Algemene bouwwerken Huyse Kenny
Zandbergstraat 157
Harelbeke


Trefwoorden: Renoveren van woningen, Vloer laten repareren, Verwijderen van oude funderingen, Uitbreken van keukens, Slopen van panden, Uitvoeren van metselwerk, Vernieuwen van leidingen, Gevelrenovatie, Totaalrenovatie

Rubrieken: Bouwbedrijven, Metselwerken, Afbraakwerken, Bouwwerken, Aannemers


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Algemene Bouwwerken Huyse Kenny uit Harelbeke is expert op het gebied van het renoveren van woningen

Het team van Algemene Bouwwerken Huyse Kenny uit Harelbeke doet er alles aan om u op zoveel mogelijk vlakken van dienst te zijn. Hun medewerkers zijn gespecialiseerd in alle onderdelen van het renoveren van woningen, van gevelrenovatie tot totaalrenovatie. U kunt hierbij denken aan het verwijderen van oude funderingen, het uitbreken van keuken, het slopen van panden, het uitvoeren van metselwerk of het vernieuwen van leidingen. Uw vloer laten repareren? Ook daarvoor bent u bij ze aan het juiste adres. Kortom, één adres waar u met al uw verbouwingsplannen terecht kunt. 

Totaalrenovatie Harelbeke, West-Vlaanderen

Het renoveren van woningen: altijd volledig volgens plan

Gedurende het hele proces van de renovatie van uw woningen kunt u rekenen op de vakmensen van Algemene Bouwwerken Huyse Kenny uit Harelbeke. Met hun jarenlange ervaring zijn er maar weinig uitdagingen waar zij geen raad mee weten. Een greep uit hun veelzijdige aanbod

  • Renoveren van woningen
  • Totaalrenovatie
  • Gevelrenovatie
  • Verwijderen van oude funderingen
  • Uitbreken van keukens
  • Slopen van panden
  • Uitvoeren van metselwerk
  • Vernieuwen van leidingen
  • Vloer laten repareren

Voor zowel de afbraak als de heropbouw van woningen

Bent u toe aan iets nieuws, maar nog wel tevreden met de plek waar u woont? Schakel dan het team van Algemene Bouwwerken Huyse Kenny uit Harelbeke in. Zij nemen uw totaalrenovatie volledig voor u uit handen. Zij hebben de juiste machines en materialen in huis om te starten met de afbraak van (delen van) uw woning. Vervolgens zorgen zij er voor dat uw woning op de juiste, professionele, manier wordt opgebouwd. Hierbij volgen zij al uw wensen en plannen.

Metselwerk uitgevoerd door professionals in Harelbeke

Een stevige basis is een goed begin voor elke droom, en dat weten ze bij Algemene Bouwwerken Huyse Kenny uit Harelbeke. Zij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van zowel kleine als grote metselwerken. Van een scheidingswand of een muurtje in uw tuin tot een volledige vloer of het uitvoeren van ruwbouwwerken, zij klaren elke klus. Daarnaast beschikken ze over een fantastisch oog voor detail, ook voor hoogstaande afwerking kunt u op ze rekenen.

Waar wacht u nog op? Neem contact op met Algemene Bouwwerken Huyse Kenny uit Harelbeke met vragen, wanneer u interesse heeft in één of meerdere van hun diensten of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. U kunt ook het contactformulier invullen.

Renoveren van woningen Harelbeke, West-Vlaanderen