Thuisverpleging Bjorn Denie
Ruggeveldlaan 752
Antwerpen


Trefwoorden: Palliatieve zorgen aan huis, Aan- en afkoppelen van chemo aan huis, Hygienische zorgen aan huis, Helpen met het aan- en uittrekken van steunkousen, Aanbrengen van oogdruppels, Toedienen van insuline bij diabetespatienten, Wondverzorging aan huis, Stomazorg aan huis, Voorbereiden en klaarzetten van medicatie

Rubrieken: Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Thuisverpleging, Verpleegkundige Particulier


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Hygienische zorgen aan huis door Thuisverpleging Bjorn Denie in Deurne en Antwerpen

Heeft u behoefte aan verpleging aan huis of structurele thuiszorg in de regio Deurne en Antwerpen? Dan staat het team van Thuisverpleging Bjorn Denie voor u klaar. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor de verzorging van onze patiënten. We bieden u professionele zorg met een persoonlijke aanpak. Aarzel niet om contact op te nemen. We vertellen u graag meer over onze zorgverlening van onder meer palliatieve zorgen aan huis, het aan- en afkoppelen van chemo aan huis, hygienische zorgen aan huis, helpen met het aan- en uittrekken van steunkousen, aanbrengen van oogdruppels, toedienen van insuline bij diabetespatienten, wondverzorging aan huis, stomazorg aan huis en het voorbereiden en klaarzetten van medicatie. Op Thuisverpleging Bjorn Denie kunt u dag en nacht rekenen. 

Hygienische zorgen aan huis Antwerpen

Thuisverpleging Bjorn Denie

Ons team verpleegkundige geeft u in uw vertrouwde omgeving dezelfde verzorging als in het ziekenhuis. We streven ernaar mensen te verzorgen, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven, zolang dit medisch verantwoord is. Qua verpleging kunt u In uw gekende omgeving in alle rust op eigen tempo genezen. Een persoonlijke en kwalitatieve aanpak staan bij ons centraal. We zorgen ervoor dat u steeds door hetzelfde team wordt verzorgd, zodat u niet dagelijks een andere verpleegkundige over de vloer krijgt. Een persoonlijke aanpak voor professionele zorgverlening! 

Hygienische zorgen aan huis in Antwerpen

We zijn een team van 10 verpleegkundigen en een verzorgende. We zorgen ervoor dat steeds dezelfde verpleegkundige bij u langskomen. Bij thuisverpleging Bjorn Denie bent u aan het juiste adres voor alle mogelijke medische diensten, waaronder hygiënische zorgen. Voor alle andere zorgen werken we uitsluitend met een doktersattest, maar voor hygiënische zorg kunt u ons direct inzetten. Mogen we u eens meer vertellen over onze hygiënische zorgen en uw behoefte aan thuiszorg uitvoerig met u doornemen tijdens een persoonlijke kennismaking?  

Onze zorgdiensten in de regio Deurne en Antwerpen

Bij thuisverpleging Bjorn Denie bent u aan het juiste adres voor alle mogelijke medische diensten in Deurne en omgeving Antwerpen. Neem eenvoudig contact op voor meer informatie of het maken van een kennismakingsafspraak voor onze zorgdiensten:

  • Palliatieve zorgen aan huis
  • Aan- en afkoppelen van chemo aan huis
  • Hygienische zorgen aan huis
  • Helpen met het aan- en uittrekken van steunkousen
  • Aanbrengen van oogdruppels
  • Toedienen van insuline bij diabetespatienten
  • Wondverzorging aan huis
  • Stomazorg aan huis
  • Voorbereiden en klaarzetten van medicatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een kennismakingsafspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Palliatieve zorgen aan huis Antwerpen