u deze hulp nodig hebben, en thuis verblijven, dan schakelt u hiervoor het team van Samson Care uit Zaventem in. Het maakt hierbij niet uit of u hulp nodig heeft bij eenvoudige wondverzorging of meer complexe wondverzorging. Wij hebben verstand van het verwijderen van haakjes of draadjes en de hulp bij doorligwonden, oncologische wonden en brandwonden. 

Wat houdt onze oncologische zorg aan huis in?

Als het bij Samson Care uit Zaventem aan komt op oncologische zorgen, staat het comfort van de patiënt altijd centraal. Kanker komt voor in vele soorten en maten, en elke zorgaanvraag is dan ook uniek. Wij vinden het dan ook belangrijk om steeds het belang en de hulpvraag van onze patiënt in de gaten te houden. Wij zorgen er voor dat de ongemakken zoveel mogelijk beperkt worden en bieden, naast de hulp aan de patiënt, ook altijd een luisterend oor en waar nodig ondersteuning aan de naaste familie. 

Heeft u vragen of wilt u onze zorgen afnemen? Neem dan contact op met Samson Care in Zaventem. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 17:00 bereikbaar, en voor onze palliatieve patiënten zijn we 7/7 en 24/24 bereikbaar.

Oncologische zorgen Zaventem, Vlaams-Brabant