Thuisverpleging An Brusselmans & Team
Langestraat 116/W6
Zele


Trefwoorden: Palliatieve zorg aan huis, Infuustherapie thuis, Professionele thuisverpleging, Complexe wondzorg thuisverpleging, Thuisverpleging voor stomazorg, Insuline spuiten thuiszorg, Klaarzetten van medicatie, Hulp bij wassen en aankleden, Chemotherapie aan huis, Port a cath spoelen

Rubrieken: Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Thuisverpleging, Verpleegkundige Particulier


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Thuisverpleging An Brusselmans & Team in Zele, professionele thuisverpleging voor kwalitatieve en integere zorg op maat

Bent u op zoek naar een deskundig thuiszorgteam? Maak kennis met Thuisverpleging An Brusselmans & Team uit Zele. Met ons brede dienstenpakket, bieden wij professionele thuisverpleging voor al onze cliënten in Zele en omgeving. Zo kunt u ons niet alleen inschakelen voor infuustherapie thuis, inspuitingen thuiszorg, chemotherapie aan huis of bijvoorbeeld port a cath spoelen, maar ook palliatieve zorg aan huis, complexe wondzorg thuisverpleging en thuiszorg voor stomazorg behoren tot de mogelijkheden. Kunt u wel een handje hulp gebruiken bij hygiënische zorgen of klaarzetten medicatie? Ook dan komen onze vriendelijke verpleegkundigen graag bij u over de vloer. Mogen we u binnenkort ook begroeten voor een kennismaking met Thuisverpleging An Brusselmans & Team?

Professionele thuisverpleging Zele, Oost-Vlaanderen

Professionele thuisverpleging in Zele

Bij Thuisverpleging An Brusselmans & Team krijgt u te maken met een klein team gediplomeerde verpleegkundigen. Stuk voor stuk hebben wij een hart voor u als mens. Wij vinden dan ook dat een vertrouwensband en een respectvolle omgang met elkaar voorop staat in ons contact. Een luisterend oor en persoonlijke aandacht horen hierbij. Naast dat u de professionele zorg ontvangt die u verdient, zorgen we er ook voor dat we veranderingen direct doornemen met uw behandelend arts. Zo bent u er zeker van dat uw ziekteverloop goed wordt gemonitord en er actief gehandeld kan worden.

Chemotherapie aan huis in Oost-Vlaanderen

Is er bij u gestart met chemotherapie? Dan verandert er niet alleen lichamelijk een heleboel, maar ook geestelijk. U zult vaker vermoeid zijn en kan last krijgen van misselijkheid. Dit heeft ook een impact op uw nabije omgeving. Dankzij de thuisverpleegkundige, is het mogelijk om in uw eigen vertrouwde omgeving chemotherapie te ondergaan. Uiteraard altijd in overleg met het ziekenhuis. Zo hoeft u minder vaak naar het ziekenhuis en kunt u lekker thuisblijven. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden passend bij uw persoonlijke situatie.

Ook voor minder ingrijpende zorgvragen

U hoeft echt geen levensbedreigende ziekte te hebben om thuiszorg te ontvangen. Ook voor het klaarzetten van uw medicijnen of hulp met wassen en aan- of uitkleden, kunt u gewoon een aanvraag indienen. Al onze cliënten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Palliatieve zorg aan huis
  • Infuustherapie thuis
  • Professionele thuisverpleging
  • Complexe wondzorg thuisverpleging
  • Thuiszorg voor stomazorg
  • Inspuitingen thuiszorg
  • Klaarzetten medicatie
  • Hulp bij hygiënische zorgen
  • Chemotherapie aan huis
  • Port a cath spoelen

Bent u op zoek naar thuisverpleging in Zele en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Professionele thuisverpleging Zele, Oost-Vlaanderen